Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسروی گفت: معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان اقدام به تعریف و انجام پروژه «تعیین پهنه های استقرار شرکت های دانش بنیان، شرکت های نوپا، شرکت های خلاق و شرکت های ICT» با همکاری دانشگاه هنر اصفهان کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان به نقل از اداره ارتباطات رسانه ای شهرداری اصفهان، «کوروش خسروی» گفت: معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان در چارچوب وظایفی که در ستاد توسعه کارآفرینی شهرداری اصفهان تعریف شده است اقدام به تعریف و انجام پروژه «تعیین پهنه های استقرار شرکت های دانش بنیان، شرکت های نوپا، شرکت های خلاق و شرکت های ICT» با همکاری دانشگاه هنر اصفهان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

رئیس مرکز پژوهش های شورای شهر اصفهان افزود: قبل از تعریف این پروژه، شهرداری اصفهان در پروژه ای دیگر با عنوان «تهیه نقشه اکوسیستم کارآفرینی نوآورانه اصفهان» با همکاری شرکت دانش بنیان سنجش و دانش آیریک از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اقدام به شناسایی، دسته بندی و تشخیص محل استقرار شرکت های دانش بنیان، استارت آپ ها و شرکت های ICT در محدوده شهر اصفهان کرد.

 


وی ادامه داد: در پروژه تهیه نقشه اکوسیستم کارآفرینی نوآورانه از ظرفیت های مشارکتی اکوسیستم نوآوری مانند جامعه اکوسیستم نوآوری اصفهان (اصفهان پلاس) برای افزایش غنای نقشه و اطمینان از لحاظ نظرات ذینفعان بخش خصوصی استفاده شده است. نتایج این پروژه در قالب یک نقشه واحد با لایه هایی متشکل از اجزای اکوسیستم بر روی وب سایت شهرداری اصفهان قرار خواهد گرفت و قابلیت بروزرسانی نیز برای آن در نظر گرفته می شود. در پروژه تعیین پهنه های استقرار شرکت های دانش بنیان، شرکت های نوپا، شرکت های خلاق، نحوه توزيع فضايي شركت هاي دانش بنيان، استارت آپ ها و شرکت های فناوری اطلاعات در شهر اصفهان مورد بررسی قرار می گیرد. سپس با احصاء شاخص ها و معيارهاي موجود در تعيين پهنه هاي استقرار شركت هاي دانش بنيان، استارت آپ ها و شرکت های فناوری اطلاعات، مناسب ترين پهنه براي استقرار شركت هاي دانش بنيان، استارت آپ ها و شرکت های فناوری اطلاعات در منطقه كلان شهري اصفهان (شهر-منطقه اصفهان) تعریف می شود. 

 


به گفته وی، همچنین راهبردها و سياست های مناسب شهرداري اصفهان براي تعيين محل استقرار بهينه شركت هاي دانش بنيان، استارت آپ ها و شرکت های فناوری اطلاعات در آينده مشخص خواهد شد.


شهروندان از امکانات اکوسیستم کارآفرینی اصفهان باخبر می شوند
خسروی با اشاره به لزوم اهمیت اجرای این پروژه ها در شهرداری اصفهان اظهار کرد: دو پروژه مطالعاتی در راستای مدیریت و بهبود اکوسیستم کارآفرینی شهر اصفهان تعریف شده است، یکی از این پروژه ها مطالعه المان ها و عناصر موجود در اکوسیستم کارآفرینی شهر اصفهان و تهیه نقشه اکوسیستم اصفهان را بر عهده دارد.


وی ادامه داد: به این معنا که به طور مثال اصفهان دارای تعدادی شتاب دهنده، مرکز رشد، صندوق زیستی، مکان های مخصوص برگزاری رویداد برای کارآفرینان مانند رویدادهای استارتاپ ویکند، استارتاپ استودیو و ... است که در شهر پراکنده است، شاید مدیران شهری از محل این عناصر اجزای اکوسیستم کارآفرینی شهر اصفهان آگاهی داشته باشند اما ممکن است، شهروندان، دانشجویان، کارآفرینان و ... این اشراف را نداشته باشند، بنابراین اولین کاری که معاونت تحقیقات انجام داد تهیه نقشه اکوسیستم کارآفرینی شهر اصفهان برای مشخص شدن محل شتاب دهنده ها، فضای کار اشتراکی، مرکز رشد و نقاط لازم در اکوسیستم کارآفرینی شهر، بود.   


رئیس مرکز پژوهش های شورای شهر اصفهان با بیان اینکه این کار هم اکنون تمام شده و مطالعات آن آماده انتشار است، تصریح کرد: در پروژه دوم با انجمن شرکت های دانش بنیان صحبت شد تا پهنه ای در شهر برای استقرار شرکت های دانش بنیان مشخص شود.   


وی افزود: به همین منظور پروژه ای تعریف شد تا مشخص شود چه نقاطی از شهر پهنه مناسب برای استقرار شرکت های حوزه IT، شرکت های دانش بنیان و شرکت های دارای صنایع خلاق دارد که این پروژه با همکاری و مدیریت دانشگاه هنر اصفهان در حال انجام است و تا حدود 4 ماه آینده به نتیجه می رسد.


خسروی بیان کرد: پس از مشخص شدن پهنه ها این پروژه به شورای شهر برده می شود و امتیازهایی برای استقرار شرکت های دانش بنیان در برخی نقاط شهر در نظر گرفته می شود.


وی تاکید کرد: بنابراین هدف پروژه اول (تعیین پهنه های استقرار) شناسایی و آشنایی با نحوه گسترش عناصر و اجزای اکوسیستم کارآفرینی بوده و هدف پروژه دوم ارائه خدمات به شرکت های حوزه IT، شرکت های دانش بنیان و شرکت های دارای صنایع خلاق است.


رئیس مرکز پژوهش های شورای شهر اصفهان با بیان اینکه فلسفه شرکت های دانش بنیان تولید ثروت است، گفت: با اینگونه شرکت ها و کارآفرینان در آینده ای نزدیک شهر ثروتمندتری خواهیم داشت، هر میزان شهر ثروتمندتر باشد شهرداری نیز رونق می یابد و سیستم حمل و نقل بهتر و روانتر، فضای سبز و در مجموع خدمات بهتری خواهیم داشت.

 

پایان پیام/557

منبع: شبستان

کلیدواژه: شورای شهر اصفهان شهرداری اصفهان شرکت دانش بنیان شرکت های دانش بنیان دانش بنیان استارت آپ ها و شرکت های فناوری اطلاعات اکوسیستم کارآفرینی شهر اصفهان استقرار شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان شهرداری اصفهان شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۹۹۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر

به گزارش خبرنگار مهر ‌مقررات دست و پاگیر از بزرگترین مشکلات کارآفرین‌ها است. کارآفرین‌ها با وجود قوانین حمایت‌گر و بهبود نسبی شرایط، هنوز هم با موانعی از قبیل اجرای ضعیف و ناقص قوانین، مشکلات مربوط به زیرساخت مانند قطعی برق تولیدی‌ها و بوروکراسی اداری مواجه هستند.

در شرایطی که تولید حرف و هدف اول کشور است؛ بازیگران تولید یعنی تولیدکننده و کارآفرین باید بتوانند کسب و کار خود را راحت راه بیندازند و بعد به سرعت به سمت توسعه آن بروند. برنامه پایش‌، شب گذشته فرصتی را فراهم کرد تا کارآفرین‌ها به صورت زنده و مستقیم از مشکلات‌شان بگویند. از مقررات زائد یا سخت‌گیرانه‌ای که راه رسیدن به تولید را برایشان دورتر کرده است.

مهدی شفیعی قاسمی، اولین مهمان پایش بود. او صاحب شرکتی دانش‌بنیان است و در زمینه انرژی و تجهیزات تکنولوژی برای صنعت نفت و گاز و پتروشیمی و آب فعالیت می‌کند. شرکت او ۱۴ سال پیش به همراه ۲۰۰ فارغ‌التحصیل دانشگاه شریف تأسیس شد. این کارآفرین درباره قوانین و مقرراتی که سد راه کسب و کارش شده است، گفت: «در زمینه‌هایی قانون داریم اما دراجرا ضعیف است. مثلاً یک پروژه‌ای را با هزار زحمت برای کارفرما ارائه می‌دهیم. به بخش ضمانت‌نامه که می‌رسد؛ قانون اجازه می‌دهد که از صندوق‌های پژوهش فناوری استفاده کنیم اما کارفرما که گاهی خصولتی و شبه دولتی است؛ می‌گوید در آئین‌نامه آمده اما چون ریسک دارد نمی‌پذیریم. این باعث می‌شود مثلاً ۵ درصد به هزینه‌های شرکت اضافه شود. قانون جهش تولید دانش‌بنیان حمایت‌های بسیاری را برای تولید دارد. درواقع بالادستی تسهیلات را تصویب می‌کند اما وقتی به بانک‌ها می‌رسد، می‌گویند فقط باید تضمین ملکی بدهید.»

تولید دانش‌بنیان، ضرورت کشور

شرکت‌های دانش‌بنیان در شرایط امروز کشور به دانش‌فنی بسیاری دست‌یافته‌اند که نیاز کشور را به واردات برخی از محصولات، تأمین کرده‌اند. شفیعی، کارآفرین حوزه دانش‌بنیان دراین‌خصوص گفت: «یکی از محصولاتی که تولید می‌کنیم و سطح دانش فنی بالایی دارد؛ زنجیره لوله‌های پی‌وی‌سی است. این لوله‌ها در خانه‌ها و زیرزمین و این موارد استفاده می‌شود. قبلاً این محصول را از اروپا وارد می‌کردیم اما یک روز گفتند که دیگر نمی‌توانیم به ایران این محصول را بدهیم. اگر ما تولید نمی‌کردیم، کل زنجیره کشور دچار مشکل می‌شد. یکی از مسئولان این حوزه می‌گوید تولید دانش‌بنیان در کشور به ضرورت تبدیل شده است.»

شفیعی اذعان داشت که اگر مسئولان بتوانند به شرکت‌های دانش‌بنیان نگاه بیشتری داشته باشند و به طور مثال اگر مجوزی خواستند راحت‌تر و با تشریفات کمتری به او بدهند؛ در حوزه دانش‌بنیان‌ها بسیار رشد خواهیم کرد.

کارآفرین‌ها پای‌کار تولید هستند

مهمان بعدی برنامه پایش چهارم اردیبهشت هم کارآفرین بود. ناصرسادات، کارآفرین حوزه کشاورزی و دام‌پروری است. او کارش را از سال ۸۹ آغاز کرده و حالا به مرحله صادرات محصولات کشاورزی نیز رسیده است.

این کارآفرین از مشکلاتی مانند استعلام‌های موردنیاز برای تأسیس دام‌پروری و گلخانه گله داشت. او درباره یکی از مشکلات زیرساختی مربوط به کسب و کارش گفت: «یکی از مشکلات، قطعی آب چاه‌های کشاورزی است. سال گذشته خیلی از کشاورزان ضرر دیدند؛ زیرا وقتی گلخانه تأسیس می‌شود اگر تنها یک ربع برق نداشته باشد، تمام محصولاتش در گرمای تابستان از بین می‌رود. ما حاضریم برق خانه‌هایمان را قطع کنند اما برق گلخانه قطع نشود.» یکی دیگر از گله‌های این کارآفرین حوزه کشاورزی، وجود رقبای بزرگ و قدرتمندی مانند نهادهای عمومی غیردولتی است.

سادات در انتهای برنامه گفت: «تمام جوانان در همین آب و خاک می‌توانند بهترین تولید را داشته باشند. اگر گله‌ای داریم برای بهتر شدن شرایط است.»

کد خبر 6089241 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • از دانش‌بنیان‌ها، مخترعان و گروه‌های جهادی حمایت کنید
  • حمایت از دانش‌بنیان‌ها و استفاده از جوانان متدین در دستور کار مسئولان قرار گیرد
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران
  • شرکت‌های دانش‌بنیان به رفع مشکل پرداخت بر پایه ارز در حوزه گردشگری بپردازند
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد