Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقات جدید نشان می‌دهد بازگشت بهبودیافتگان کرونایی به جامعه و زندگی عادی به کاهش سرعت انتقال کمک می‌کند.

به گفته متخصصان شناسایی این افراد از طریق آزمایش آنتی بادی می‌تواند در افزایش سطح ایمنی در جوامع بزرگ موثر باشند. بر همین اساس محققان مؤسسه فناوری جورجیا یک مدل اپیدمیولوژیک برای کاهش انتقال کووید۱۹ را تهیه و تحلیل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رویکرد آن‌ها متکی به استفاده از آزمایش‌های آنتی بادی برای شناسایی افرادی است که بهبود یافته‌اند.

طبق این مدل، افراد بهبود یافته آنتی بادی‌های کووید ۱۹ را دارند از این رو ارتباط آن‌ها با افراد مستعد ایمن خواهد بود و خطر ابتلا و انتقال در پایین‌ترین سطح خود قرار دارد حتی اگر مدت مصونیت آن‌ها مشخص نباشد.

به اعتقاد متخصصان استفاده از سپر ایمنی بیماران بهبود یافته می‌تواند تا ۷۷ درصد باعث کاهش احتمال انتقال ویروس شود. این امر با افزایش تعامل بین افراد بهبود یافته و کاهش تعامل بین افراد با وضعیت ناشناخته، می‌تواند سپر ایمنی را در بین مردم ایجاد کند. هدف از این راهبرد کمک به حفظ تعامل لازم برای مشاغل ضروری و ارائه خدمات با کاهش احتمال انتقال است.

رویکرد سپر ایمنی به میزان قابل توجهی می‌تواند بار کلی شیوع فعلی را کاهش داده و همزمان با رعایت فاصله اجتماعی به کسب و کار رونق دوباره دهد. این مدل فرضی تاکید قطعی بر این موضوع ندارد که بهبودیافتگان به طور قطع از ابتلای مجدد در امانند، اما می‌تواند راهکاری برای آغاز به کار تدریجی مشاغل و خروج از قرنطینه باشد.

چرا آمار بهبودیافتگان کرونا در ایران این‌قدر بالاست؟ | نتایج مقایسه آماری کشورها

آزمایش آنتی بادی در بسیاری از کشورهای جهان رایج است، اما به عنوان یک آزمایش جدید برای یافتن پاسخی در مورد میزان توانایی سلول‌های ایمنی بدن در مبارزه با عفونت به منظور حفاظت و بهبودی است.

 آزمایش‌های اولیه نشان می‌دهد نیمی از بهبودیافتگان حداقل دو هفته مصون هستند؛ بنابراین محققان تایید کرده‌اند که بهبودیافتگان می‌توانند دوباره به کار خود بازگردند. مصونیت و توانایی آن‌ها برای بازگشت به محل کار به عنوان "سپر" برای باقی افراد جامعه عمل می‌کند، چرا که آن‌ها می‌توانند چرخ اقتصاد را در دست بگیرند و به افراد در معرض خطر بیشتری اجازه دهند تا همچنان در خانه بمانند.

بیشتر مدل‌ها و نتایج اولیه از نظرسنجی‌های سرولوژیکی (آزمایش تصادفی از جمعیت برای تشخیص اینکه چه کسی آنتی بادی  کروناویروس را دارد) نشان می‌دهد که تعداد بیشتری از افراد نسبت به کل آمار رسمی فعلی آلوده شده‌اند؛ بنابراین هرچه آنتی بادی افراد بهبود یافته بیشتری مثبت شود، جامعه نیروی سپر بیشتری خواهد داشت.

بر اساس این الگو اگر ۲۰ نفر از افرادی که آلوده شده‌اند، بهبود یابند، میزان ایمنی احتمالی را ایجاد کرده‌اند و بر اساس آن ۲۰ درصد جمعیت کمتری مبتلا می‌شوند.

به گفته محققان مدل حاضر علاوه بر نقش‌های شناخته شده آن در تخمین شیوع و توسعه بالقوه روش‌های درمانی مبتنی بر پلاسما، ارزش آزمایش سرولوژی را به عنوان بخشی از راهبردهای مداخله برجسته می‌کند.

آیا باید آزمایش آنتی‌بادی کرونا بدهم؟ کد خبر 510056 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس بهبود یافته آنتی بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۴۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • برای بازگشت سه امتیاز شمس آذر مذاکرات متعددی انجام شده است
  • ۹ میوه مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • ۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن