Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از بندرعباس، سعید ناجی در جلسه بررسی آخرین وضعیت صید غیر مجاز در آبهای استان ، با بیان اینکه باید صید مجاز را از غیر مجاز جدا کرد، افزود: بخشی که مجوز دارند و طبق آن عمل و دستگاه ارزیاب مربوطه فعالیت آنها را تایید می کنند همچنان به فعالیت خود ادامه خواهند داد اما باید با متخلفان این عرصه برخورد قاطع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: چنانچه در قانون فعلی نقص  وجود دارد و اعتراضی در این خصوص هست  باید اول از طریق مراجع قانونی پیگیری و پس ازتغییر آن، قانون جدید اعمال شود. ملاک برخورد با صیادان متخلف در آب های استان قانون است.

ناجی با بیان اینکه، برخورد با متخلفان صید غیر مجاز باید با قاطعیت صورت گیرد تا بتوان از بروز آسیب زدن به ذخایر آبزیان آب های استان جلوگیری کرد، افزود: به همین منظور باید محدوده مجاز صید ترال برای شناورهای که مجوز چنین صیدی را دارند مشخص و اعلام شود تا بتوان نظارت بیشتری در این حوزه داشت.

وی با بیان اینکه  بخشی از صید ترال مجاز استان باید به بومیان استان سپرده شود، افزود: باید بتوان سهم بیشتری از صید ترال آب های استان را به بومی های هرمزگان اختصاص داد و در این خصوص نیاز است که صیادان نیز برای دریافت مجوز این گونه صید اقدام قانونی کنند‌.

وی تاکید کرد: باید علاوه بر حفظ منافع ملی ، همراهی و هم قدمی که در استان برای رفع مسایل و مشکلات وجود دارد نیز حفظ کرد و نباید گذاشت خدشه ای به یک پارچگی استان وارد شود.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: زیست محیطی قانون مشکلات هرمزگان صید صید ترال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۲۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفان استخراج غیرمجاز رمز ارز ١٠٠ برابر نرخ انرژی جریمه می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مرادی ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: ماینر هایی که از این طریق کشف و ضبط شود، به مقامات قضائی تحویل داده شده و بر اساس قوانین جدید امحا می‌شوند.

وی با بیان اینکه دومین مرکز استخراج غیرمجاز رمز ارز در یاسوج شناسایی شد، گفت: پنج دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز، در بلوار قرنی شهر یاسوج در اقدامی عملیاتی با همکاری دادستانی و نیروی انتظامی کشف و ضبط شد.

مرادی تصریح کرد: از ابتدای طرح شناسایی و جمع آوری مراکز غیر مجاز استخراج رمز ارز ۸۰ مکان در تعرفه‌های خانگی، کشاورزی و صنعتی در سطح استان شناسایی شده است.

وی افزود: ۹۵۰ دستگاه ماینر غیرمجاز از این مراکز ضبط و به مراجع قضائی تحویل داده شد.

مرادی تصریح کرد: این مرکز در یک واحد مسکونی برای نوبت دوم اقدام به استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج غیر مجاز رمز ارز کرده است.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های ماینر، علاوه بر مصرف بالای برق، باعث فشار مضاعف به شبکه، ایجاد نوسان و در نهایت، خسارت به لوازم برقی مشترکان می‌شود، گفت: هم استانی‌ها می‌توانند اطلاعات خود درباره استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمز ارز در سامانه " سمات" شرکت توانیر، ثبت کنند.

کد خبر 6097165

دیگر خبرها

  • دستگیری ۱۴ شکارچی و متخلف صیادی در مازندران
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قاطع با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • متخلفان استخراج غیرمجاز رمز ارز ١٠٠ برابر نرخ انرژی جریمه می شوند
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان