Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، علیرضا صالح در نشست خبری ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت با اشاره به ابلاغیه مقام معظم رهبری درمورد آزادسازی سهام عدالت در نهم اردیبهشت اظهار کرد: از دهم اردیبهشت برای مشمولان فرصتی تعیین شد که با مراجعه به سامانه روش مدیریت سهام خود را تععین کنند.

وی ادامه داد: در این راستا مشمولان تا هشتم خرداد فرصت دارند انتخاب کنند می‌خواهند مستقیم یا غیرمستقیم سهام خود را اداره کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته عدم مراجعه به سامانه به معنی انتخاب روش غیرمستقیم است.

رییس سازمان خصوصی‌سازی درمورد سابقه سهام عدالت توضیح داد: سهام عدالت در سال ۱۳۸۵با فرمان مقام معظم رهبری برای شش دهک درآمدی مشخص شد که دو دهک درآمدی از تخفیف برخوردار شدند. از سال ۱۳۸۵تا سال ۱۳۹۵ از محل سود سهام شرکت‌های سرمایه‌پذیر و تخفیف ۵۰درصدی دو دهک ارزش سهام عدالت آزاد شد.

صالح با تاکید براینکه میزان سهام عدالت مشمولان کمیته امداد و سازمان بهزیستی یک میلیون و سایر افراد بین ۴۹۲هزار تا ۵۳۲ هزار تومان است، اظهار کرد: میزان سهام برخی افراد بیشتر از یک میلیون تومان است، به این دلیل که انحصار وراثت صورت گرفته است. ارزش سهام عده‌ای هم کم‌تر از ۴۹۲هزار تومان است که دلیل این موضوع هم این است که ممکن است فرد در سال ۱۳۸۵مشمول نبوده و وارث قانونی که متوفی مشمول بوده باشد.

مشمولان روش مدیریت سهام را مشخص کنند

وی در ادامه با اشاره به ابلاغیه مقام معظم رهبری درمورد آزادسازی سهام عدالت گفت: رهبری ابلاغیه را در روز نهم اردیبهشت صادر کردند و سامانه SAMANESE.IR از دهم اردیبهشت در اختیار مشمولین قرار گرفت تا روش مدیریت خود را انتخاب کنند.

رییس سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه شورای عالی بورس باید ساز و کار روش‌های مستقیم و غیرمستقیم را تعیین کنند، گفت: این اتفاق در آینده نزدیک صورت خواهد گرفت. مشمولینی که وارد سایت نشوند به این معنا است که مدیریت غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند.

صالح با تاکید بر اینکه افرادی که با بورس آشنایی دارند باید روش مستقیم را انتخاب کنند، ادامه داد: تعداد زیادی از مردم با بازار بورس آشنایی ندارند. این افراد بهتر است روش غیرمستقیم را انتخاب کنند. باید توجه داشته باشند که شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی باید در بورس یا فرابورس پذیرش شوند. بنابراین صورت‌های مالی آن‌ها شفاف خواهد شد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر افرادی که روش مستقیم را انتخاب می‌کنند محدودیت‌هایی خواهند داشت. برای مثال در یک فرجه زمانی خاص درصد خاصی از سهام خود را می‌توانند به فروش برسانند.

به گفته رییس سازمان خصوصی‌سازی، نقل و انتقال سهام برای یک بار از مالیات معاف است و چنانچه فردی روش خود را تغییر دهد مشمول مالیات انتقال سهام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: آزاد سازی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

تین نیوز

رئیس کل دادگستری خوزستان از تعیین تکلیف پرونده های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان در سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از دادگستری کل خوزستان، علی دهقانی اظهار کرد: در راستای تاکید رئیس قوه قضاییه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

دهقانی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می کنند و هزینه بالای نگهداری از آن ها که موجب ضرر به بیت المال می شود، دستور داده شد نسبت به تعیین تکلیف آن ها از مراجع قانونی اقدامات لازم انجام شود و پرونده ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

وی گفت: این پرونده ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود ۴ هزار میلیارد ریال به بیت المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ پرونده نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری های دادستان مرکز استان و دادستان های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش های مدیران اداره اموال تملیکی استان خوزستان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده ای از اداره کل اموال تملیکی استان خوزستان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده های فاقد رأی، ۹۱۰ رای قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال و یک فقره انهدام تخصصی دارو، از پرونده های مهم تعیین تکلیف شده استان خوزستان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • چیستی عدالت و تاثیر آن در جامعه
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند