Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان وب سایت سازمان غذا و داروی کشور، آخرین به روز رسانی محصولات دارای مجوز فراورده های ضدعفونی کننده را اعلام کرده است.

پیش از این سازمان غذا و داروی اصفهان در آخرین اطلاعیه خود، نام تعدادی از  شرکت های تولیدی محصولات ضدعفونی کننده فاقد مجوز در سراسر کشور را بر روی وب سایت خود قرار داده بود و محصول swish تولید شرکت فدک نیز در لیست محصولات غیرمجاز اعلام شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا؛ اما طی نامه‌ای که از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه به معاونت غذا و داروی اصفهان ابلاغ شد، این محصول از لیست محصولات بدون مجوز این سازمان حذف شد؛ لذا هم اکنون این شرکت، مجوز تولید دو محصول ژل ضدعفونی کننده و محلول ضدعفونی کننده دست را از معاونت غذا و دارو دارد.

شرکت تولیدی فدک واقع در منطقه آزاد انزلی دارای دو پروانه بهداشتی ساخت موقت تولید ژل ضدعفونی کننده و محلول ضدعفونی کننده دست از معاونت غذا و دارو است که در صورت رعایت مفاد ماده ۱۱ قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایش و بهداشتی و رعایت اتانول ۷۰ درصد در فرمولاسیون محصولات (مطابق با پروانه های ساخت صادره) پروانه های مذکور مورد تائید این معاونت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی ژل ضدعفونی ضدعفونی کننده معاونت غذا غذا و داروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۱۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و قطع ۱۳۳ انشعاب غیرمجاز برق در تبریز

 فرج‌نیا اظهار کرد: بر اساس قانون مجازات استفاده‌کنندگان غیرمجاز از برق بدون دریافت انشعاب قانونی و هرنوع تصرف یا تغییر در وضعیت کنتور برق جرم بوده و بر اساس ضوابط با آن برخورد می شود.

وی افزود: متاسفانه برداشت‌های غیرمجاز موجب اختلال در برق رسانی و تحمیل فشار به شبکه برق و آسیب به وسایل برقی شهروندان می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز اضافه کرد: برای مقابله با این موضوع اقدامات قابل توجهی انجام می‌شود و در این راستا با تلاش همکاران شرکت در واحد برق‌های غیرمجاز ۱۳۳ مورد انشعاب غیرمجاز در مناطق تحت پوشش برق تبریز طی فروردین ماه امسال شناسایی و قطع شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ مورد انشعاب غیرمجاز برق در تبریز
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ انشعاب غیرمجاز برق در تبریز
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • کشف محموله دارو در زابل
  • ۷۲۷ هزار قرص و داروی خارج از شبکه توزیع در زابل کشف شد
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • پلمب ۵ مطب غیرمجاز دندانپزشکی و زیبایی زیرزمینی در تبریز
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟