Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@10:02:36 GMT

داروی روماتیسم در بهبود بیماری کووید ۱۹ موثر است

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۹۴۰۴۶

داروی روماتیسم در بهبود بیماری کووید ۱۹ موثر است

به گزارش خبرنگار مهر، داروی anakinra به تسکین واکنش ایمنی بدن موسوم به «توفان سیتوکینی» که جان برخی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ حاد را به خطر می‌اندازد، کمک می‌کند.

دکتر «لورنزو داگنا»، سرپرست تیم تحقیق در بیمارستان سن رافائل ایتالیا، در این باره می‌گوید: «درمانی نظیر anakinra که آزمایش‌های ایمنی را با موفقیت سپری کرده اند و به مقادیر کافی موجود هستند در شرایط کنونی ایده آل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

اکثر افراد مبتلا به بیماری کووید ۱۹ تنها دارای علائم خفیف هستند اما در موارد شدید ابتلاء به این بیماری، فعالیت بیش از حد سیستم ایمنی موجب بروز توفان پروتئین‌های سیستم ایمنی موسوم به سیتوکین ها می‌شود.

توفان سیتوکینی موجب التهاب بیش از حد زیادی می‌شود که منجر به سندروم حاد ناراحتی تنفسی شده و میزان اکسیژن خون را کاهش می‌دهد. سندروم حاد ناراحتی تنفسی علت اصلی مرگ در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ است.

محققان به منظور پی بردن به تأثیر داروی ضدالتهابی anakinra در کنترل سیستم ایمنی، ۲۹ بیمار مسن مبتلا به نوع شدید بیماری کووید ۱۹ را بررسی کردند.

این بیماران سه گروه درمانی داروی مالاریا hydroxychloroquine، داروهای ضدویروسی lopinavir/ritonavir، و تزریق روزانه با دوز بالا anakinra را دریافت کردند.

این گروه ۲۹ نفری با ۱۶ بیمار تحت درمان مشابه بجز عدم استفاده از anakinra قرار گرفتند.

نتایج مطالعه نشان داد بعد از سه هفته، افزودن تزریق با دوز بالا anakinra با کاهش علائم توفان سیتوکینی مرتبط بود و عملکرد تنفسی ۲۱ بیمار از ۲۹ بیمار (۷۲ درصد) بهبود یافت. ۲۶ بیمار از ۲۹ بیمار زنده ماندند. و ۵ بیمار نیاز به تهویه مکانیکی داشتند.

در حال حاضر داروی anakinra برای درمان آرتروز مفصلی استفاده می‌شود. این دارو موجب توقف سیتوکین IL-۱ عامل التهاب می‌شود.

کد خبر 4921244

منبع: مهر

کلیدواژه: روماتیسم ویروس کرونا کووید 19 ویروس کرونا وزارت بهداشت فاصله گذاری اجتماعی کیانوش جهانپور علیرضا زالی سازمان بیمه سلامت سازمان نظام پزشکی تعرفه های پزشکی کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی تهران دندانپزشکی سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیمارستان کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۴۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان

حمیدرضا بدیعی مدیر مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر شیراز، با دعوت از شهروندان برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان، اظهار کرد: علاقمندان می‌توانند چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه تا ۱۳ با مراجعه به مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر به نشانی فرهنگ شهر، روبروی استخر کوثر، در طرح «اهدای خون؛ اهدای زندگی» که با همکاری سازمان انتقال خون اجرا می‌شود، مشارکت کنند.

او، خطر خونریزی مغزی، خونریزی از بینی، دهان و لثه را از جمله مشکلاتی برشمرد که بیماران مبتلا به سرطان را در صورت دریافت نکردن پلاکت خون تهدید می‌کند.

مدیر بیمارستان آنکولوژی امیر، بیان کرد: پلاکت‌ها در کنترل خونریزی و انعقاد طبیعی خون نقش حیاتی و اساسی دارند و در بیماران مبتلا به سرطان که تحت شیمی درمانی و پیوند مغز استخوان قرار می‌گیرند، بسیار ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس