Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت:جهاد دانشگاهی استان در تولید فناوری و محصولات فناورانه یکی از استان‌های مطرح و موفق کشور است.

دکتر سیدعلی نادر دهقانی امروز ۲۱ اردیبهشت ماه در دیدار با مدیرکل راه و شهرسازی استان اظهار کرد: در جهاددانشگاهی لرستان از نیروهای جوان، خلاق و دارای ایده استفاده شده است و مجموعه را براساس سیستم‌های معمولی کارمندی ایجاد و مدیریت نکرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی لرستان به لحاظ کارکردی از واحدهای موفق کشور محسوب می‌شود که نیروهای جوان دانشگاهی و خلاق را جذب کرده است، بیان کرد: تعداد بسیاری از زوج‌های ما نابارور هستند و برای درمان به تهران و یزد مراجعه می‌کردند و جهاد دانشگاهی استان احساس نیاز کرد که مرکز درمان ناباروری استان را با ظرفیت پذیرش سالانه ۳۰۰۰ زوج ایجاد کند و هم‌اکنون این مرکز  به لحاظ نیروی انسانی، تجهیزات و فرآیند کار یکی از مراکز مطرح کشور است.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه کوهدشت یکی از شهرهای کشاورزی استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با توجه به اینکه کشاورزی در این شهر بصورت سنتی انجام می‌شود تصمیم بر ایجاد شهرک گلخانه‌ای در کوهدشت گرفتیم و این امر سبب شد که حجم عظیمی از مردم این شهرستان به سمت ایجاد گلخانه ترغیب شدند.

دهقانی با بیان اینکه معتقدم ظرف چند سال آینده کشاورزی کوهدشت متحول و از سنتی به مدرن تبدیل خواهد شد، اضافه کرد: کشاورزی گلخانه‌ای در کوهدشت ترویج داده خواهد شد و این امر  سبب افزایش بهره‌وری و اشتغال پایدار خواهد شد.

عضو هیات علمی جهاددانشگاهی لرستان با اشاره به اینکه مجموعه بام خرم‌آباد را به تولید نشاء و قلمه اختصاص دادیم، گفت: یکی از مشکلات ما در بحث گیاهان دارویی این بود که قلمه و نشاء استاندارد و گواهی شده نداشتیم و این مهم اکوسیستم خاص خود را داردکه برای حل این مهم مرکز تولید نشاء و قلمه استاندارد در استان ایجاد کردیم.

وی افزود: جهاد دانشگاهی لرستان در حوزه‌های مختلف پژوهش، انرژی، GIS و... کارهای شایسته و خوبی را برای استان انجام داده است.

دهقانی با بیان اینکه مرکز افکارسنجی و خبرگزاری ایسنا و ایکنا در مجموعه فرهنگی جهاد دانشگاهی داریم که به فعالیت‌های اطلاع رسانی و پژوهشی فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه سالانه ۱۲ هزار نفر در جهاد دانشگاهی لرستان آموزش می‌دهیم که این آموزش‌ها اشتغال محور و مبتنی بر ضرورت‌ها و نیازهای دستگاه‌های اجرایی استان است، عنوان کرد: آمادگی داریم دوره‌های آموزشی تخصصی و عمومی مختلف را در راستای توانمندسازی نیروی انسانی در بخش‌ها و شهرهای مختلف استان برگزار کنیم.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان عنوان کرد: نیاز است پیمانکاران استان در بحث کار به روز  شوند که این مهم با یک دوره آموزشی از طریق آموزش‌های جهاد دانشگاهی استان مرتفع خواهد شد.

دهقانی با بیان اینکه در بخش GIS و مطالعات شهری و روستایی که یکی از ضرورت‌های راه و شهرسازی استان است می‌توانیم همکاری لازم را داشته باشیم، گفت:در حوزه انرژی، هدر رفت در ساختمان‌ها زیاد است و این توانمندی در جهاد دانشگاهی استان وجود دارد که بتواند با طراحی و اجرای مدلی مصرف انرژی در ساختمان‌ها را بهینه کنیم.

وی بر تولید فناوری در استان تاکید کرد و با بیان اینکه این مهم در جهاد دانشگاهی استان آغاز شده به گونه‌ای که جهاد دانشگاهی لرستان در تولید فناوری و محصولات فناورانه یکی از استان‌های مطرح و موفق کشور است و می‌توانیم در بحث تولید نرم‌افزارها و اپلی‌کیشن‌های راهسازی به راه و شهرسازی استان خدمات ارائه دهیم، خاطر نشان کرد: سال گذشته جوانان خلاق، تحصیل‌کرده، با ایده  و توانمند جهاد دانشگاهی لرستان میلیاردها تومان فناوری را به کشورهای مختلف بفروش رسانده‌ است.

وی با بیان اینکه کارهای خوبی در حوزه فرهنگی، پژوهشی، پزشکی، کشاورزی و ... انجام داده‌ایم و در طرح ملی مشاغل خانگی ۲۷۳۰ فرصت شغلی پایدار ایجاد کردیم، گفت: همچنین ۹۰۵ هزار ماسک توسط تیم مشاغل خانگی که عموما زنان سرپرست خانوار بوده و تحت حمایت جهاد دانشگاهی استان هستند تولید شده است.

دهقانی اضافه کرد: البته حمایت خوبی از جهاد دانشگاهی لرستان از سوی استان صورت گرفته و  مسئولین لرستان اعتقاد راسخ به این مجموعه دارند.

عضو هیات علمی جهاددانشگاهی لرستان بر ایجاد تکنیک و فناوری در استان تاکید کرد و با اشاره به اینکه  باید براساس محتویات فرهنگی و مصالحی که در استان داریم تکنیک و فناوری تولید کنیم، یادآور شد: تا زمانی که اعتقاد به ایجاد فناوری بومی و دانشگاه نداشته باشیم نمی‌توانیم راه به جایی ببریم.

وی بیان کرد:  در جمع‌بندی می‌شود گفت که در حوزه‌های آموزشی، توانمندسازی کارکنان و پیمانکاران و هر نیروی مرتبط با آن سازمان و نیز در حوزه ساختمانی بویژه در بحث تولید مصالح ارزان قیمت و با کیفیت و همچنین موضوع انرژی و مسائل افکارسنجی برای اثربخشی فعالیت‌ها می‌توانیم همکاری جامعی با آن اداره کل داشته باشیم.

دکتر دهقانی از زحمات مهندس خالقی و همکاران وی بویژه در ایام سیل سال گذشته تقدیر کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی لرستان جهاددانشگاهی لرستان جهاد دانشگاهی استان تولید فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۹۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر

توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی ـ پژوهشی مسئله‌محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین‌المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

گاف "بی‌بی‌سی" درباره پروژه هواپیمای جت 72نفره ایرانی

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل 25 نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف 70 میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف 20 میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح‌های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف 10 میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف 100 میلیارد ریال، حمایت از پروژه‌های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده 11 قانون جهش تولید تا سقف 2000 میلیارد ریال، حمایت از راه‌اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف 50 میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده‌سازی ماده 5 قانون جهش تولید دانش‌بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی‌های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از پروژه‌های تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف 200 میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف 10 میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی