Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه میزبان عرضه ۶۹ هزار تن شمش بلوم، ۳۰۰ تن شمش روی، ۴ هزار تن مس کاتد، ۲۰ هزار تن مس کم عیار، ۲ هزار تن شمش هزار پوندی، ۵۰۰ تن بیلت آلومینیوم، ۱۵۰ تن سولفورمولیبدن و ۱۸ تن کنسانتره فلزات گرانبهاست.

 تالار صادراتی بورس کالای ایران شاهد عرضه ۴۷۴ تن عایق رطوبتی و ۲۱ هزار و ۶۰۰ تن قیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، ۱۰۱ هزار و ۶۲۳ تن مواد پلیمری، مواد شیمیایی، قیر، لوب کات، گوگرد، سلاپس واکس،روغن پایه و وکیوم باتوم نیز در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی عرضه می شود.

همچنین تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران، روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه، میزبان دادوستد ۲۰ کیلو گرم شمش طلا، ۷هزار و ۹۲۰ تن سبد تیرآهن، ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن سبد میلگرد، ۲۲۰ تن سبد نبشی، ۳هزار و ۳۰۰ تن میلگرد و ۲۲۰ تن ناودانی بود.

در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی نیز ۲ هزار و ۳۲۳ تن مواد پلیمری، ۳ هزار و ۷۰۲ تن مواد شیمیایی، ۵ هزار و ۴۱۷ تن قیر و ۱۳ هزار تن وکیوم باتوم معامله شد.

تالار صادراتی بورس کالای ایران هم در این روز معامله ۵۲۰ تن عایق رطوبتی و ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن قیر را تجربه کرد.

سنا

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بورس کالای ایران هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۶۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد

جمال میرزایی اظهار داشت: تایر در بعضی از رینگ‌ها خریداری و برای افزایش قیمت در انبارک‌ها احتکار می‌شد که اکنون با تعادل در عرضه و تقاضا ظرف یک ماه آینده این بازار سیاه از بین خواهد رفت.

به گزارش ایرنا، وی افزود: کمبودی در عرضه تایر‌هایی با رینگ‌های ۱۳ و ۱۴ در بازار نداریم و با افزایش عرضه اکنون این تایر‌ها به میزان کافی در بازار موجود است.

میرزایی بیان کرد: مشاهده‌های میدانی نشان می‌دهد که تقاضا نسبت به رینگ‌های ۱۳ و ۱۴ کاهش یافته است.

عضو هیات مدیره انجمن صنعت تایر ایران تاکید کرد: با از بین رفتن بازار سیاه در ماه آینده قیمت تایر در بازار کاهشی خواهد شد.

میرزایی با اشاره به افزایش به صورت میانگین ۱۶ درصدی تایر‌های سواری گفت: با توجه به افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی ناشی از افزایش نرخ جهانی مواد اولیه، نرخ مواد اولیه داخل، انرژی و سایر عوامل و نهاده‌های تولیدی و براساس اخذ مجوز‌های قانونی و تصمیمات اتخاذ شده در انجمن صنفی صنعت تایر مقرر شد تا از پنجم اردیبهشت افزایش قیمت اعمال شود.

مدیر عامل گروه صنعتی بارز عنوان کرد: نرخ جهانی مواد شیمیایی از ۱.۲ به ۱.۷ دلار رسید که این امر باعث زیان‌ده شدن تولید شده است.

وی بیان داشت: تولیدکنندگان تایر در سال گذشته افزایش قیمتی نداشتند و این افزایش قیمت در امسال می‌تواند تولیدکنندگان را از زیان خارج و منجر به رونق تولید کند.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • ویسی، در و پنجره‌های فولاد را بست!
  • تالار وحدت میزبان هم‌نشینی شنیدنی دونوازنده مهم
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!