Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، حمیدرضا حاجی بابایی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس گفت: در ابتدا باید از تلاش‌های چهارساله نمایندگان مجلس دهم تشکر ‌کنم، مجلس دهم مانند مجالس دیگر دارای نکات مثبت و منفی بود که باید مورد بررسی قرار گیرد. همچنین از شورای ائتلاف نیروهای انقلاب نیز سپاسگزارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مجلس آینده باید به ویژگی‌های یاد شده در بیانیه گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری، توجه ویژه داشته باشد. ویژگی‌هایی در عرصه اخلاق و اقتصاد، عزت ملی، روابط خارجی و سبک زندگی از جمله مواردی است که در گام دوم انقلاب مورد توجه قرار گرفته است. ملت با تشکیل مجلس یازدهم مسئولیتی برعهده آن قرار داده‌اند که آن مجلس را محکوم به موفقیت می‌کند و هیچ راهی جز پیروزی و موفقیت ندارد. مباحثی مانند وضعیت مشکلات اقتصادی، شرایطی که تحت تاثیر کرونا ایجاد شده، افزایش سرمایه اجتماعی و جهش تولید از جمله مهمترین مواردی است که باید مورد توجه این مجلس باشد.

حاجی بابایی در ادامه اظهار داشت: برای موفقیت مجلس یازدهم لازم است آسیب‌های مجالس قبل مورد توجه قرار گیرد. یعنی توجه شود که هرگونه دخالت از بیرون در مجلس مغایر با در راس امور بودن آن است. باید از نگاه از بالا به پایین به نمایندگان و نماینده‌تر بودن‌ها پرهیز شود. هیچ نماینده‌تری در مجلس وجود ندارد و همه نمایندگان باید در قدرت مجلس شریک باشند. مجلس باید در رأس امور باشد نه رئیس مجلس، اقتدار مجلس باید در هر شهر و هر نقطه‌ای که نماینده حضور دارد نفوذ کرده و نماینده آن را احساس کند. در واقع نمایندگان باید در سراسر کشور احساس در راس امور بودن داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه مجلس یازدهم باید مظهر پاکی و مبارزه با فساد باشد، تصریح کرد: این مجلس باید عدالت اجتماعی را سرلوحه کار خود قرار دهد و با قدرت آنچه را که در انتخابات بیان کرده و وعده داده جامه عمل بپوشانند. مجلس یازدهم باید مقتدر و انقلابی باشد و همراه با عقلانیت چرخ اقتصادی را به چرخش درآورد و شعار مهم امسال یعنی سال جهش تولید را با دقت فراوان مورد نظر قرار دهد. مجلس یازدهم باید از هرگونه تفرقه و اختلاف که به مصلحت کشور نیست، دوری کند. مجلس، مجلس انقلاب است، هیچ پیرایه‌ای در کنار مجلس انقلاب وجود ندارد. بلکه مجلس، مجلس ولایت، انقلاب و مردم است.

نماینده همدان با تاکید بر این که نباید انقلاب را فدای ماندن خود کنیم، بیان داشت: ۴۰ سال هر چه داشته‌ایم فدا کردیم تا نظام و انقلاب بماند نه اینکه انقلاب را خرج کنیم تا خودمان بمانیم. باز آمده‌ایم تا بگوییم هر چه از ما باقیمانده فدا می‌کنیم تا مردم با سربلندی زندگی کنند و انقلاب بماند. هنگامی که بیکاری مردم و مشکلات اقتصادی را می‌بینیم، خجالت می‌کشیم.

وی در پایان اظهار داشت: مجلس یازدهم باید به شکلی تشکیل شود که یک نفر در کشور فکر اشرافی‌گری در مجلس نکند. مناطق محروم در سراسر کشور باید به عدالت نزدیکتر شوند و توزیع قدرت و ثروت مورد توجه قرار بگیرد. حزب گرایی‌ها را کنار بگذاریم و به فکر این باشیم که می‌خواهیم سال ۹۹ سرمایه اجتماعی از ۴۲ درصد به بالای ۵۰ درصد افزایش پیدا کند. سعی شود از حاشیه دوری شود. ما در این کشور فقط مقام معظم رهبری و ملت را می‌شناسیم و هیچ فرد دیگری به عنوان اینکه محور و ریل باشد برای ما شأنیت ندارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حاجی بابایی مجلس دهم مجلس یازدهم مجلس یازدهم مورد توجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۰۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آجرلو: قطعا از مجلس خودرویی دریافت نمی‌کنم / خط قرمزمان دخالت در عزل و نصب دولتی است + فیلم

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما در صحن باید به سیاستگذاری و تقنین بپردازیم و بیرون از صحن باید به مشکلاتی جاری مردم بپردازیم و خط قرمزمان دخالت کردن در عزل و نصب دولتی است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ سعید آجرلو نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با برنامه بهارستان دوازدهم گفت: اسم مجلس دوازدهم را «ایمان و امید» می‌گذارم، یک وجه مجلس آتی ممکن است خطر تفرقه باشد که منجر به شکست و ناامیدی در مجلس دوازدهم شود، وجه دیگر هم می‌تواند حل مسئله و کارآمدی مجلس باشد.

وی افزود: درون بهارستان و بیرون بهارستان در حوزه انتخابیه تهران بسیار متفاوت است، ما به میزانی که درون بهارستان فعال هستیم باید بیرون بهارستان هم فعال باشیم، یعنی با مردم مرتبط باشیم و وظایف نمایندگی خود را انجام دهیم.

آجرلو اظهار داشت: بیرون از صحن نمایندگان حوزه انتخابیه تهران نباید غیر فعال باشد کمااینکه در سایر حوزه‌های انتخابیه به این صورت است، مردم باید احساس کنند که نماینده دارند و قدرت نماینده در جهت اهداف آن‌ها بکار می‌رود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی افزود: ما در صحن باید به سیاستگذاری و تقنین بپردازیم و بیرون از صحن باید به مشکلاتی جاری مردم بپردازیم و خط قرمزمان دخالت کردن در عزل و نصب دولتی است.

آجر لو ابراز داشت: ما باید با استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها تعاملات لازم را داشته باشیم تا مشکلات مردم را مرتفع کنیم و این به معنای دخالت در امورات اجرایی نیست.

وی افزود: امثال شهید چمران و شهید دیالمه بر صندلی‌های مجلس سوار شدند و اجازه ندادند که صندلی‌های مجلس برآن‌ها سوار شوند، اگر نماینده به دنبال خودرو و مزایای دیگر نمایندگی باشد یعنی صندلی بر او سوار شده است.

نامزد دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده قطعا درصورت حضور در مجلس خودرویی دریافت نمی‌کنم، نماینده‌ای که در عزل و نصب‌ها دخالت می‌کند مگر می‌تواند به وظایف نمایندگی خود عمل کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: بروکراسی ضد تحول محافظه کاری در نظام دیوانی خود داریم که اجازه نمی‌دهند کشور پیشرفت کند و هر بار استدلال متفاوتی را مطرح می‌کنند، این بروکراسی متأسفانه در شرکت‌ها دولتی و نظام بانکی نیز حاکم است، مجلس دوازدهم باید با این اقلیت پر زور مواجه شود.

آجرلو اظهار داشت: سبک زندگی غربی در حال رویاروی با سبک زندگی ایرانی و اسلامی است و نمی‌توانیم نسبت به آن منفعل باشیم، بنابراین باید قانونگذاری جامعی در حوزه فضای مجازی داشته باشیم تا نظمی جدیدی در این حوزه ایجاد شود.
وی در خصوص لایحه حجاب و عفاف گفت: موافق لایحه عفاف و حجابی هستم که در مجلس یازدهم به تصویب رسید، زیرا، در مواجه با جرم بی حجابی بازدارندگی ایجاد می‌کند، زیرا، بین کسانی که پروژه امنیتی در کشور اجرا می‌کنند با هنجارشکنان عادی تفاوت قائل شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



وی افزود: اگر لایحه عفاف و حجاب به صحن می‌آمد بهتر بود، این لایحه موضوعات ایجابی و فرهنگی را هم دیده است، این جامع‌نگری یعنی راه حل بلند مدت برای رفع مشکلات حوزه عفاف و حجاب.

آجرلو ابراز داشت: ما باید اقدامات تبیینی و فرهنگی متعددی داشته باشیم، از سوی دیگر بازدارندگی لازم را هم در لایحه عفاف و حجاب داریم که در کنار یکدیگر می‌تواند التهابات اجتماعی را کاهش دهد. از این حیث لایحه عفاف و حجاب لایحه مناسبی است.
وی ادامه داد: خطر دو قطبی شدن و تفرقه در مجلس دوازدهم زیاد است، مجلس یازدهمی که رهبر انقلاب بر انقلابی بودن آن تأکید داشتند برای مشکلات کشور راه حل جدید ارائه کرد و فضای کشور در دهه نود را تغییر داد.

آجرلو اظهار داشت: ممکن است نامزد‌ها از لیست‌های متفاوت باشد، اما برای رفع مشکلات اتفاق نظر دارند، این همان برادری سیاسی است که رهبر انقلاب بر آن تأکید داشتند، بنظر رسیدن به چنین شرایطی بسیار سخت است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



وی در خصوص نحوه ریاست مجلس یازدهم گفت: قالیباف عملکرد خوبی دارد، در همین مجلس هم بسیاری از نمایندگان با ایشان اختلاف نظر‌هایی داشتند که در صحن مطرح می‌کردند، یکی از خصیصه‌های ریاست مجلس تعامل با جریانات مختلف است.

آجرلو افزود: معتقدم قالیباف شانس اول ریاست مجلس است، ذوالنوری هم آرایی دارد، اما بیشترین رأی را برای ریاست مجلس را قالیباف دارد، در خصوص نیکزاد و متکی هم اطلاعی ندارم.

این نامزد دور دوم مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: بنظر هیأت رئیسه مجلس قطعاً تغییراتی خواهد داشت، معتقدم روابط با فراکسیون اقلیت اصلاح طلبان باید بر اساس کار و حل مسئله تعریف شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟
  • آجرلو: قطعا از مجلس خودرویی دریافت نمی‌کنم / خط قرمزمان دخالت در عزل و نصب دولتی است + فیلم
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • وزیر امور خارجه: ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • امیرعبداللهیان: ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است