Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل ونزوئلا از آمریکا خواست سه متهم حمله ناکام اخیر از راه دریا را که شامل یک کهنه‌سرباز آمریکایی نیز هست به این کشور استرداد کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، طارق صعب، دادستان کل ونزوئلا تاکید کرد، جوردن گودرو، بنیانگذار شرکت سیلورکورپ، که از تکاوران کلاه سبز سابق ارتش آمریکا بوده و دو تن از عناصر مخالف دولت کاراکاس به نامهای خوآن رندون و سرجیو ورگارا که در آمریکا به سر می برند متهم به دست داشتن در "طراحی، تامین مالی و اجرای" طرح حمله به ونزوئلا به هدف سرنگون کردن دولت نیکولاس مادورو، رئیس جمهور این کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عملیات شکست خورده باعث افزایش فشارها بر خوآن گوآیدو، رهبر مخالفان دولت ونزوئلا که به صورت خودخوانده مدعی ریاست جمهوری ونزوئلا بوده، شده است.

جوردن گودرو، بنیانگذار شرکت امنیتی خصوصی سیلورکورپ و از تکاوران کلاه سبز سابق ارتش آمریکا، به دست داشتن گروهش در حمله دریایی ناکام به ونزوئلا اذعان کرده و گفت که یک قرارداد هشت صفحه‌ای با خوآن گوآیدو، رهبر مخالفان دولت ونزوئلا امضا کرده است. در جریان خنثی سازی حمله مذکور هشت تن کشته و بیش از ۱۲ تن دیگر شامل دو شهروند آمریکایی بازداشت شدند.

رندون اعلام داشته هر چند که اواخر سال گذشته میلادی با شرکت سیلورکورپ بر سر توافقی مذاکره می کرده اما در ماه نوامبر روابطش را با گودرو قطع کرده و گودرو به صورت خودسرانه عملیات شکست خورده را به اجرا در آورده است.ورگارا نیز به درخواست برای اظهار نظر پاسخ نداد.

گوآیدو که رهبر مجلس ملی ونزوئلا ( مجلسی که در کنترل مخالفان دولت مادورو است) بوده از سوی چند کشور شامل آمریکا به عنوان رئیس جمهور خودخوانده این کشور به رسمیت شناخته شد.

روز جمعه یکی از بزرگترین گروه‌های مخالف دولت در ونزوئلا که با گوآیدو همپیمان است زبان به انتقاد از وی به دلیل حمله شکست خورده اخیر گشود.

این گروه تحت عنوان "اول عدالت" در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما به شکلی اساسی به‌خدمت‌گیری گروه‌های غیرقانونی را رد می‌کنیم. این گروه از گوآیدو خواست "فورا مقامهایی که به نام ریاست جمهوری موقت اقدام به برقراری ارتباطاتی با این گروه های غیرقانونی کردند" را برکنار کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دولت ونزوئلا ونزوئلا آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۸۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد

سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» از دولت جو بایدن خواسته است تا توافقنامه‌ای را برای برقراری روابط دیپلماتیک میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی برای کمک به ایجاد زمینه برای توافق صلح با فلسطینی‌ها انجام دهد.

سناتور گراهام یکشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت عادی‌سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو حداقل تا حدی به تمایل عربستان سعودی برای یک پیمان نظامی با آمریکا بستگی دارد.

به نقل از ایسنا این سناتور که برای دیدار با «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی چندین بار به عربستان سعودی سفر کرده است، گفت درباره این موضوع با بایدن و مقامات ارشد دولت او از جمله «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا صحبت کرده است.

گراهام گفت: «عربستان سعودی خواهان یک توافق دفاعی متقابل با ایالات متحده است. ما هفته‌ها روی این موضوع کار می‌کنیم. آنتونی و جیک، به بستن قرارداد در مورد معاهده ادامه دهید. بدون این معاهده، ولیعهد سعودی نمی‌تواند اسرائیل را به رسمیت بشناسد و بخشی از توافق، ارائه راه‌حلی برای مشکل فلسطین خواهد بود.»

بایدن مدعی شده است که پیشرفت او در میانجی‌گری برای توافق سازش میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی ممکن است انگیزه حملات غافلگیرکننده حماس در اکتبر گذشته علیه رژیم صهیونیستی باشد که منجر به جنگ اخیر در غزه شد. این جنگ که براساس گزارش‌ها، بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی را به شهادت رسانده است، مذاکرات تل‌آویو با ریاض را از مسیر خود خارج کرد.

گراهام گفت، بحران غزه بدون تکمیل توافقنامه رژیم صهیونیستی و عربستان قابل حل نیست. این نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا مدعی شد: «اگر بتوانیم بین عربستان سعودی و اسرائیل به توافق برسیم، این به درگیری اعراب و اسرائیل پایان می‌دهد، ایرانی‌ها را تنها می‌کند، برای فلسطینی‌ها امید ایجاد می‌کند و امنیت را به شکل واقعی برای اسرائیل تأمین می‌کند.»

عربستان سعودی نفت‌خیز ادعا می‌کند که ۷ درصد از ذخایر اورانیوم جهان را در اختیار دارد. گراهام گفت برنامه‌های مذکور از آمریکا می‌خواهد غنی‌سازی این ذخایر را به‌عنوان بخشی از پیشنهاد ریاض برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی کنترل کند. چنین توافقی براساس «توافقنامه ابراهیم» است که براساس آن بحرین و امارات متحده عربی روابط دیپلماتیک با تل‌آویو برقرار کردند و سودان و مراکش هم بعدا این توافقنامه را امضا کردند.

گراهام گفت: «می‌خواهم به رئیس‌جمهور بایدن کمک کنم تا این کار را انجام دهد. بدون این توافق هیچ راه‌حلی برای مشکل فلسطین وجود ندارد. بدون این معامله، همه چیز بدتر می‌شود. بنابراین، اجازه دهید معامله را انجام دهیم، زمان ما در حال اتمام است.»

دولت پیش از بایدن – دونالد ترامپ– میانجی توافق‌های ابراهیم بود. گراهام در پاسخ به این سوال که آیا ترامپ ممکن است در رقابت با بایدن در انتخابات امسال تلاش کند توافق تل‌آویو – ریاض را تضعیف کند، گفت این رئیس‌جمهور سابق آمریکا «می‌خواهد کشتار پایان یابد.»

این سناتور آمریکایی افزود: «ما ماه نوامبر در اینجا انتخابات خواهیم داشت، اما آیا می‌توانیم قبل از نوامبر جان چند نفر را نجات دهیم؟»

به گزارش راشا تودی، بلینکن که راهی تور منطقه‌ای شده است، روز جمعه به سی‌ان‌ان گفت می‌توان چارچوبی برای راه‌حل دو دولتی و عادی‌سازی روابط با ریاض ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیارد ریالی به کشور
  • استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیاردی به کشور
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • هشدار احمد مسعود درباره احتمال حمله تروریستی از خاک افغانستان به آمریکا و اروپا
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  •  آماده‌ شدن آمریکا برای حمله گسترده به یمن/ حمله یمن به ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی/ برگزاری رزمایش دریایی 9 روزه ارتش چین/  اعلام نقض حقوق بشر توسط پنج واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد