Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@14:22:21 GMT

عباس جدیدی: یک قانون بد خیلی بهتر از بی قانونی است

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۹۶۰۷۱

عباس جدیدی: یک قانون بد خیلی بهتر از بی قانونی است

به گزارش خبرنگار مهر، نشست بررسی چرخه انتخابی تیم های ملی کشتی به تازگی با حضور علیرضا رضایی و عباس جدیدی قهرمانان عنوان‌دار سنگین‌وزن جهان و المپیک در محل فدراسیون کشتی برگزار شد. در این نشست عباس جدیدی و علیرضا رضایی نقطه نظرات کارشناسی خود را با علیرضا دبیر رئیس فدراسیون و همچنین مسئولان انستیتو کشتی مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا عباس جدیدی با توجه به نتایج نشست هم اندیشی بررسی و تدوین چرخه انتخابی تیم های ملی کشتی در گفتگو با شبکه خبر اظهار داشت: همیشه از قانونمندی و عدالت حمایت می کنیم و اعتقاد دارم قانون بد خیلی بهتر از بی قانونی است. تضییع حق کشتی‌گیر گناه بزرگی است و باید بر مدار قانون و عدالت، کاری کنیم که حق هیچ کشتی گیری برای رسیدن تیم ملی ضایع نشود.

وی تصریح کرد: البته این فرایند انتخابی یا همین چرخه انتخابی در فدراسیون قبل هم مطرح و دنبال شد، اما اینکه چرا دقیقاً اجرایی نشد، باید بررسی شود. امیدوارم چرخه انتخابی با قرار دادن ضمانت های اجرایی به گونه ای در آید که بتوان به نحو احسن آنرا پیاده کرد.

جدیدی ادامه داد: این چرخه در صورتی می تواند موفق باشد که بین کادر فنی و متولیان فدراسیون نوعی نگاه تعاملی برقرار باشد، اما اگر این نگاه، تقابلی باشد به فرض که بهترین قانون هم وضع شود باز هم به بار نخواهد نشست. البته یکی از دغدغه های من در نشست هم این بود که شاید حوزه اختیارات کادر فنی محدود باشد، اما در این نشست به خوبی همه چیز بررسی و دغدغه من هم با توجه به اختیارات کادر فنی، بسیار کمتر شد.

وی خاطر نشان کرد: البته اختیارات سرمربی در بخشی از این چرخه کم می شود اما در بخش های دیگر اختیارات زیادی دارد. معتقدم اگر کادر فنی دستش در برخی مواقع باز نباشد باعث بی انگیزگی برای کادر فنی خواهد شد. به ویژه آنکه مسئولیت برد و باخت تیم ملی بر عهده سرمربی است و اگر اختیاری نداشته باشد دچار بی انگیزگی می شود.

جدیدی در پایان با تاکید بر اینکه این طرح همچنان باید چکش کاری شود گفت: این چرخه تا نهایی شدن نیاز به بررسی و زمان دارد که امیدوارم در یک یا دو ماه آینده با یک نگاه کارشناسی بتوان این طرح را جامع و کامل کرد. در مجموع این چرخه، ایده بسیاری خوبی است به ویژه آنکه جامعه کشتی از کارهای نو و جدید استقبال می کند و نیاز است بعد از نگاه سنتی و روشهای قدیمی، یک پوست اندازی در این رابطه صورت گیرد.

کد خبر 4921460

منبع: مهر

کلیدواژه: عباس جدیدی فدراسیون کشتی انتخابی تیم ملی تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس باشگاه پرسپولیس وزارت ورزش و جوانان لیگ برتر فوتبال ایران ویروس کرونا کشتی آزاد والیبال فدراسیون کشتی فدراسیون والیبال فوتسال فدراسیون فوتبال احمد سعادتمند فیفا چرخه انتخابی عباس جدیدی کادر فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

دیگر خبرها

  • کامران قاسم‌پور کجای ماجراست؟
  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • اماواگر‌های ۲ مسابقه حساس در مسیر پاریس-آلبانی برای برادران گرایی؛ انتخابی با پایانِ باز!
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • آیا لغو فرمان رشد در ایتالیا باعث سقوط فوتبال این کشور می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • نشست کمیته جمع آوری کمک برای مردم غزه
  • پیشرفت کشتی خوزستان با برگزاری رقابت‌های جام تختی