Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا در مکزیک و به ویژه پایتخت پر جمعیت آن، نگرانی‌ها درباره اشباع شدن ظرفیت مراکز درمانی این کشور تشدید شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک رسانه غربی ضمن ایجاد تردید در آمار رسمی تعداد مبتلایان و فوتی‌های ویروس کرونا در مکزیک، از رو به اتمام بودن ظرفیت بیمارستان‌ها این کشور خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری رویترز گزارش داد: «روز شنبه (دیروز) بیمارستان‌های پایتخت مکزیک از پذیرش بیماران مبتلا به ویروس کرونا سرباز زدند چرا که مراکز درمانی خصوصی و دولتی  به سرعت پر شده و تعداد ابتلای جدید (به کرونا) همچنان رو به گسترش است».

بنا بر اطلاعات دولتی، از مجموع ۶۴ بیمارستان در مکزیکوسیتی پایتخت مکزیک که برای درمان مبتلایان به ویروس کرونا درنظر گرفته شده است، ۲۶ بیمارستان کاملا پر از بیمار شده و تخت خالی برای پذیرش ندارد.

بیمارستان دولتی «ایگناسیو زاراگوسا» در منطقه فقیرنشین «ایزتاپالتا» حومه مکزیکوسیتی یک بنر بر سر در خود نصب کرده و در آن خبر داده که هیچ تخت خالی برای پذیرش ندارد.

در بنر نوشته شده است: «از شما به خاطر درکتان (از موقعیت بیمارستان) تشکر می‌کنیم».

طبق داده‌های اطلاعاتی دولتی، ۱۶ کلینیک عمومی در پایتخت مکزیک تقریبا پر شده‌اند و ۲۲ کلینیک تخت خالی دارند.

رویترز گزارش داد، پنج بیمارستان خصوصی در پایتخت مکزیک شامل "مدیکا سور هاسپیتان"، "هاسپیتال اسپانول" و دو کلینیک متعلق به "گروپو انجلس" هم اعلام کردند که به سقف ظرفیت خود برای درمان مبتلایان کرونا رسیده‌اند.

اطلاعات «انجمن ملی بیمارستان‌های خصوصی» مکزیک نشان می‌دهد که تخت‌ها و بخش‌های مراقبتهای ویژه مجهز به دستگاه‌ تنفس مصنوعی برای درمان بیماران کرونا در بیمارستانهای خصوصی ۵ ایالت و همچنین مکزیکوسیتی اشباع شده‌اند.

ایالت‌های «پوئبلا، تاباسکوف کوئینتانا رو، باخا کالیفرنیا و باخا کالیفرنیا سور» در مکزیک درباره تخت‌های کافی برای درمان کرونا مشکل دارند.

یکی از پرسنل بیمارستان خصوصی «سنترو مدیکو ای بی سی» به رویترز گفت: «در حال حاضر ما دیگر هیچ فضایی (برای پذیرش بیمار جدید) نداریم».

دولت مکزیک پیشتر اعلام کرده که ممکن است هفته جاری اوج دوره ابتلا به کرونا در مناطق اطراف پایتخت باشد، مناطقی که بیش از ۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد و بیشترین میزان شیوع هم در همین مناطق گزارش شده است.

مقام‌های دولت مکزیک تا کنون ابتلای حداقل ۳۱۵۲۲ نفر به کرونا و فوت ۳۱۶۰ تن از مبتلایان را تایید کرده‌اند.

رویترز اما در گزارش خود می‌نویسد: «تقریبا به طور قطع می‌توان گفت که با توجه به انجام شدن بسیار محدود تست کرونا در مکزیک، هر دوی این ارقام (رسمی مبتلا و فوتی کرونا) دامنه واقعی شیوع را کم جلوه می‌دهد».

این رسانه افزود: «مقام‌های بهداشت عمومی با استناد به مدل‌های اطلاعاتی چند هفته گذشته گفته‌اند که احتمال دارد بیش از ۱۰۴ هزار نفر مبتلا شده باشند».

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان مکزیک کرونا پایتخت مکزیک بیمارستان ها ویروس کرونا برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۳۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • آسمان عراق نارنجی شد | ویدئو
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها