Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@21:57:17 GMT

نخستین داروی گیاهی ایرانی صرع با موفقیت تست بالینی شد

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۸۸۴۸۸

نخستین داروی گیاهی ایرانی صرع با موفقیت تست بالینی شد

دستاورد جدید دارویی کشور در زمینه کنترل بیماری صرع و کاهش تشنج در بیماران مبتلا به آن، افتخاری بزرگ برای کشور محسوب شده و نشان دهنده توان بالای محققان ایرانی است.

صرع یک بیماری شایع در قلمرو بیماری های عصبی است و پیش بینی می شود که حدود یک درصد جمعیت به این عارضه مبتلا هستند. صرع با تشنجات مکرر در یک دوره زمانی خود را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تشنج به یک حمله ناگهانی در فعالیت الکتریکی مغز اطلاق می شود که می تواند باعث کاهش هوشیاری، حرکات مکرر و انقباضات عضلانی و گاهی اختلالات حس شود.

با وجود آن که پزشکان و متخصصان زیادی در سراسر جهان برای درمان این بیماری تحقیقات و آزمایش های متعددی را به سرانجام رسانده اند اما هنوز درمان قطعی برای این بیماری مشخص نشده و داروهای موجود کاهش دهنده و کنترل کننده این بیماری هستند.

رضا مظلوم فارسی باف مخترع داروی گیاهی صرع روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این دارو مراحل تست حیوانی و بالینی خود را با تلاش چند ساله محققان با موفقیت سپری کرده که پس از اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو به تولید انبوه می رسد و وارد بازار می شود.

وی با یادآوری اینکه این دارو دارای پتنت (ثبت اختراع) بوده و هیچ مشابه داخلی و خارجی ندارد، گفت: غیرسمی بودن از مهم ترین مزیت این دارو است و پیش بینی می شود عوارض خاصی نداشته باشد. مصرف این دارو مدت زمان دوران نقاهت این بیماری را کاهش خواهد داد.

مخترع داروی گیاهی صرع تصریح کرد: مطالعه بالینی این دارو در دانشکده دارو سازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است که دارای کد اخلاق و ثبت در مرکز کارآزمایی بالینی ایران به شماره  IRCT۲۰۱۲۰۷۰۳۰۱۰۱۷۸N۱۷ است.

فارسی باف ادامه داد: این کار به صورت تصادفی دو سویه کور طراحی شد و تست بالینی بر روی بیماران با صرع مقاوم به درمان انجام شده است.

وی همچنین گفت: نهایتا داده‌های این مرحله جمع آوری شده و با تست های آماری مربوطه بررسی شد و نتایج تست بالینی کاهش چشمگیر تشنج در گروه دارو را در پی داشت و همچنین یک سوم بیماران در مدت تست بالینی درمان قطعی شدند.

طبق آمارهای سازمان جهانی یک تا دو درصد از جمعیت جوامع مبتلا به این بیماری هستند و به همین ترتیب پیش بینی می شود  در دنیا حدود ۳۴۰ میلیون نفر بیمار صرع وجود داشته باشند که نیازمند درمان هستند و در حال حاضر با مشکلاتی زندگی خود را سپری می کنند

سرمایه‌گذاران و تولید کنندگان دارو جهت مشارکت و سرمایه گذاری در تولید دارو می توانند با پست الکترونیکی rezamf۱۹۷۸@gmail.com مکاتبه کنند.

برچسب‌ها داروی گیاهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجمن صرع ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: داروی گیاهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجمن صرع ایران داروی گیاهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجمن صرع ایران داروی گیاهی تست بالینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۸۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته‌اند، اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: کدام مواد سمی در رژ لب‌ها وجود دارند؟

سازمان غذا و دارو فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده "تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز" را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

براساس این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu،شربت گیاهی تری تراپیست(مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام این‌که این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیرمجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد، از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1228713 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است