Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@23:40:33 GMT

پرچمدار بازار ۹۹ باشید

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۹۷۵۷۳

پرچمدار بازار ۹۹ باشید

هرچند در این روزهای قرنطینه بازارها از رونق افتاده‌اند اما الان بهترین زمان برای سبقت گرفتن از رقباست.

رکود بازارها سبب شده تا ؛

* اغلب رقبای شما فعالیت‌های خود را کاهش دهند.

به دلایل مختلفی از جمله نیمه‌تعطیل شدن شهرها، در دسترس نبودن نیروی انسانی، کاهش شدید تعداد مشتریان، عدم تمرکز مدیران بر فعالیت‌ها و پروژه‌ها رقبای شما با این فرض که باید انرژی‌شان را ذخیره کنند، فعلا از کورس رقابت کنار کشیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* هزینه‌های تبلیغات و اطلاع‌رسانی کاهش پیدا کند.

کاهش تعداد کسب و کارهایی که مایل به تبلیغات هستند، درآمد صاحبان رسانه‌ها را نیز کم کرده است. به همین خاطر می‌توان با مقداری چانه‌زنی اصولی با مناسبترین قیمت‌ها، بهترین بسترهای تبلیغات و اطلاع‌رسانی را در اختیار گرفت.

* استفاده مردم از اینترنت بیشتر شده است.

محدود شدن تردد در سطح شهرها، از بین رفتن امکان سفرهای داخلی و خارجی و تهدید جدی ابتلا به ویروس کرونا، مردم را خانه‌نشین کرده است. به همین دلیل میزان مراجعه آنها به اینترنت به مراتب بیشتر شده است. ناگفته نماند که در این ایام، محدودیت‌های سرعت اینترنت نیز تاحدودی رفع شده است.

در چنین شرایطی که

رقبا، غیرفعال شده‌اند و

هزینه‌های بازاریابی کاهش پیدا کرده و

مردم بیشتر از هر زمان دیگری از اینترنت استفاده می‌کنند.

بهترین فرصت برای سبقت گرفتن از رقبا فراهم شده است.

با ایسنا پرچمدار بازارهای ۹۹ باشید.

اداره بازرگانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با تکیه بر ۲۰ سال سابقه فعالیت مستمر و موفق در فضای مجازی کشور آمادگی دارد، کمپین‌های بازاریابی محتوایی اختصاصی برای شما طراحی و اجرا کند.

خدمات اداره بازرگانی ایسنا در کمپین بازاریابی محتوایی:

* تولید محتوا (رپرتاژ آگهی، ویدئو، موشن‌گرافیک، اینفوگرافیک، پادکست و ...)

* توزیع محتوا (انتشار محتوا در سایت‌های خبری، شبکه‌های اجتماعی، روزنامه‌ها و رسانه‌های چاپی و ...)

* مدیریت سایت و شبکه‌های اجتماعی

* افزایش ارگانیک کاربران سایت و شبکه‌های اجتماعی

* ارتقا ورودی‌های سایت از موتورهای جستجوگر و سایت‌های مرجع

* ارتقا رتبه سایت در آلکسا

* بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجوگر (seo)

* برنامه‌ریزی و اجرای کمپین‌های اطلاع‌رسانی

* برنامه‌ریزی و اجرای کمپین‌های تبلیغاتی

* طراحی تقویم محتوای سالانه

* طراحی برنامه استراتژیک و عملیاتی

تاکنون بیش از ۷۰۰ شرکت از خدمات اداره بازرگانی ایسنا استفاده کرده‌اند که شاخص‌ترین آنها به شرح زیر هستند:

آرم همراه اول، ایرانسل، بانک‌های پارسیان، سامان، ملی، پاسارگاد، گردشگری، صادرات، مسکن، تجارت، سامسونگ، بوتان، ایرانول، زرماکارون، کاله، گلرنگ، ال‌جی، هوآوی، ایسوس، همکاران سیستم، اسنپ، علی‌بابا، دیجی‌کالا، تپسی، آپ، ایران‌کیش، ایرتویا، نگین خودرو، مدیران خودرو، گروه خودروسازی بهمن، داتیس‌خودرو، شهرداری‌های تهران، مشهد و شیراز، افق کوروش، ایرآسیا، قطرایرویز، شاتل، رایتل، بیمه‌های البرز، کوثر، پارسیان و دی، آسیاتک، منطقه آزاد کیش، سازمان سنجش، سازمان تامین اجتماعی، داروسازی عبیدی، فلایتیو، سفرمی، چنگال، ماکسیم، گراد، فرش عظیم‌زاده، شهرفرش، بازار بزرگ ایرانیان، اوپارک، بن‌مانو، دیوار، شیپور، نت‌برگ، تخفیفان، آچاره و ....

برای شروع همکاری با شماره‌های ۸۸۹۰۹۸۷۲ و ۸۸۹۰۱۲۷۹ تماس بگیرید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟

علی اکبر محزون گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می‌گردد. در نخستین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای نخستین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود. از همان سال‌ها هشدارهای رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و ساز انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد.

وی افزود: هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. در سال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تأیید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین‌المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و معاهده طرح کنترل جمعیت در سطح بین‌الملل با عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشور ما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی، کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلاً پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آن ها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

وی در ادامه گفت: اما اینها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث نخست تنگ دستی به عنوان مانع افزایش فرزند و بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که موجب پیشرفت فردی آن ها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزندآوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه موجب شد تحرک اجتماعی و فرزندآوری در مقابل هم قرار گیرند و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

محزون تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همین‌طور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم. جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله نخست ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر، در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • در بازار هیجانی ارز خریدار ندارد
  • بازار هیپنوتیزم در شبکه‌های اجتماعی/ هیپنوتیزم چیست و اصلا فایده‌ای هم دارد؟
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟