Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، ارسلان غمگین در حاشیه جلسه ویژه رسیدگی به مشکلات واحد تولیدی محصولات غذایی امین کبیر که با حضور مدیرکل سرمایه گذاری استانداری خوزستان، مدیرعامل شرکت مواد غذایی امین کبیر، معاون سازمان صمت استان، نمایندگان و مدیران حقوقی بانک‌های ملی، صادرات، کشاورزی و ملت، برگزار شد، در گفتگو با ایلنا، اظهار کرد: یکی از وظایف ذاتی ما در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، بررسی و پیگیری وضعیت کارخانه ها و واحدهایی است که به دلایل مختلف دچار مشکل شده و از کار باز ایستاده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به دنبال پیگیری هایی که به منظور راه اندازی واحدها، شرکت ها و کارخانه های تعطیل شده انجام شد، متوجه شدیم چرخ های کارخانه صنایع غذایی امین کبیر( بتک) حدود یک دهه متوقف شده است.

غمگین اظهار تاسف کرد و گفت: اگر این روند ادامه پیدا کند این کارخانه بی شک به مکانی متروکه تبدیل شده و جایی که می‌تواند برای حدود ۷۰ نفر اشتغالزایی ایجاد کند، تبدیل به موزه ای برای میراث فرهنگی خواهد شد؛ ما نباید اجازه دهیم چنین اتفاقی رخ دهد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با تاکید بر اینکه هر زمان در مسیر تولید وقفه ای ایجاد و یا کمبودی احساس شود، ما ورود کرده و با همکاری ارگان های ذیربط گره کار را باز می کنیم، ادامه داد: باید به سمتی حرکت کنیم که منجر به وقوع یک اتفاق خوب شود؛ نباید شاهد از کار افتادن کارخانه ای باشیم؛ نباید اجازه دهیم جایی که می‌تواند برای جوانان این مملکت اشتغالزایی ایجاد کند به مخروبه تبدیل شده و سرمایه زیادی از دست برود.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات موجود در برخی دستگاه ها نحوه ارزیابی سرمایه است، خاطرنشان کرد: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب و دستور ریاست محترم جمهوری بانک‌ها باید از بنگاه‌داری پرهیز کنند. در حالی که ۷۲ درصد از سهام این کارخانه بدون هیچگونه تولید و اشتغالزایی در اختیار بانک ها قرار دارد که با فرمایشات مقام معظم رهبری متضاد است.

غمگین بیان کرد: در سالی که جهش تولید نام دارد، نباید صرفاً با نگاه حقوقی و دقیق از حاشیه‌های اجتماعی و تبعات از کار افتادن کارخانه ها و واحدها غافل شد؛ اگر این کارخانه و واحدهای اینچنینی راه‌اندازی شوند قطعاً ارزش افزوده پیدا کرده و می‌توانند دایره تولیدات خود را افزایش دهند و برای بانک ها نیز سودآور شوند.

وی با تاکید بر اینکه این جلسه و جلسات مشابه اصلا فرمایشی نبوده و برای حل کردن مشکلات اشتغالزایی در جامعه برگزار می‌شود، گفت: خواست ما احیای این شرکت و شرکت های مشابه است؛ باید به کارآفرینان کمک شود تا با همدلی و همت به سمت احیاء واحدهای در معرض آسیب حرکت کنیم.

لازم به ذکر است، صنایع تولیدی امین کبیر( بتک) تولید کننده محصولات غذایی از سال ۱۳۷۸ با ۲۰ کارگر و یک خط تولید کنسرو تن ماهی فعالیت خود را آغاز کرد و سپس در مدت زمان ۱۰ سال با اضافه کردن ۳۰ کارگر دیگر خط های تولید، کنسرو لوبیا، کنسرو رب گوجه فرنگی، آبلیمو و شربت بتک را به بهره برداری رساند، ولی متاسفانه به دلیل عدم وجود سرمایه در گردش و مشکلات بانکی، اعلام‌ ورشکستگی کرده و در سال ۱۳۹۰ تعطیل شد.

این کارخانه با ظرفیت اسمی سالانه تولید هشت هزار قوطی کنسرو توانایی اشتغالزایی برای ۷۰ نفر را دارد ولی در حال حاضر تعطیل بوده و تنها با تزریق حدود پنج میلیارد تومان قادر به راه اندازی مجدد کلیه خط های تولید خود است؛ امید است این مهم با پیگیری مدیران اجرایی استان و همکاری بانک ها محقق شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان کارخانه ها امین کبیر بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۵۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • میراث فرهنگی اجازه انتقال آب از روستای تاریخی گیسک را نمی‌دهد
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • بازدید رایگان از موزه ها برای معلم ها و استادان دانشگاه
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام