Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@22:56:37 GMT

کرونا شهرنشینان را به سمت زندگی در روستا سوق می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۰۹۱۲

کرونا شهرنشینان را به سمت زندگی در روستا سوق می‌دهد

گزارشات حاکی است که بیش از ۴۰ درصد از شهرنشینان آمریکایی در مواجهه با کرونا مایل به حرکت از مراکز شهری به سمت حومه‌ها و روستاهای کم جمعیت هستند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان آمریکایی یک نظرسنجی آنلاین راه‌اندازی کردند که در آن تعداد ۲۰۵۰ نفر شرکت کردند. در این نظر سنجی از مردم خواسته شده بود دیدگاه خود را در مورد مهاجرت به محله‌های کم‌جمعیت یا روستاهای اطراف شهرهای آمریکایی در روزهای کرونایی اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از ۴۰ درصد از افراد بزرگسال گرایش خود به تغییر محل سکونت و مهاجرت به مناطق کم جمعیت را اعلام کردند و این در حالی است که ۴۳ درصد از شرکت‌کنندگان در نظر سنجی فوق اظهار کردند که پیش از این به صورت آنلاین برای خرید یا اجاره خانه در مناطق کم‌جمعیت در سایت بنگاه‌های معروف کشور ثبت نام کرده بودند. نظرسنجی فوق نشان داد که جوانان بین ۱۸ تا ۳۴ سال و افراد بین سنین ۳۵ تا ۴۹ سال بسیار بیشتر از افراد سالخورده به تغییر محل سکونت خود به مناطق کم جمعیت و حومه‌های شهر گرایش نشان دادند.

از آن‌جا که شهرهای متراکم به عنوان مکان‌هایی با بیشترین احتمال انتقال ویروس کرونا شناخته شده است، بنابراین حفظ ساکنان آن به چالش بزرگی در میان مقامات رسمی تبدیل شده است. پیش از گسترش ویروس کرونا نیز مسئولان در این شهرها تلاش کرده بودند با کاهش اجاره‌ها و جلوگیری از تغییرات بازار کار از مهاجرت شهروندان خود به حومه‌ها خودداری کنند. گزارشات حاکی است که در چهار سال گذشته، رشد جمعیت در بعضی از کلانشهرها با سرعت بسیار پایینی صورت گرفته است و حتی بعضی از شهرها با کاهش جمعیت مواجه بوده است. گسترش ویروس کرونا میزان مهاجرت‌ها از این شهرها را افزایش داده است و چالش جدیدی افزون بر خود بیماری برای مقامات رسمی به وجود آورده است.

با این وجود، با قطعیت نمی‌توان گفت که همه کسانی که مایل به مهاجرت هستند شهرها را به مقصد روستاها ترک می‌کنند؛ امکان مهاجرت بیشتر برای خانواده‌های ثروتمند امکان‌پذیر است. از سوی دیگر، تجربه نشان داده است که مردم در زمان رکود اقتصادی کمتر به سمت مسافرت و رفتن به مناطق دیگر گرایش پیدا می‌کنند. این در حالی است برخی از کارشناسان بر این باورند که افزایش فرصت‌های شغلی و دستمزدها و همچنین بهبود کیفیت زیرساخت‌های سلامت استراتژی‌های مناسبی برای حفظ و حتی افزایش جمعیت در مراکز شهرها به شمار می‌رود.

کد خبر 423082

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرنشینی ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کم جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۰۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • از اینجا رانده و از آنجا مانده
  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • (ویدیو) اظهار ندامت و پشیمانی اشکان خطیبی از مهاجرت