Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@04:17:03 GMT

کارگردانی که به خاطر فیلمش رفتگر شد!

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۱۲۰۳

فیلم سینمایی «دویدن برخلاف جهت باد» از کشور اتیوپی که در رقابت اسکار نیز حضور یافته نظر «بازار مجازی جشنواره کن» را جلب کرد.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ شرکت فرانسوی «Wide» حق پخش جهانی فیلم سینمایی «دویدن برخلاف جهت باد» درامی به کارگردانی «فیلیپ ویل» را خریداری کرد.

فیلم سینمایی «دویدن برخلاف جهت باد» از کشور اتیوپی که در رقابت اسکار نیز حضور یافته نظر «بازار مجازی جشنواره کن» را جلب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  این فیلم بلند که نماینده رسمی اتیوپی در بخش «بهترین فیلم بین المللی اسکار» بود، ماه آینده در بازار مجازی فیلم کن«the Marché du Film Online»، به خریداران ارائه می شود.   این فیلم روایت داستان دو دوست در حال رشد در یک روستای دور افتاده است که زندگی آنها با یک عکس متحول می شود. سلیمان برای عکاس شدن به شهر عزیمت می کند. عبدی در خانه می ماند و با الگوبرداری از قهرمان المپیکی دوی اتیوپی، برای دونده شدن در رشته دوی استقامت، سخت تمرین می کند. هِیل گبرسلاسی قهرمان اتیوپیایی که دو بار برنده مدال طلای المپیک شده نیز در این فیلم حضور دارد. ده سال بعد، عبدی برای تمرین با تیم ملی دو و میدانی اتیوپی به شهر خود می آید، و برای دیدار دوباره با سلیمان می رود، اما سلیمان به یک زندگی تبهکارانه روی آورده است.   «فیلیپ وِیل» کارگردان آلمانی برای ساخت این فیلم خود را در فرهنگ اتیوپی غوطه ور ساخت به طوریکه چندین سال را در این کشور زندگی کرد. او حتی زبان «آمهاری» که یکی از هشت زبان عمده و رایج اتیوپی و از زبان های سامی محسوب می شود را فراگرفت. او تا جایی پیش رفت که همچون کارکتر سلیمان در آدیس آبابا پایتخت اتیوپی به عنوان یک پاکبان(رُفتگر) کار کرد.

«بازار مجازی جشنواره کن» از ۲۲ تا ۲۶(۲ تا ۶ تیرماه) ژوئن به صورت آن لاین برگزار خواهد شد.

منبع: فارس

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فیلم کارگردان بازار مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۱۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث «پل آستر» در سینما

«پل آستر» در کنار این که نویسندگی ماهر و سرشناس بود، در فیلمنامه‌نویسی و حتی کارگردانی در سینما نیز فعال بود.

به گزارش ایسنا، «پل آستر» رمان‌نویسنده معروف آثاری چون سه‌گانه «نیویورک» در حالی در سن ۷۷ سالگی به دلیل عوارض ناشی از بیماری سرطان درگذشت که نه تنها چهره‌ای شاخص در دنیای ادبیات بود، در عرصه سینمایی نیز تاثیرات زیادی داشت و ۱۸ رمان از آثار او از جمله «موسیقی شانس» به فیلم تبدیل شدند.

او خودش نیز وارد عرصه فیلمنامه‌نویسی شد و کار خود را با نگارش فیلمنامه «دود» (۱۹۹۵) با بازی «هاروی کایتل»، «ویلیام هرت» و «جیانکارلو اسپوزیتو» آغاز کرد و این اثر جایزه بهترین فیلمنامه اول را برای آستر از جوایز مستقل اسپریت به ارمغان آورد. همچنین فیلم «دود» که کارگردانی آن را «وین وانگ» بر عهده داشت، موفق به کسب خرس نقره‌ای جایزه هیات داوران از چهل و پنجمین جشنواره فیلم برلین هم شد.

«پل آستر» در دنباله فیلم «دود» با عنوان «صورت آبی» که در سال ۱۹۹۵ ساخته شد در کنار «وین وانگ» به صورت مشترک کارگردانی فیلم را نیز بر عهده داشت و این کمدی که بار دیگر با نقش‌آفرینی «هاروی کایتل» و «جیانکارلو اسپوزیتو» به همراه« لو رید»، «میرا سوروینو» و «مدونا»‌ بود با نقدهای متفاوتی رو به رو شد.

این نویسنده در فیلم «مرکز جهان» در ۲۰۰۱ با فیلمنامه‌ای مشترک با «وین وانگ» بار دیگر کارگردانی را تجربه کرد. این فیلم که نخستین نمایش جهانی خود را در پنجاه و چهارمین جشنواره فیلم کن تجربه کرد، نامزد دریافت جایزه مستقل اسپریت برای بهترین بازیگر زن (مولی پارکر) شد.

در سال ۱۹۹۸، آستر فیلم «لولو روی پل» را نویسندگی و کارگردانی کرد و در سال ۲۰۰۷ در فیلم «زندگی درونی مارتین فراست» با بازی «دیوید تیولیس»، «ایرنه جاکوب» و «مایکل ایمپریولی» بار دیگر نگارش فیلمنامه و کارگردانی را بر عهده داشت.

«آستر» در «دانشگاه کلمبیا»‌ تحصیل کرد و در اوایل دهه ۷۰ میلادی به پاریس مهاجرت کرد و به فعالیت‌های مختلفی از جمله ترجمه کردن پرداخت. او در سال ۱۹۷۴ میلادی به ایالات متحده آمریکا بازگشت و ازدواج کرد.

در ژانویه سال ۱۹۷۹ میلادی پدر «آستر» درگذشت و این اتفاق به دلایلی به نوشتن نخستین کتاب خاطرات این نویسنده منجر شد؛ «اختراع انزواء»  که در سال ۱۹۸۲ میلادی منتشر شد.

«آستر» با انتشار «شهر شیشه» در سال ۱۹۸۵ که نخستین جلد از سه‌گانه «نیویورک» بود به موفقیت چشمگیری دست یافت.

این نویسنده به طور مرتب در دهه ۸۰، ۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی بیش از ده‌ها رمان از جمله «قصر ماه» (۱۹۸۹)،‌ «موسیقی شانس» (۱۹۹۰)، «کتاب توهم»‌(۲۰۰۲) و «شب پیشگویی»(۲۰۰۳) منتشر کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زلاتان ابراهیموویچ: هنوز هم بهترین هستم؛ به خاطر بچه‌هایم تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفتم
  • کتاب «معجزه شکرگزاری» کلید رضایت خاطر درونی را بیان می‌کند
  • دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری
  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • میراث «پل آستر» در سینما
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (12 اردیبهشت)
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر