Web Analytics Made Easy - Statcounter

پل حافظ به‌صورت موقتی ساخته شده و پی عمیقی ندارد به‌همین دلیل هزینه ایمن‌سازی زیادی را برای شهرداری تهران در پی دارد و از آنجایی‌که بنا بر مطالعات انجام شده مشکل ترافیکی را نیز حل نمی‌کند جمع‌آوری آن بهترین گزینه برای آن است.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، جمعه هفته گذشته پیروز حناچی شهردار تهران در  یک گفت وگوی ویدیویی با یک شبکه اینترنتی از احتمال برداشته شدن پل حافظ از بخش مرکزی تهران خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران در این‌باره می‌گوید؛ مطالعات ما و راهور نشان می‌دهد که امکان برداشته شدن برخی از این پل‌ها وجود دارد و حتی می‌توان در صورت لزوم آنها را به جاهای دیگر که لازم است منتقل کرد.

پل حافظ جزو چند پل معروف تهران «حافظ، کریمخان، گیشا، آزمایش و پل چوبی» است که در آغاز دهه 50 شمسی برای ورود کاروان بازی‌هایی آسیایی ١٩٧٤ در تهران ساخته شد.

شهردار آن روزهای پایتخت برای کنترل ترافیک در مسیر هتل‌های معروف تهران تا ورزشگاه، ساخت پل‌ها را در دستورکار قرار داد و بعد هم یک شرکت بلژیکی مسئولیت ساخت این پل‌ها را به عهده گرفت.

این پل‌ها تمام فلزی و با لایه رویی آسفالت بوده و با توجه به این‌که عمر پیش‌بینی شده برای این پل‌ها کوتاه‌مدت بوده هیچ کدام طراحی لرزه‌ای نداشتند و همین موضوع باعث می‌شود تعمیر و نگهداری آنها هزینه زیادی را بر روی دست شهرداری بگذارد.

صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در این‌باره می‌گوید مطالعات در مورد وضعیت پل حافظ از محدوده خیابان کریم خان تا انقلاب انجام شده است و از نظر ترافیکی برچیدن آن مورد تأیید است.

وی با اشاره به این مطلب که این پل مشکل ترافیکی را حل نکرده و فقط باعث می‌شود ماشین‌ها  پشت چراغ راهنمایی خیابان طالقانی توقف نکنند مدعی است خودروها به جای آن‌که پشت چراغ قرمز خیابان طالقانی بایستند چند متر جلوتر پشت چراغ قرمز خیابان انقلاب توقف می‌کنند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران می‌گوید شورای ترافیک تهران نیز برچیده شدن پل حافظ حدفاصل خیابان کریم خان تا انقلاب در محدوده دانشگاه پلی تکنیک به تصویب رسانده‌ است.طرح جمع‌آوری پل در حال حاضر در مرحله مطالعات اجتماعی است و به‌دلیل بحث فاصله‌گذاری اجتماعی و کرونا مدتی متوقف است.

صبوری دیلمی با اشاره به این مطلب که پل حافظ یکی از پل‌های موقت تهران است که پی عمیقی ندارد و از نظر ایمن‌سازی بسیار سخت است، یادآور شد پل کریم خان که چند سال پیش ایمن‌سازی شد و میلیاردها تومان هزینه داشت اما پل حافظ که در محدوده طالقانی واقع شده طولانی‌تر است و در صورتی‌که بر مبنای شاخص‌های مهندسی امروز بخواهیم آن را ایمن‌سازی کنیم به اندازه ساخت یک پل جدید هزینه خواهد داشت و این در حالی است که  عرشه این پل هم فلزی است و آسفالت مخصوص لازم دارد که این موضوع هزینه‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/ 4105

منبع: آنا

کلیدواژه: شهردار تهران پل گیشا صفا صبوری دیلمی پل حافظ ایمن سازی پل حافظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۳۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان

تین نیوز

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از ایمن سازی بزرگراه های پایتخت با هدف کاهش تصادفات احتمالی و نقاط حادثه خیز خبر داد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، شهریار افندی زاده گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.

وی با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه ها و پیش بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی ها و کمبودهای بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

افندی زاده در ادامه اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل ها، نصب تابلوهای خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن تانک و استوانه، از اقدام هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم ترین برنامه های پیش بینی شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

افندی زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است. ️

مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد: در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه ها و با مشارکت پلیس و شهرداری های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

️ بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران،  بزرگراه آزادگان از شاهراه های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودروهای سبک و سنگین، دسترسی های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن سازی آن همیشه از دغدغه های اصلی مدیریت شهری محسوب می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جمع آوری افزون بر ۲ هزار سرویس نخاله از سطح شهر خرمشهر
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی در منطقه چهار
  • هزینه ۴۳ میلیارد تومانی پروژه ایمن سازی کندرو شرقی آزادگان
  • ایمن سازی فروچاله‌های ناشی از ریزش چاه‌های جذبی بر اثر باران در منطقه چهار 
  • تالار شهیدان فلاح نژاد کرج ایمن سازی می‌شود
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در چگنی
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج