Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه در دولت به هیچ عنوان هیچ دخالت، دیدگاه و نظری در ساز و کارهایی که مجلس برای انتخاب ارکان خود دارد، نداریم، گفت:در دولت در زمینه دخالت و اظهار نظر درباره ارکان مجلس یازدهم منع وجود دارد.

علی ربیعی دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس‌جمهوری و سخنگوی دولت در گفت و گوی اینترنتی با تعدادی از خبرنگاران با تاکید بر اینکه ما در دولت به مفهوم اعم خود شامل قوای سه گانه، سایر نهادهای عمومی و نیروهای مسلح در کنار یکدیگر در قبال حل و فصل مشکلات، زندگی روزمره مردم، شادابی جامعه و حفظ امنیت ملی مسئولیتی مشترک داریم، اظهار کرد: دولت و مجلس حتما در یک رابطه هم افزا باید به سمت حل و فصل مسائل مردم و پایه گذاری مسائل دراز مدت حرکت کنند؛ ما به این نگاه نمی‌کنیم که حدود یک سال و نیم از عمر دولت دوازدهم باقی مانده است، بلکه معتقدیم باید برای مسایل مهم آینده کشور با همکاری دولت و مجلس پایه گذاری‌های نهادین صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین درباره طرح برخی اظهارات درباره دخالت دولت در تعیین ارکان مختلف مجلس یازدهم با بیان اینکه «در دولت به هیچ عنوان هیچ دخالت، دیدگاه و نظری در ساز و کارهایی که مجلس برای انتخاب ارکان خود دارد، نداریم»، تاکید کرد: در دولت در زمینه دخالت و اظهار نظر درباره ارکان مجلس یازدهم هم منع وجود دارد و هم اینکه کسی بنایی بر این موضوع ندارد و در انتخاب رئیس، هیئت رئیسه و کمیسیون های مجلس، متخبین مردم باید بر اساس سازو کارهای خود مجلس عمل کنند و ما دقیقا در اینجا به تفکیک قوا اعتقاد داریم؛  روی مرزهای هم پوشانی ایستادن و دخالت کردن آفتی است که با آن روبرو هستیم ولی ما قطعا به تفکیک و هم افزایی قوا معتقدیم.

سخنگوی دولت ادامه داد: بر این باوریم هر کمکی را که مجلس از ما بخواهد، باید انجام دهیم و دولت اعلام می‌کند که آمادگی دارد در جلسات اولیه توجیهی درباره آخرین وضعیت کشور با مجلس مشارکت کنیم و همکاران من در دولت آخرین وضعیت کشور را برای ایجاد یک آمادگی ذهنی توضیح خواهند داد؛ چراکه غالب نمایندگانی که در این دوره رای آورده‌اند، دوره اول نمایندگی‌شان است. ما این آمادگی را داریم که مهمترین مسائل کشور اعم از مسائلی که باید در کوتاه مدت به آنها پاسخ داده شود و مسائلی که در میان مدت و دراز مدت باید مورد رسیدگی قرار بگیرد، لیست شود و به عنوان کاری مشترک میان دولت و مجلس تعریف شود.

ربیعی به عقب راندن تحریم را از موضوعاتی عنوان کرد که نیازمند اجماع و کار مشترک میان دولت و مجلس است و خاطر نشان کرد: تحریم ها و مقابله با آثار آن از جمله مسائلی است که نیاز به درک مشترک میان دولت و مجلس دارد. برنامه ریزی درباره موضوعاتی نظیر موضوع کرونا و آسیب‌هایی که این بیماری به اقتصاد کشور و همچنین مسائل اجتماعی و فرهنگی ایران وارد کرده است، مثبت نگه داشتن رقم رشد بدون نفت اقتصاد و مسائل مرتبط با بودجه کشور از دیگر موضوعات مشترکی است که می‌توانیم با مجلس درباره آن گفت و گو و همکاری کنیم.

وی با اشاره به نابودی بخشی از اشتغال کشور اظهار کرد: برای تحقق «جهش تولید» قطعا نیاز به اشتغال های جدید داریم و اشتغال جدید نیز نیازمند کاری مشترک میان دولت و مجلس است.

سخنگوی دولت در ادامه عدالت و فقر زدایی در قوانین و کارهای اجرایی، امنیت ملی کشور، امنیت روانی جامه و فساد زدایی و مبارزه با فساد را از جمله موضوعاتی عنوان کرد که مجلس باید در آنها به دولت کمک کند.

ربیعی با تاکید بر لزوم مبارزه ساختاری با فساد گفت: مقابله سیاست زده و مبتنی بر افشاگری با فساد مقابله‌ای بنیادین نیست؛ چراکه فساد دیرینه است و به اصلاح ساختارها نیاز دارد.

وی با بیان اینکه «در دولت قطعاً برای استقلال مجلس نه تنها احترام قائلیم بلکه تمام توان خود را برای پویایی، نشاط و اثربخشی بیشتر مجلس برای اداره مطلوب‌تر کشور به کار خواهیم گرفت»،‌خاطر نشان کرد: انتنظار خاص از مجلس یازدهم این است که در کنار هم بتوانیم کار کنیم؛ ما انتظار ویژه ای جزهم افزایی با مجلس در کنار یکدیگر نداریم. امروز مردم مشکلات زیادی دارند و دردها بسیاراست؛ در این موضوعات باید با مجلس فصل مشترک داشته باشیم و انتظار داریم که بتوانیم در قالب برنامه‌های مشترک، الگوی خوبی از رابطه بین دولت و مجلس را سامان دهیم.

ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: علی ربیعی احمدی نژاد مشترک میان دولت و مجلس مجلس یازدهم سخنگوی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۱۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «حکیم جفریس» رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید که ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. 

وی در ادامه این ادعا افزود: اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

همچنین، وی حزب جمهوری‌خواه را «جناح طرفدار پوتین» توصیف کرد و اقدامات این حزب را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» ادعا کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: «یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری‌خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست.»

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری‌خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور «جی دی ونس» از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رای دور دوم از دور اول مهم تر است؟ | گره‌هایی که با انتخاب اصلح باز می شود
  • سخنگوی سازمان هواپیمایی: ۷۸ فروند هواپیما و هلی‌کوپتر وارد کشور شد
  • مردم از انتخاب اصلح غفلت نکنند
  • کاندیداهای دور دوم انتخابات برای ورود به مجلس چقدر باید رأی بیاورند؟
  • داوطلبانی وارد مجلس می‌شوند که بالاترین رای را کسب کنند
  • فیلم/ اقداماتی که حسین‌زاده بحرینی در مجلس یازدهم انجام داد
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • ببینید | ادعای یک اصولگرا درباره دخالت‌های خاص همسر و داماد رئیسی در تصمیمات دولت!
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد