Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@17:22:57 GMT

توان نظامی ایران کابوسی برای تندروهای کاخ سفید است

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۹۳۹۷۰

توان نظامی ایران کابوسی برای تندروهای کاخ سفید است

"گوردن داف" نظامی سابق در نیروی دریایی آمریکا روز یکشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با ایرنا درباره دلیل تلاش همه‌جانبه رژیم ترامپ برای تمدید محدودیت تسلیحاتی ایران در شورای امنیت سازمان ملل افزود: ترس واقعی این است که ایران نیروی هوایی خود را بازسازی کند.

وی ادامه داد: ایران با در اختیار داشتن ۵۰-۴۰ فروند هواپیمای روسی SU ۳۵ ، توانایی دفاع هوایی مطمئن و یک سکوی پر سرعت برای دستیابی به اهداف خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به قدرت دریایی و موشکی ایران، این توانایی هوایی در کنار آنها به یک نقطه ضعف اساسی آن پایان خواهد داد.

این تحلیلگر نظامی آمریکایی اضافه کرد: خلبانان آمریکایی از زمان جنگ ویتنام به این سو هرگز وارد نبرد هوایی با هواپیمای دشمن نشده‌اند، به این معنی که هیچ خلبان آمریکایی تجربه‌ای در زمینه جنگ هوایی ندارد.

داف تصریح کرد: این نقطه ضعف آمریکاست که با وجود داشتن نیروی هوایی، عملکرد آن فقط برای بمباران کشورهای اشغال شده متمرکز بوده است و وابستگی فزاینده‌ای به هواپیماهای بدون سرنشین پیدا کرده است.

ایرنا پرسید مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا ادعا کرده که نگران است روسیه و چین  «سیستم‌های مهم جنگ‌افزارهای متعارف را پس از ماه اکتبر به ایرانیان بفروشند". آمریکا که در منطقه مسابقه تسلیحاتی به راه انداخته، چگونه می‌تواند ادعا کند که نگران فروش اسلحه به ایران است؟

این تحلیلگر نظامی پاسخ داد: به این دلیل که کابوس وزیر خارجه و وزیر دفاع ترامپ درباره توان نظامی ایران به واقعیت تبدیل شده است. با توجه به اینکه مسجل شده است که موشک‌های ایران جزو بهترین‌ها در جهان هستند، بزرگترین نگرانی پمپئو و اسپر به واقعیت بدل شده است.

داف خاطرنشان کرد: ایران حتی بدون روسیه و چین توانمندی‌های خود را افزایش داده است و می تواند پاسخ سنگینی به اسرائیل یا عربستان سعودی بدهد یا یک شناور دریایی آمریکایی را  حتی در آب‌های دورتر همچون اقیانوس هند نابود کند.

وی ادعای مقام‌های آمریکایی را درباره حق واشنگتن برای تفسیر بندهای برجام به منظور تمدید محدودیت تسلیحاتی ایران ضربه‌ای به جایگاه آمریکا دانست و گفت: لفاظی‌های بی‌معنی و جنون‌آمیز از واشنگتن که ایران  و بسیاری از کشورهای دیگر را دچار حیرت کرده است، تاثیرات ویران‌کننده‌تری برای آمریکایی‌ها به جا می‌گذارد.

مایک پمپئو وزیر خارجه ترامپ با این ادعا که آمریکا همچنان یکی از مشارکت‌کنندگان در توافق هسته‌ای ایران است، به دنبال اعمال فشار به شورای امنیت برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی تهران یا حتی تشدید آن است.

تندروهای کاخ سفید در صدد تصویب قطعنامه جدید در شورای امنیت هستند تا براساس آن کشورها را از صادرات تسلیحات به ایران پس از انقضای محدودیت فعلی در مهرماه امسال منع ‌کنند.

محدودیت تسلیحاتی شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ برای ممنوعیت فروش سلاح به ایران و صادرات سلاح از ایران وضع شد. پس از توافق برجام مقرر شد این تحریم‌ها ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ (۲۷ مهر ۱۳۹۹) برداشته شود.

برچسب‌ها برجام شورای امنیت سازمان ملل ایالات متحده آمریکا قطعنامه 2231 پروندهٔ خبری تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام شورای امنیت سازمان ملل ایالات متحده آمریکا قطعنامه 2231 برجام شورای امنیت سازمان ملل ایالات متحده آمریکا قطعنامه 2231 شورای امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۳۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!

علیرغم اینکه آمریکا اخیرا بسته اعطای کمک های بی سابقه به اوکراین را تصویب کرد، اما مشاور امنیت ملی کاخ سفید در ژستی نمایشی مدعی شد که آمریکا برای تقویت توان دفاعی کی‌‎یف تلاش بیشتری نمی کند.

به گزارش مشرق، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با اشاره به عدم تمایل آمریکا برای به خطر انداختن و تضعیف امنیت این کشور، گفت که واشنگتن در عوض بر اتحادیه اروپا و ناتو فشار وارد خواهد کرد تا قابلیت‌های دفاعی‌شان را با اوکراین به اشتراک بگذارند.

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین به تازگی در یک نشست مجازی از حامیان غربی این کشور تقاضای «دست کم هفت سامانه پدافندی پاتریوت» کرد. با این حال، به نظر می‌رسد که اصلی‌ترین حامی کی‌یف، چیزی برای بذل و بخشش ندارد!

سالیوان دراین‌باره گفت: در حال حاضر سامانه‌های پاتریوت آمریکا به منظور حفاظت از نیروهای ما، به سراسر جهان از جمله خاورمیانه ارسال می‌شوند.

وی افزود: اگر توان تولید پاتریوت‌های بیشتری داشته باشیم، ارسال خواهیم کرد. با این حال، تعداد زیادی موشک مورد استفاده در این سامانه‌ها را (برای اوکراین) تامین می‌کنیم.

سالیوان در ادامه گفت: در حال حاضر، کاری که قرار است انجام دهیم این است که با شرکای اروپایی و سایر شرکای خود در سراسر جهان همکاری و بر آنها اعمال فشار کنیم تا سامانه‌های پدافندی بیشتری در اختیار اوکراین قرار دهند.

پنتاگون دیروز در بسته کمک نظامی «بی‌سابقه» آمریکا به اوکراین به ارزش ۶ میلیارد دلار، مهمات پاتریوت بیشتری گنجاند. با این حال، ماه‌ها یا شاید سال‌های طول می‌کشد تا سامانه‌های پدافندی به اوکراین برسد زیرا واشنگتن قصد ندارد تا به ذخایر دفاعی خود متوسل شود. در عوض، در بیانیه کاخ سفید به این موضوع اشاره شده است که «بسته جدید آغاز رویه عقد قرارداد با صنایع دفاعی آمریکاست.»

تولید یک فروند سامانه پاتریوت «ام‌آی‌ام -۱۰۴» در شرکت اسلحه‌سازی «ریتیون» آمریکا بیش از یک میلیارد دلار هزینه دارد. آمریکا در طول این سال‌ها، بیش از یک هزار و ۱۰۰ موشک‌انداز پاتریوت تولید کرده است و براساس برآوردها صدها سامانه فعال و غیرفعال و دپوشده در اختیار دارد. اما تنها یک «واحد» سامانه پاتریوت به اوکراین ارسال کرده است. آلمان و هلند نیز دو سامانه در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • زاخارووا: در دام ناتو برای محدودکردن توان رزمی روسیه نمی‌افتیم
  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • اسرائیل مرتکب نسل کشی در غزه نشده است!
  • آمریکا: اسرائیل مرتکب نسل کشی در غزه نشده است!
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • سفیر روسیه کمک تسلیحاتی آمریکا به اوکراین را مضحک خواند
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود