Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی مکی کارشناس مسائل اروپا و آمریکا در گفت‌‎وگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اظهارات فابیان مینفیش سخنگوی وزارت امور اقتصادی سوئیس مبنی بر اینکه تاکنون مبادله‌ای با کانال مالی سوئیس انجام نشده، گفت: از یک سال پیش که اروپایی‌ها تلاش کردند با ثبت اینستکس نوعی تبادل مالی با ایران داشته باشند و تحریم‌های آمریکا را به نوعی خنثی کنند، تبلیغات زیادی انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: دولت سوئیس به عنوان نماینده حافظ منافع آمریکا در ایران و با توجه به اینکه یک دولت بی طرف در جهان شناخته می‌شود، سازوکار مالی مستقلی در بحث اقلام پزشکی و دارویی که در حوزه تحریم‌های یکجانبه آمریکا نیست تشکیل و تبلیغات زیادی را هم در این زمینه انجام داده‌اند.

مکی با بیان اینکه آمریکایی‌ها یکسری چراغ سبز به سوئیس نشان داده‌اند، اظهار کرد: در عمل تبادلات مالی ایران با اینستکس و سوئیس بسیار محدود انجام شده، زیرا عملا تحریم‌های آمریکا در حوزه مالی هم به قدری شدید است که علیرغم عدم ایجاد محدودیت در حوزه تبادلات اقلام پزشکی و درمانی، در عمل یا امکان مبادله نیست یا در صورت امکان بسیار محدود است.

این کارشناس مسائل اروپا و آمریکا ادامه داد: این موضوع نشان می‌دهد که حتی در اقلام پزشکی و بهداشتی هم آمریکایی‌ها خلاف تبلیغات سنگین خود در عرصه جهانی، اجازه ارسال محموله از طریق ساز و کار‌های مالی به ایران را نمی‌دهند و تبعات این موضوع بسیار گسترده است.

او با بیان اینکه در شرایط فعلی و با توجه به بحران کرونا کشور‌ها به اقلام پزشکی- درمانی نیاز پیدا می‌کند، تصریح کرد: با این حال آمریکا اجازه نمی‌دهد این اقلام به ایران برسد و حتی تلاش می‌کند از این موضوع در راستای فشار حداکثری به ایران استفاده کنند.

مکی در پایان تاکید کرد: مجموع مسائل نشان می‌دهد که تبلیغاتی که غرب در راستای کانال مالی سوئیس و اینستکس داشته است هیچ کارایی تا زمانی که تحریم‌های آمریکا پا برجا باشد ندارد و حتی در حوزه پزشکی نیز نمی‌تواند در سایه تحریم‌ها راه اندازی شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کانال مالی سوئیس توافق هسته ای تحریم های آمریکا اقلام پزشکی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران

رسانه دولتی کره شمالی سه‌شنبه از جدیدترین دور تحریم‌های آمریکا علیه ایران که در پی پاسخ تنبیهی ایران به اسرائیل اعلام شد، به شدت انتقاد کرد.

به گزارش فارس؛ خبرگزاری کِی‌سی‌ان‌اِی کره شمالی در واکنش به اعلام اخیر تحریم‌های آمریکا علیه صنعت هواپیما‌های بدون سرنشین ایران، پاسخ پهپادی و موشکی تهران در پی حمله تروریستی اسرائیل به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق را ناشی از حملات نظامی این رژیم خواند و افزود «ایالات متحده واقعیت‌ها را به بیراهه برد، به گونه‌ای که گویی ایران مسئول وخامت وضعیت منطقه بوده و تحریم‌های ناعادلانه اعمال کرد».

این رسانه دولتی افزود «رفتار بی‌پروای آمریکا اقدامی خشونت‌آمیز، غیرقانونی و غیرانسانی است که به حاکمیت ایران تجاوز می‌کند. هیچ چیز نمی‌تواند اراده نیرو‌های مسلح و مردم ایران برای حفظ حاکمیت و عزت این کشور را در هم بشکند».

دیگر خبرها

  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله تحریم کرد
  • آمریکا پنج فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد
  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد ؛ ۲ صرافی و ۲ شرکت در لبنان و امارات
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران