Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز گفت:با توجه به وجود چالش‌های مختلف اجتماعی  نقش طلاب در رفع ناهنجاری‌های اجتماعی، بسیار مهم و اساسی است. ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۲ استانها البرز نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حجت الاسلام مهدی ولایی بر حق پیش از ظهر امروز در جمع روحانیون و امامان جماعت استان البرز اظهار داشت: با توجه به وجود بسیاری از عوامل زمینه ساز مشکلات و ناهنجاری‌های اجتماعی در استان البرز همچون زندان‌ها و مهاجر پذیری این استان فعالیت‌های فرهنگی نقش بسزایی در بهبود وضعیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قمی: وزارت بهداشت و سازمان تبلیغات درصدد بازگشایی اماکن مذهبی‌اندیزد | کمک‌های قرارگاه مواسات دارای پیوست فرهنگی باشد / آمادگی سازمان تبلیغات برای ایجاد مراکز نیکوکاری در تمام مساجدپیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات در پی درگذشت آیت الله سیدجعفر کریم

وی افزود: آسیب‌های اجتماعی از جمله  طلاق، اعتیاد  جامعه را با چالشی عمیق مواجه کرده که نقش طلاب در رفع ناهنجاری‌های اجتماعی، بسیار مهم و اساسی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی، امروز در شرایط پیچ تاریخی انقلاب قرار داشته و نقش مهمی را ایفا می‌کند، بیان کرد: امروز مساجد تعطیل نیستند، وقتی اقامه نماز جماعت در مساجد تعطیل است، ائمه جماعات تغییر وضعیت داده و در محور فعالیت‌های اجتماعی محله‌ها فعال هستند.

حجت الاسلام و المسلمین ولایی برحق تصریح کرد: فعالیت امامان جماعت به‌عنوان امام محله دیگر منحصر و محصور در مسجد نیست بلکه معطوف به کل محله بوده و در راستای رفع مشکلات مردم است، رسیدگی به نیازمندان، حل و فصل مشکلات خانوادگی، راه اندازی قرض الحسنه محله، عیادت از بیماران، جذب خیرین، رسیدگی به مشکلات سالمندان محله و بسیاری از مسائلی که می‌تواند زمینه ساز کاهش آسیب‌ها در ناطق شوند.

انتهای پیام/ ع

R7810/P/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان تبلیغات استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۹۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند.

به گزارش مشرق، «نرجس بختیار خلج» اظهار داشت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند. ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بیمه‌شدگان کشور زنان هستند؛ از این تعداد۵۲۰ هزار نفر بیمه زنان خانه‌دار شده‌اند. همین مساله نشان می‌دهد زنان ضمن رسیدگی به خانواده در جامعه کاری نیز مشارکت فعال دارند و این مساله شایسته تقدیر است. اکنون عرصه برای هر زنی که احساس کرده دوست دارد وارد بازار کار شود، فراهم است.

وی افزود: برای آن دسته از بانوانی که آمادگی ورود به بازار کار را ندارند و ترجیح می‌دهند به امور خانوادگی بپردازند، فرصتی فراهم شده تا بیمه زنان خانه‌دار شوند و از امکانات آن برای آینده زندگی خود استفاده کنند.

بختیار خلج تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با کارگران به ارزش‌گذاری به عمل تأکید کردند که یعنی صرفاً کار را برای درآمد نبینیم و به آن ارزش بگذاریم و کار شایسته در جهت تعالی جامعه را هدف‌گذاری کنیم. نقش زنان در این مسیر نقش مؤثری است چرا که پایه‌های تربیت فرزندان در خانواده شکل می‌گیرد و این زنان هستند که تربیت نیروی انسانی را از ابتدا رقم می‌زنند. ما باید به سمت تقویت این فرهنگ با محورگذاری بر ارزش کار معنوی حرکت کنیم و ضمن توجه به بُعد مالی به ابعاد معنوی نیز توجه کنیم.

مشاور وزیر تعاون درباره مراسم تجلیل از زنان نمونه کارگری در هفته کارگر گفت: در هفته کارگر مراسمی برای تقدیر از خانم‌های کارگر نمونه برگزار شد که آن‌ها هم به لحاظ کاری و تلاشگری جزو برگزیدگان هستند و هم در حوزه ترویج سیاست‌های تقویت‌کننده تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده تأثیر دارند. البته تجلیل امسال یک تفاوت مهم با سال‌های دیگر داشت و آن تقدیری است که از کارفرمایان و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده به عمل آمد.

بختیار خلج در توضیح تجلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده گفت: اگر می‌خواهیم بر جنبش تعهد بر خانواده کار کنیم باید این ارزش‌گذاری را در جامعه داشته باشیم. به همین دلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده که بر اساس شاخص‌هایی مانند کمک به افزایش جمعیت، معیشت پرسنل در موضوع ارزش‌گذاری بر ازدواج و تحکیم خانواده سرآمد هستند، تقدیر به عمل آمد. ۱۴ بانوی کارگر نمونه و ۱۲ واحد تولیدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی درباره وضعیت زنان کارگر در دولت سیزدهم افزود: حوزه زنان یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است. به جهت کیفی تکریم بانوان و تسهیل شرایط کار توأم با خانواده چشمگیر بوده و مورد توجه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • ادامه فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین آغاز شد
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • طرح همیاران آرامش اجتماعی فراجا در محله‌های قزوین
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد