Web Analytics Made Easy - Statcounter

محاکمه «امید اسدبیگی» مدیرعامل وقت شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه از هفته آینده در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران اقتصادی آغاز می‌شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حتماً در یک سال گذشته یا شاید بیشتر نام شرکت کشت و صنعت نیشکر "هفت تپه" را آن هم به دلیل اعتراضات کارگران این شرکت به پرداخت نشدن حق و حقوقشان را شنیده‌اید که تا سر حد یک بحران کارگری پیش رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس آنچه پیشتر هم گفته شده، تمام مشکلات شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به زمانی بازمی‌گردد که این مجتمع بزرگ در زمان مدیریت علی‌اشرف عبدالله‌پوری حسینی بر سازمان خصوصی‌سازی به اصطلاح خصوصی‌سازی و به بخش خصوصی واگذار شد و ۲ جوان ۲۸ و ۳۱ ساله به نام‌های امید اسدبیگی و مهرداد رستمی چنگی با پرداخت ۶ میلیارد تومان صاحب این شرکت شدند!

نهایتاً سال گذشته قوه قضائیه به عملکرد مدیران این شرکت ورود کرد و اسدبیگی که حتی نامش در پرونده قربانعلی فرخزاد بزرگترین دریافت کننده ارز ۴۲۰۰ تومانی به میان آمده بود، تحت تعقیب قرار گرفت.

فرخزاد کسی است که ۴۴۶ میلیون و ۵ هزار و ۳۳۲ دلار ارز دولتی دریافت کرده بود بدون اینکه حتی با یک ریال آن خریدی داشته باشد و تمام این ارز‌ها را در بازار آزاد فروخته و اقدام به خرید شرکت و کارخانه کرده بود.

در جلسه رسیدگی به پرونده فرخزاد، نماینده دادستان گفته بود: فرخزاد با همکاری امید اسدبیگی در تیر ماه از بانک اقتصاد نوین مبلغ ۹۸ میلیون و ۱۲۲ هزار و ۲۴۰ دلار ارز دولتی دریافت کرده بدون اینکه اقدام به واردات کالایی کرده باشند! فرخزاد با همکاری امید اسدبیگی اقدام به دریافت این مبالغ کرده و به اسدبیگی وکالت می‌دهد که کارت بازرگانی را در اختیار او قرار دهد؛ اسدبیگی هم با تهیه پروفرم صوری اقدام به واردات نوشابه و‌ام‌دی‌اف کرده و ارز دولتی دریافتی را به حساب فرخزاد واریز می‌کند که ارز‌های دولتی در بازار آزاد فروخته شده و اسدبیگی سهم قربانعلی فرخزاد را پرداخت می‌کند.

طبق آنچه نماینده دادستان گفته، فرخزاد اعلام کرد که اسدبیگی مبلغی بین هفت تا ۱۰ میلیارد را طی دو مرحله چک به وی پرداخت کرده است که سود حاصل از فروش ارز دولتی ۳۵۰ میلیارد و ۶۱۲ میلیون تومان بوده که فرخزاد ۳۰ درصد آن را دریافت کرده و ۷۰ درصد آن در اختیار اسدبیگی است.

اکنون، پرونده "امید اسدبیگی" که تحت عنوان اخلال در نظام اقتصادی تشکیل شده، روی میز شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران اقتصادی به ریاست قاضی اسداله مسعودی مقام قرار دارد؛ قاضی که در حدود دو سال گذشته تعداد زیادی از مفسدان اقتصادی را نقره داغ کرده و حالا قرار است از هفته آینده رسیدگی به پرونده مدیرعامل وقت شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه را آغاز کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هفت تپه نیشکر خصوصی سازی اسدبیگی شرکت کشت و صنعت نیشکر ارز دولتی هفت تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۸۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران

محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران  با بیان اینکه  نوسازی واحدهای مسکونی فرسوده در مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران آغاز شده است گفت: در منطقه جنوب غرب تهران قرار دارد  از جمله ۱۷ و ۱۸ ، ۱۳ هزار پلاک فرسوده قرار دارد که بخش عمده ای از آنها  واحد های مسکونی کوچک و ریز دانه است.

وی افزود: در سال های گذشته  امکان نوسازی و ساخت را نداشتند که خوشبختانه با پیگیری های انجام شده این روند و موانع برطرف شده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران توضیح داد: با آزادسازی این اراضی ۱۳ هزار پلاک واقع در بافت فرسوده مناطق ۱۷ و ۱۸ در مسیر راه‌آهن در مدار نوسازی قرار می‌گیرد که خود می‌تواند ۳۰ هزار واحد مسکونی را وارد مدار ساخت و ساز کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد
  • رسیدگی قضائی به اخلال ۶۰۰۰ میلیارد ریالی در نظام اقتصادی
  • کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش ۵۰ میلیارد در لرستان
  • کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در لرستان
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • تهیه‌کننده متهم به تجاوز، باید دوباره محاکمه شود
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده