Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سلامت شهر تهران اقدامات ستاد مناسب سازی برای معلولان شهر تهران در سال گذشته را اعلام کرد. ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، زینب نصیری مدیرکل امور سلامت شهرداری تهران با بیان اینکه شهر تهران میراث دهه‌ها گسترش بدون توجه به استانداردهای مناسب‌سازی، دسترس پذیری، ادغام اجتماعی، احترام به تفاوت و نیازهای افراد است که تحقق « شهری برای همه» را دشوار می‌کند، اظهار کرد: در سال گذشته تلاش کردیم با انجام مجموعه فعالیت‌هایی، شرایط را بهتر کنیم، هرچند با شرایط مطلوب فاصله بسیار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح این اقدامات گفت: در سال گذشته کانون معلولان شهر تهران 92 جلسه برگزار کرده است؛ همچنین دیدارهایی نیز با 3 هزار نفر از افراد دارای معلولیت انجام شده است. ارزیابی وضعیت مناسب‌سازی 50 سرویس بهداشتی میادین میوه و تره‌بار، حمایت از اجرای همایش‌های ویژه افراد دارای معلولیت، رژه کودکان دارای معلولیت در ورزشگاه آزادی، استقرار مترجمین ناشنوا در 15 سرای محله منتخب از جمله اقدامات ستاد مناسب‌سازی شهر تهران در سال 98 بوده است.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران، تصریح کرد: حمایت از اکران تئاترهایی با هنرنمایی افراد دارای معلولیت طی 15 اجرا و با حضور 2650 شرکت‌کننده، برپایی 300 نمایشگاه دستاوردهای افراد دارای معلولیت،‌کارگاه آموزش زبان اشاره ویژه پرسنل شهرداری در 8 دوره و با حضور 85 شرکت‌کننده و همچنین ارزیابی مناسب‌سازی 10 ایستگاه مترو در خط یک و دوی مترو، از دیگر اقدامات این ستاد در سال گذشته بوده است.

نصیری خاطرنشان کرد: مناسب‌سازی 22 سرای محله ویژه افراد دارای معلولیت، گرامیداشت روز جهانی افراد دارای معلولیت، اکران 194 طرح‌ محیطی با محوریت افراد دارای معلولیت در سطح شهر تهران، تشکیل کارگروه اجتماعی و فرهنگی با حضور متخصصان حوزه افراد دارای معلولیت، کارگاه آموزشی مهارت‌های ارتباطی مطلوب، طراحی مرکز فرآموز با موضوع مهارت‌های کودکان دارای معلولیت و برگزاری دورهمی افراد دارای معلولیت با 12 هزار شرکت کننده طی 20 برنامه، بخش دیگری از برنامه اجرا شده توسط ستاد مناسب‌سازی شهر تهران در سال 98 بوده است.

مدیرعامل انجمن دفاع ازحقوق معلولان: آقای حناچی! مثل قالیباف کنار معلولان باشیدمعلولان برای پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا چه باید انجام دهند؟تخصیص 24 میلیارد تومان به مراکز شبانه‌روزی نگهداری سالمندان و معلولان

انتهای پیام/

R1014144/P/S2,25/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شهرداری تهران شهر تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران افراد دارای معلولیت ستاد مناسب سازی سال گذشته شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۹۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟

اغلب افراد به دنبال حفظ ارزش سرمایه خود و کسب بازدهی مناسب هستند. برای رسیدن به این هدف نیاز است که افراد به کسب دانش و تجربه کافی در زمینه سرمایه‌گذاری بپردازند. روش‌های سرمایه‌گذاری زیادی مانند سرمایه‌گذاری در ملک، طلا، بازار بورس و … وجود دارد که هر فرد با توجه به تمایلات و درجه ریسک پذیری خود می‌تواند روش مناسب را انتخاب کند. سرمایه‌گذاری در بازار بورس، شامل دو روش مستقیم و غیرمستقیم است. ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------

اغلب افراد به دنبال حفظ ارزش سرمایه خود و کسب بازدهی مناسب هستند. برای رسیدن به این هدف نیاز است که افراد به کسب دانش و تجربه کافی در زمینه سرمایه‌گذاری بپردازند. روش‌های سرمایه‌گذاری زیادی مانند سرمایه‌گذاری در ملک، طلا، بازار بورس و … وجود دارد که هر فرد با توجه به تمایلات و درجه ریسک پذیری خود می‌تواند روش مناسب را انتخاب کند. سرمایه‌گذاری در بازار بورس، شامل دو روش مستقیم و غیرمستقیم است.
در روش مستقیم، افراد به صورت شخصی فرآیند تحلیل، خرید و فروش سهام را انجام می‌دهند. برای رسیدن به نتیجه مطلوب در این روش، افراد باید دانش تخصصی، زمان کافی، مهارت و تجربه لازم را داشته باشند. همچنین، روش‌های مختلف تحلیل مانند تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال وجود دارند که می‌توانند به فرد کمک کنند تا تصمیمات بهتری در خرید و فروش سهام بگیرد.
صندوق سرمایه گذاری و سبدگردانی اختصاصی از روش‌های سرمایه‌گذاری غیر مستقیم در بورس هستند. روش غیرمستقیم سرمایه‌گذاری در بورس به این معناست که افراد مدیریت دارایی‌های خود را به متخصصان بورسی و اشخاص با تجربه و دارای مجوز از سمت سازمان بورس واگذار می‌کنند. صندوق‌های سرمایه گذاری دارای انواع مختلفی شامل صندوق‌های سهامی، درآمد ثابت، مختلط، بخشی و … هستند که در ادامه به توضیح صندوق سهامی می‌پردازیم.
  صندوق سهامی
صندوق‌‌های سهامی، نوعی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری هستند که عمده سبد دارایی آن را سهام شرکت‌های فرابورسی و بورسی تشکیل می‌دهند. ترکیب دارایی صندوق‌های سهامی شامل حدود ۷۰ درصد سهام و مابقی به‌صورت وجه نقد، اوراق مشارکت، اوراق بانکی و … است. این نوع صندوق‌ها در مقایسه با صندوق‌های با درآمد ثابت و مختلط ریسک بالاتری دارند.
صندوق‌های سرمایه گذاری سهامی کارگزاری مفید شامل صندوق اطلس، پیشرو، پیشتاز و امید توسعه است. صندوق های پیشرو، پیشتاز و امید توسعه مبتنی بر صدور و ابطال و صندوق اطلس از نوع صندوق‌های ETF هستند.
صندوق اطلس مفید یکی از صندوق‌های سهامی قابل معامله است که از سال ۱۳۹۲ وارد بازار بورس شده است. به دلیل بازدهی مناسب در سال‌های گذشته، این صندوق به عنوان یکی از صندوق‌های سهامی، مورد توجه سرمایه‌گذاران و فعالان بازار سرمایه قرار گرفته است. صندوق امید توسعه تنها صندوق سهامی کارگزاری مفید است که از مکانیزم تقسیم سود ماهیانه استفاده می‌کند.
صندوق‌های سهامی براساس تعداد واحدهای قابل ارائه نیز به دو دسته بزرگ و کوچک تقسیم می‌شوند. اگر تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری قابل انتشار حداقل پنج هزار و حداکثر پنجاه هزار واحد باشد، در دسته صندوق‌های کوچک قرار می‌گیرد. اگر تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری بین پنجاه هزار و پانصد هزار باشد، در دسته صندوق‌های بزرگ قرار می‌گیرد.
صندوق‌های سهامی دارای مزایایی همچون نقدشوندگی بالا، امکان کسب بازدهی مناسب در صورت رشد بازار بورس و کاهش ریسک به دلیل مدیریت توسط افراد حرفه‌ای هستند.
  ویژگی ‌های صندوق سهامی
صندوق سهامی، مناسب افرادی است که ریسک پذیری بالای دارند. همچنین این افراد فرصت کافی برای کسب دانش و انجام معاملات را ندارند.
مدیران صندوق‌های سهامی با استفاده از تجربه و مهارت خود، سعی می‌کنند بازدهی مناسبی را برای سرمایه‌گذاران فراهم کنند. این صندوق‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌هایی هستند که پتانسیل رشد و عملکرد مناسبی دارند و قادر به ارائه بازدهی بیشتری هستند.
باید توجه داشت که صندوق‌های سهامی در شیوه سرمایه‌گذاری متفاوت عمل می‌کنند و می‌توانند استراتژی محافظه‌کار، متوسط یا تهاجمی داشته باشند.
در واقع، عملکرد یک صندوق سهامی تاثیر زیادی بر ارزش واحدهای آن در طول زمان دارد. اگر صندوق عملکرد خوبی داشته باشد، ارزش واحدهای آن افزایش می‌یابد. اما اگر صندوق به خوبی عمل نکند، امکان دارد که ارزش واحدهای آن رشد نکند و یا حتی کاهش پیدا کند.
یک راهکار معمول در صندوق‌های سرمایه گذاری از جمله صندوق‌های سهامی برای ایجاد فرصت سرمایه‌گذاری برای افراد با مبالغ کم، تقسیم واحد‌های صندوق به تعدادی واحد کوچکتر است. این کار باعث کاهش قیمت هر واحد صندوق می‌شود و امکان سرمایه‌گذاری با مبالغ اندک را نیز فراهم می‌کند.
در نتیجه، در انتخاب صندوق‌های سهامی بهتر است سرمایه گذاران صندوق‌هایی را انتخاب کنند که در دوره‌های مختلف از جمله دوره‌های رشد و رکود بازار، عملکرد قابل قبولی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۶۷ هزار نفر مستمری بگیر از حمایتهای بهزیستی آذربایجان‌غربی
  • حق پرستاری؛ چراغی که به خانه معلولان رواست
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی
  • اهواز باید برای تردد معلولان و جانبازان مناسب‌سازی شود
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • فیلم/ اقداماتی که حسین‌زاده بحرینی در مجلس یازدهم انجام داد
  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • انتخابات مجلس|را‌ی‌گیری در۶۰درصد شعب«الکترونیکی»انجام می‌شود
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد