Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مرحله سوم غربالگری بیماری کرونا از فردا در استان آغاز می‌شود. ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۱ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد‌مهدی بانشی عصر امروز در نشست کارگروه ساماندهی عشایر کهگیلویه و بویراحمد از آغاز مرحله سوم غربالگری بیماری کرونا در این استان خبر داد و اظهار داشت: این مرحله از روز دوشنبه با تأکید بر غربالگری جامعه عشایری آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا، ما تأکید داشتیم که عشایر فعلا جا به جا نشوند اما متاسفانه با وجود بحث کرونا، کوچ عشایر اتفاق افتاد که کمی هم خطرناک بود.

بانشی عنوان کرد: برای غربالگری جامعه عشایری در زمینه بیماری کووید 19، تصمیم گرفتیم ابتدا تیم‌های سیار تشکیل شود که این تیم‌های سیار در مناطقی که آنتن‌دهی تلفن همراه وجود ندارد حضور یافته و کار غربالگری بیماری کرونا را انجام می‌دهند.

گزارش/ کرونا چطور کشورهای اروپایی را مجبور به پذیرش قدرت فناوری ایران کردمقام مسئول در وزارت بهداشت: کاهش ابتلا به کرونا نسبت به روزهای اولیه/ شرایط فعلی قابل پیش‌بینی نیست/ حساسیت‌ها باید حفظ شودخسارت کرونا به گردشگری چهارمحال و بختیاری؛ راهکارهای جبران خسارت پیش‌بینی شد

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت پیگیر بحث خانه‌های بهداشت عشایری است، گفت: با توجه به اینکه عشایر استان ما نیمه‌کوچ‌رو هستند و تعریف کوچ‌رو خیلی شامل آنها نمی‌شود، معمولا خانه‌های بهداشت روستایی خدمات لازم را به آنها ارئه می‌دهد و عشایر با وجود کوچ هم خیلی از چتر حمایت ما خارج نمی‌شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح خانه‌های بهداشت عشایری کمی معضلات اجرایی داشت و نظر ما بیشتر بر تقویت خانه‌های بهداشتی بود که نزدیک مناطق عشایری بودند که بر این اساس، 17 خانه بهداشت احصاء و پیشنهاد شد که 17 بهورز عشایری برای آنها در نظر گرفته شود که این بهورزها کار رسیدگی به مشکلات بهداشتی جامعه عشایری را انجام دهند.

انتهای پیام/543/ ز

R41452/P/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: غربالگری بیماری کرونا کهگیلویه و بویراحمد خانه های بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۵۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه، گفت: براساس قانون دستگاه‌های اجرایی به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری را برای خدمت‌رسانی به این جامعه تخصیص دهند که هنوز در استان کرمانشاه عملیاتی نشده است. - اخبار استانها -

علی‌جعفر رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه جامعه عشایری استان بعد از جامعه شهری و روستایی سومین جامعه استان است اظهار داشت: با وجود اینکه جمعیت عشایر تنها 4.2 درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند اما ییشترین نقش را در اقتصاد استان را دارند.

وی با بیان اینکه عشایر استان با داشتن سه میلیون و 400 هزار رأس دام سبک 30 درصد از نیاز پروتئینی استان را تأمین می‌کنند عنوان کرد: 13 هزار و 800 خانوار عشایری استان با 86 هزار نفر جمعیت 6 ماه از سال را در مناطق ییلاقی استان می‌گذرانند و 6 ماه دیگر را به مناطق گرمسیری استان و استان‌های خوزستان، لرستان و ایلام کوچ می‌کنند.

رضایی گفت: با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی استان تقویم کوچ عشایر تهیه شده و کوچ از 15 فروردین 1403 آغاز شده و تا 15 اردیبهشت ادامه دارد و بعد از آن می‌توانند وارد مراتع استان شوند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه افزود: با بخشی از دستگاه‌های مرتبط با عشایر از جمله نیرو انتظامی، مرزبانی و سپاه عشایری برای تأمین امنیت مسیر کوچ عشایر هماهنگی لازم انجام شده که عشایر با آسودگی خاطر کوچ کنند.

وی با اشاره به هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل راهداری به منظور ارائه خدمات به عشایر در مسیر کوچ بیان کرد: آبرسانی و تأمین آب شرب سالم توسط تانکر از وظایف اداره کل امور عشایری است و سوخت مورد نیاز شامل نفت سفید و گاز مایع در اختیار جامعه عشایری قرار می‌گیرد.

رضایی گفت: براساس سیاست سازمان، ما تنها وظیفه تامین آب شرب عشایر را داریم اما با پیگیری و تأمین اعتبار 50 تا 60 درصد آب احشام نیز تأمین می‌شود و بخشی از آب احشام را خود عشایر باید تأمین کنند.

وی عنوان کرد: پنل‌های خورشیدی توسط وزارت نیرو و شرکت توانیر براساس اعتباری که در قانون بودجه مصوب شده تهیه و در اختیار سازمان امور عشایری قرار می‎گیرد و این پنل تنها برای تأمین روشنایی و شارژ تلفن همراه است اما مقرر شده در صورت تأمین اعتبار عشایری که فاصله کمتری نسبت به برق شهری دارند از این ظرفیت استفاده کنند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه گفت: سهمیه پنل خورشیدی در سال گذشته 800 مورد بوده اما با وجود پیگیری‌های متعدد تنها 400 مورد به ما تخصیص یافته و از طریق قرعه کشی بین عشایر توزیع می‌شود.

رضایی با انتقاد از کم بودن سهمیه آرد عشایر عنوان کرد: سرانه آرد جامعه عشایری 12 کیلوگرم است و مکاتبات متعددی با سازمان برای افزایش این سرانه انجام شده اما باید در شورای آرد و نان کشور مطرح شود که هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی با بیان اینکه اداره کل دامپزشکی دو بار در سال دام عشایر را به صورت رایگان معاینه و واکسن می‌زنند، گفت: اداره کل امور عشایری به تنهایی قادر به رفع مشکلات این جامعه نیست و براساس قانون تمام دستگاه‌های اجرایی استان به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری در راستای خدمات رسانی به این جامعه هزینه کنند اما تاکنون عملیاتی نشده و مشکلات همچنان پابرجا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • آغاز کوچ عشایر به مناطق ییلاقی کهگیلویه و بویراحمد
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس در بویراحمد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد