Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک اندیشکده آمریکایی در گزارشی پس از تاکید دونالد ترامپ، رئیس جمهوری این کشور مبنی بر باقی ماندن کارگروه ویژه کاخ سفید برای مقابله با ویروس کرونا، نوشت که این کارگروه باید پیش از این که کشته‌های بیشتری به بار بیاورد، منحل شود. ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۵ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ترامپ روز چهارشنبه با تغییر تصمیم قبلی برای برچیدن کارگروه کاخ سفید برای مقابله با ویروس کرونا، گفت: فکر می‌کردم به زودی می‌توانیم این تیم را منحل کنیم ولی نمی‌دانستم که این کارگروه چقدر محبوب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای جدیدی به این کارگروه اضافه خواهند شد.

ترامپ همچنین تصریح کرد که این احتمال وجود دارد که افراد بیشتری در اثر کاهش محدودیت‌ها فوت کنند و افزود: مدارس نیز باید گشایش یابند اما باید مراقب معلمان بالای 60 سال باشیم. نمی‌توانیم سال‌ها کشورمان را ببندیم. نمی‌توان در چنین وضعیتی برای مدت طولانی باقی ماند.

با این حال، «الاین سی کامارک»، مدیر مرکز مدیریت موثر عمومی در اندیشکده بروکینگز، در مقاله‌ای این تصمیم ناگهانی ترامپ را زیرسوال برد و نوشت: این که آیا این کارگروه ویژه باید به کار خود ادامه دهد یا نه باید گفت که ابداً خیر. به صراحت باید گفت که بهتر است رئیس جمهور و کاخ سفید از دست این کارگروه خلاص شوند و بگذارند دولت کار خودش را انجام دهد. کارگروه‌های کاخ سفید هیچگاه جانشینی برای نهادهایی نبوده‌اند که از تخصص، اختیارات و توانمندی عملیاتی برخوردار هستند.

این کارشناس می ‌افزاید: صرفنظر از رتبه‌بندی‌ها که اساسا ترامپ علاقه دارد آنها را مبنایی برای تعریف موفقیت در یک کار قرار دهد، گزارش‌های روزمره این کارگروه از هر نظر نشانه‌‌های ناکارامدی بودند.

در این مقاله آمده است: سخنرانی‌ها ترامپ و رفتار نامتوازن و دمدمی وی که نمونه‌ مضحک آن در پیشنهاد وی برای نوشیدن  وایتکس برای جلوگیری از ویروس کرونا مشاهده شد، کمکی از نظر سیاسی به وی نکرد و جایگاه ترامپ هم اکنون نیز در برخی از ایالت‌هایی که به رایشان برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر نیازمند است، در خطر است.

بنا بر این مقاله، ترامپ همچنین نتوانسته در میان کشوری که در وحشت به سر می‌برد حس اطمینان ایجاد کند و تجزیه و تحلیل‌های اخیر از سخنرانی‌هایی که ترامپ در این کارگروه نشان می‌دهد که وی تلاش چندانی برای آرام کردن کشور نمی‌کند و بیشتر وقت این کنفرانس‌ها را برای شکایت از نحوه برخورد رسانه‌ها با خود و یا مقصر خواندن اوباما صرف می‌کند.

اندیشکده| ارتباط کرونا با تغییر مؤلفه‌های امنیتی و افزایش خودخواهی‌های ملیاندیشکده|پایان سیستم مدیریتی غرب و آغاز افول نظم لیبرال در دوران پساکرونااندیشکده| چگونه رویکرد خوداستثناءانگاری آمریکا بحران کرونا را در جهان تشدید کرد؟

 

بنا بر تصریح این اندیشکده، مهمترین نکته این است که در زمان‌های بحران، کاخ سفید عملیاتی نبوده و به دیگر نهادها برای انجام امور متکی بوده است. به عنوان مثال کاخ سفید برای خرید ماسک نمی‌تواند کمک هزینه دریافت کند اما نهاد فدرال مدیریت مواقع اضطراری این توانایی را دارد.

بنا بر این گزارش، برای درک محدودیت توانایی کاخ سفید در مواقع اضطراری، کافی است نگاهی به ماه‌های پس از بحران واقعی در این کشور یعنی حملات 11 سپتامبر،  انداخته شود. ابتدا جرج بوش، رئیس جمهوری وقت آمریکا دربرابر درخواست‌های کنگره برای ایجاد وزارت امنیت داخلی مقاومت کرد و به جای حمایت از این وزارتخانه تام ریج فرماندار پیشین را به عنوان سزار یا رئیس امنیت میهنی کاخ سفید انتخاب کرد. ایجاد این سزارها یک حیله‌ای بود تا رئیس جمهوری وانمود کند که مشغول انجام کار است و دولت نیز بتواند کار خود را جلو ببرد. به عبارتی این کار راهی برای متمرکز کردن قدرت و نشان دادن چهره‌ای از رئیس جمهور بود که گویی تمام امور تحت کنترل او است.

در ادامه این گزارش با اشاره به نواقص در عملکرد این سزارها در آن سال‌ها و مشابهت‌سازی آن دوران با تصمیم اخیر کاخ سفید آماده است: کارگروه ویژه کاخ سفید در بهترین حالت خود به نوعی یک ویترین نمایشی برای بخش‌هایی از دولت است که کار اصلی واکنش به بحران را انجام می‌دهند و در بدترین حالت خود کاری خطرناک بود.

این اندیشکده می‌افزاید: زمانی که کارشناسانی مانند دکتر آنتونی فاوچی و دبورا بیرکس مشغول ارایه گزارش می‌شوند‌، ترامپ تنها کناری  می‌ایستد و تنها رئیس مراسم است. گزارش‌هایی در دست است که ترامپ عملا در جلسات کارگروه ویژه شرکت نمی‌کند و برخی اوقات نیز بیانیه‌های از قبل آماده شده را به گونه‌ای می‌خواند که گویی برای اولین بار است آن گزارش را می‌بیند.

در انتهای این گزارش با تاکید بر لزوم سپردن کار به نهادهای فدرال و انحلال کارگروه کاخ سفید آمده است: تاریخ بشر پر است از روسایی که تلاش داشتند اموری را اداره کنند که اندک اطلاعی از آن ندارند و ترامپ نیز باید از اظهارنظر درباره بیماری‌ها خودداری کند و قبل از این که کارگروه ویژه اقدامی بکند و عده بیشتری کشته شوند آن را منحل کند.

انتهای پیام/

R7891/P/S8,89,1128/CT4 واژه های کاربردی مرتبط اندیشکده ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اندیشکده ویروس کرونا اندیشکده ویروس کرونا کاخ سفید کارگروه ویژه ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۹۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه ناکارآمد است

شرکت‌های بیمه غربی اعلام کردند که تعیین سقف قیمتی برای نفت روسیه غیرقابل‌ اجرا و ناکارآمد است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، گروهی از شرکت‌های بیمه غربی اعلام کردند اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه غیرقابل‌ اجراست و تنها سبب پیوستن کشتی‌های بیشتری به ناوگان سایه شده است.

پس از تلاش واشینگتن برای محدود کردن درآمد روسیه همزمان با درگیری‌های نظامی بین این کشور و اوکراین و در همین حال به‌منظور حفظ جریان نفت روسیه به بازار برای جلوگیری از افزایش قیمت انرژی، گروه هفت کشور بزرگ صنعتی جهان به اصطلاح سقف قیمت را برای نفت روسیه تصویب کردند.

این سقف قیمت به شرکت‌های حمل‌ونقل و بیمه غربی اجازه می‌دهد تا زمانی که نفت روسیه کمتر از ۶۰ دلار در هر بشکه فروخته می‌شود، در معامله‌های نفت این کشور شرکت کنند.

گروه بین‌المللی پی‌اندآی کلابز در بیانیه‌ای اعلام کرد که سقف قیمت از زمان اعلام آن یعنی دو سال پیش موفقیت چندانی نداشته است زیرا روسیه به ناوگان خود، همچنین کشتی‌های خارج از نظارت غرب روی آورده است.

این بیانیه روز سه شنبه به‌عنوان مدرکی کتبی به نشست استماع پارلمان بریتانیا ارائه شد. این گروه می‌گوید که از ۱۲ شرکت بیمه ارائه‌دهنده مسئولیت شخص ثالث دریایی تشکیل می‌شود که ۸۷درصد از حجم باری اقیانوس‌پیماها را پوشش می‌دهد.

در این بیانیه آمده است: به نظر می‌رسد سقف قیمت نفت بیش‌ازپیش غیرقابل‌اجرا می‌شود زیرا کشتی‌ها و خدمات مرتبط بیشتری وارد این تجارت موازی می‌شوند؛ ما تخمین می‌زنیم که در نتیجه اعلام سقف قیمت نفت، حدود ۸۰۰ نفتکش این گروه بین‌المللی را ترک کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه ناکارآمد است
  • سفرنامه| اولین قبرستان مسلمانان در ایران؛ اینجا جسد مردگان پوسیده نمی‌شود؟/ عکس
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • حضور ویرانگرِ آمریکا | افغانستان
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید