Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، سیمین خیاط زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همچنان موارد مثبت ابتلا به کرونا داریم و از زمان شروع تست‌های سرپایی، تعداد موارد مثبت بسیار زیادتر شده و هنوز کاهش نیافته است.

وی از کاهش تعداد موارد بستری و بدحال و افزایش موارد سرپایی با حال عمومی نسبتا خوب در آذربایجان شرقی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعدادی از شهرستان‌های استان به عنوان مناطق کم خطر اعلام شده بودند که نماز جمعه هفته گذشته در آنجا برپا شد.

خیاط زاده خاطرنشان کرد: کم خطر بودن یک منطقه به معنی آزادانه عمل کردن نیست، بلکه تعداد موارد بستری آن منطقه نسبت به سایر جاها کمتر شده، اما تعداد موارد مثبت سرپایی در آن شهرها همانند دیگر شهرها است.

وی بیان کرد: توصیه می‌کنیم افراد به هنگام حضور در مساجد از ماسک و دستکش استفاده کرده و برای جلوگیری از ازدحام در وضو خانه مسجد در خانه وضو بگیرند.

وی متذکر شد: مساجد باید ضدعفونی شوند و نمازگزاران نمازشان را ادا کرده و مدت زیادی در مسجد نمانند و سریع به خانه برگردند.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیان کرد: هنوز تاکید داریم افرادی که کار واجبی بیرون از خانه ندارد، مانند خانم‌های خانه‌دار یا افراد مسن بیرون نروند.

وی افزود: افرادی اجازه حضور در بیرون از خانه را دارند که در به حرکت درآوردن چرخه اقتصادی خانواده نقش دارند، مانند کارگران، کارمندان و اصناف که در صورت رعایت پروتکل‌های‌بهداشتی مجاز به فعالیت هستندـ

وی گفت: حفظ فاصله بین فروشنده و خریدار، جلوگیری از ازدحام مشتریان و مراجعان در داخل مغازه و ضدعفونی مغازه‌ها پیش از آغاز به کار باید مورد توجه مغازه داران، اصناف و مراجعان قرار بگیرد.

خیاط زاده تاکید کرد: رعایت فاصله و موارد بهداشتی در هنگام استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی نیز ضروری بوده و رانندگان اتوبوس باید دقت کنند که نیازی به منتظر ماندن برای تکمیل ظرفیت صندلی‌ها نیست.

 وی بیان کرد: اتوبوس‌ها باید با تعداد مسافر کم حرکت کنند و افراد سر پا هم به جای ایستادن روبروی هم، باید پشت به هم بایستند تا نفس‌شان به یکدیگر بر نخورد.

وی اضافه کرد: دستگیره‌های در و داخل اتوبوس باید توسط راننده ضدعفونی شود و همکاران بهداشت محیط ما نیز بر حسن انجام این کارها نظارت می‌کنند.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه یادآور شد: هرچند اجازه تردد به افراد شاغل داده شده است، اما مردم نباید به این راحتی رفت و آمد کنند و متاسفانه توصیه‌ها نادیده گرفته شدند و نگران هستیم تا این شرایط مشکلاتی را به وجود بیاورد.

 وی در خاتمه با تاکید بر ضرورت خودداری از برگزاری مهمانی‌ها و افطاری‌ها در ماه مبارک رمضان اظهار کرد:  اگر تا سال گذشته تاکید می‌کردیم که این یک فریضه دینی است، امسال نیز تاکید می‌کنیم خودداری از برپایی مهمانی‌ها و افطاری و جمع کردن تعداد زیادی از افراد یک فریضه است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی اتوبوس حمل و نقل عمومی مسجد ماه مبارک رمضان تعداد موارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۰۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره بهزیستی نیشابور گفت: تاکنون تعداد ۳۴۱ نفر از جامعه هدف سازمان به تفکیک به تعداد ۲۷۵ نفر افراد دارای معلولیت، ۱۲ نفر زنان سرپرست خانوار و ۵۴ نفر از ببهبودیافتگان در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور مشغول به کار شدند.
علی صدر  افزود: فرایند معرفی، مشاوره شغلی و حمایت مستمر توان‌یابان از این پس از طریق مرکز پشتیبانی شغلی بهیاب تحت نظارت این شهرستان و تسهیلگران شغلی پیگیری خواهد شد. 
 وی گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق اداره بهزیستی جذب و برای اشتغالزایی تعداد ۳۵۲ نفر از جامعه هدف سازمان پرداخت شد.
صدر افزود: تسهیلات کارفرمایی به کارفرمایانی که برای مددجویان اشتغال ایجاد کنند، برای هر مددجو ۱۵۰ میلیون تومان وام و تا سقف ۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که در سال ۱۴۰۲ برای ایجاد اشتغال به تعداد ۱۷ نفر به ۳ کارفرما به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است. 
وی گفت: به منظور فراهم اوردن انگیزه ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای افراد تحت پوشش و ترغیب کارفرمایان برای جذب این افراد و نیز فراهم سازی اشتغال پایدار، فرایند هزینه کرد اعتبارات بیمه سهم کارفرما تاسقف ۲۰ درصد به کارفرمایان پرداخت می‌شود، که در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۴۱ نفر طی سه مرحله به مبلغ ۳ میلیارد تومان پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • استقلال می‌خواهد صدای کامیون‌ها را نشنود و راحت بخوابد!
  • صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد
  • اعلام تعداد پزشکان مسموم شده در ماجرای مهمانی شیراز
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • ۱۹ کارگر در استان سمنان جان خود را از دست دادند
  • چرا افراد معروف برای خرید فالوور، خرید فالوور اینستاگرام را انتخاب می‌کنند؟
  • برای خانه‌دار شدن افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی برنامه داریم
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟