Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سید محسن طباطبائیان مدیر جهاد کشاورزی دامغان گفت: اجرای طرح پلاک کوبی بیش از ۲۰ هزار دام طی سال گذشته با هدف ایجاد هویت، جلوگیری از سرقت دام و مشخص شدن آمار دامی هر منطقه، اجرا شد.

او افزود: اجرای طرح پلاک کوبی در سراسر شهرستان دامغان اجرا می‌شود و تلاش می‌شود آمار پلاک کوبی دام منطقه به ۱۰۰ درصد برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طباطبائیان اظهار داشت: یکهزار و ۱۰۰ واحد دامداری با ظرفیت ۴۰۰ هزار دام سبک و سنگین در شهرستان فعال است که از این تعداد ۲۵۰ واحد دامداری دام سنگین و ۸۵۰ واحد پرورش دام سبک وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی دامغان به ظرفیت دامداری‌های دامغان اشاره کرد و ادامه داد: در دامداری‌های این شهرستان ۳۸۰ هزار دام سبک و ۱۲ هزار راس گاو و گوساله شیری و پرواری پرورش می‌یابد.

طباطبائیان با اشاره به وجود مرکز اصلاح نژاد دام در دامغان افزود: در حال حاضر، ۲ هزار رأس دام سبک در این مرکز در جنوب دامغان پرورش می‌یابد که افزایش دوقلوزایی و پرورش آن در فضای بیشتر، از مهم‌ترین عوامل ایجاد و راه‌اندازی این مرکز بوده است.

او تصریح کرد: با توجه به نیاز مردم به شیر، گوشت قرمز، و دیگر تولیدات دامی، سیاست کلی جهاد کشاورزی نیز حمایت‌های تسهیلاتی از واحد‌های دام‌پروری باهدف افزایش محصولات و تامین نیاز بازار است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: در سال ۹۸ بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ تن گوشت دام سبک، سنگین و شتر در شهرستان تولید شد که از این میزان یکهزار و ۲۰۰ تن گوشت در شهرستان مصرف شد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلاک کوبی دام دام های بومی سرقت دام جهاد کشاورزی پلاک کوبی هزار دام دام سبک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۱۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی خوشاب گفت: کشت غیراصولی و بی‌رویه پسته و رعایت نکردن اصول تنوع کشت محصول در این شهرستان، در سالیان گذشته خسارات جبران ناپذیری را به بهره برداران خوشابی وارد کرده است.

ابراهیم رودسرابی افزود: این در حالی است که این شهرستان علاوه بر پسته، چندین محصول مزیت دار از جمله انگور، زعفران، گندم و جو، زیره، هندوانه بذری و خربزه، پنبه دارد که با برنامه‌ریزی دقیق، می‌توان به عملکرد مناسبی از این محصولات رسید.

مدیر جهاد کشاورزی خوشاب با اشاره به اقدامات مدیریت کشاورزی شهرستان برای جبران این رویکرد یکسویه، گفت: پارسال بیش از چهار میلیارد ریال اعتبار بلاعوض برای توسعه تاکستان‌ها در مناطق مستعد خوشاب هزینه شد و تاکنون بیش از ۲۰۰ هکتار باغ انگور با روش‌های نوین، در این شهرستان ایجاد شده است که تلاش می‌شود این سطح امسال به ۲ برابر افزایش یابد.

رودسرابی افزود: شهرستان خوشاب به لحاظ سطح زیر کشت پسته در استان، رتبه دوم را بعد از شهرستان مه ولات دارد.

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل
  • مایه کوبی ۲۶ هزار رأس دام سبک در منطقه بارز و شوارز
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • طرح پلاک کوبی املاک مسکونی و تجاری شهرستان بردسکن اجرا می‌شود
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند