Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@04:30:39 GMT

راه اندازی دبیرخانه قاب همدلی در اردبیل

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۵۸۴۸

راه اندازی دبیرخانه قاب همدلی در اردبیل

رسولی رئیس شورای اندیشه ورز سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل از راه اندازی دبیرخانه در قاب همدلی در اردبیل خبرداد و گفت: این دبیرخانه به منظور تحقق روایت جهاد مقابله با کرونا، آماده حمایت از آثار هنری مرتبط با اقدامات جهادی مبارزه با کرونا در استان اردبیل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  حاتم رسولی رئیس شورای اندیشه ورز سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما، به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد به تصویر کشیدن اقدامات جهادی مردم در راه مبارزه با ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: جوانان بسیجی، طلاب، دانشجویان، هیات‌های مذهبی و اقشار مختلف مردم در کنار نیروهای مسلح و کادر درمانی و پزشکی در مبارزه با کرونا صحنه‌هایی به یاد ماندی و زیبا را آفریدند که لازم است بسیج هنرمندان با حمایت از اثار محتوایی هنرمندان در این خصوص، اقدامات جهادی مردم را آوینی گونه روایت و در حافظه تاریخ ماندگار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه  شیوع ویروس منحوس کرونا ماه‌ها است که زندگی مردم را در اقصی نقاط جهان با چالش رو به ررو ساخته است، گفت: این ویروس ناخوانده تمام عرصه‌های زندگی بشر را تحت تاثیر قرار داده و مشکلات عدیده‌ای را برای همگان پدید آورده‌ است.

رسولی با بیان اینکه بیماری کووید۱۹ تنها یک بیماری نیست، گفت: به واسطه شیوع یک ویروس، اختلالات جدی در زندگی مردم جهان ایجاد می‌شود و نمی‌توان با آن به آسانی مقابله کرد، وسعت و دامنه مشکلات مردم به تندی گسترده شده و حیات آدمی تهدید می شود.

رئیس شورای اندیشه ورزان سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل آسیب های وارد شده ویروس کرونا  به کشور را یادآور شد و گفت: با ورود ویروس کرونا به کشورمان، اضطراب و نگرانی در بین مردم بروز کرد، همه تلاش کردند تا به انحاء مختلف برای مقابله با آن اقدام کنند. اما در صف مقدم و خط اصلی مبارزه با این ویروس خطرناک، جامعه پزشکی و در کنار آنان جهادگران عرصه بهداشت عمومی قرار گرفتند.

وی افزود: سربازان خط مقدم دفاع از سلامت مردم، تلاش شبانه روز انجام داده و می‌دهند تا کرونا به یاری خدا ریشه کن شود مع الوصف یکی از بهترین راه‌های مقابله با ویروس کرونا قطع زنجیره انتقال و اجرای فاصله‌گذاری اجتماعی ا‌ست، لیکن اجرای این کار مستلزم توقف تقریبا عمده فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی ا‌ست.

رسولی به پیامدهای اقتصادی ویروس کرونا در جامعه اشاره کرد و گفت: توقف فعالیت‌های اقتصادی بخشی از جامعه، خصوصا اقشار کم‌درآمد را با مضیقه مالی مواجه ساخته است ولی با اینحال مردم با راه اندازی نهضت همدلی ضمن تامین مایحتاج هموطنان خود در راستای ایجاد فاصله‌گذاری اجتماعی برای شکست کرونا نیز تلاش می کنند.

رئیس شورای اندیشه ورز سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل در ادامه سخنان خود به بیانات امروز رهبر معظم انقلاب در جمع اعضای ستاد مبارزه با کرونا اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار با بیان اینکه برنامه‌ریزی و مدیریت ستاد ملی مبارزه با کرونا حقیقتاً خیلی خوب است و این افتخارات ملی باید ثبت شود، رزمایش کمک مؤمنانه را عرصه‌ای برای بروز جلوه‌هایی از فرهنگ اسلامی و انقلابی دانستند و افزودند: این کار در بسیاری از موارد رایحه خوش خدمات و پشتیبانی دوران دفاع مقدس را دوباره در کشور جاری کرد.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در این دیدار آرزو کردند هنرمندان بتوانند همچون شهید آوینی با گفتار و نوشتار و کارهای هنری و نمایشی، جزئیات این جهاد عظیم مردمی را به شیرینی روایت و آن را در تاریخ ماندگار کنند، تصریح کرد: بسیج هنرمندان استان اردبیل در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی بر خود وظیفه دانست تا در اولین گام با راه اندازی دبیرخانه «در قاب همدلی» از آثار هنرمندان متعهد در راستای اقدامات جهادی مبارزه با کرونا حمایت کرده و به تولید آثار هنری فاخر در این زمینه اقدام کند.

وی افزود: سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل آماده دریافت طرح‌ها و ایده‌های هنرمندان جوان و با استعداد استان هنرپرور اردبیل در جهت روایت شیرین مجاهدت‌های سربازان خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا برای ماندگار ساختن آن است.

رئیس شورای اندیشه ورز بسیج هنرمندان اردبیل با بیان اینکه علاقه‌مندان می‌توانند طرح‌ها و ایده‌های هنری خود را به کانون‌های بسیج هنرمندان شهرستان‌ها تحویل دهند اظهار امیدواری کرد: جامعه هنری نیز بتواند دین خویش را به جامعه پزشکی و درمانی، جهادگران، نیکوکاران و جوانان مومن و بسیجی حاضر در جبهه مبارزه با ویروس کرونا ادا کند.

 

انتهای پیام/ج

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل رئیس شورای اندیشه ورز رهبر معظم انقلاب مبارزه با کرونا ویروس کرونا اقدامات جهادی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۵۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: اینجا روستای کوشه سفلی است. روستایی از توابع شهرستان خوسف که تا چندی پیش در آن خبری از زراعت و کشاورزی و در یک کلام رونق و آبادانی نبود.

از چندین دهه قبل به واسطه برخی از بی مبالاتی‌ها و دادن مجوزهای غیر اصولی حفر چاه، آب قنات روستا که ظرفیت ۶۰ لیتر بر ثانیه داشته، خشک و قنات تخریب شد که در پی این اتفاق زراعت و کشاورزی نیز با مشکل رو به رو شد.

ولی مردم روستا از چندی قبل آستین همت بالا زدند و با کمک بسیج سازندگی خراسان جنوبی پروژه انتقال آب روستا به مزارع را کلید زده و به نتیجه رساندند.

اتفاق شیرین دیگری که در این روستا رخ داده راه اندازی یک صندوق قرض‌الحسنه مردم نهاد با هدایت و راهبری بسیج سازندگی بوده که زمینه اشتغالزایی برای بسیاری از جوانان و بانوان این منطقه را فراهم آورده است.

سری به مزارع روستا می‌زنیم. شور و شوق را در میان کشاورزانی که بیل به دست گرفته و یا علف هرس می‌کنند را به خوبی می‌توان دید، شوری از جنس زندگی و دمیدن امید بعد از جاری شدن آب.

قنات روستا از ۳۰ سال قبل خشک شده بود

بانو رضایی که در زمین کشاورزی خود کار می‌کند، گفت: از حدود ۳۰ سال قبل قنات روستا خشک شده بود و عده‌ای مجبور به مهاجرت به شهر شدند.

وی با بیان اینکه با جاری شدن دوباره آب در روستا عده‌ای برگشته‌اند، یادآور شد: من الان در زمین خود پیاز، گوجه، بادمجان، گندم و سیر کشت می‌کنم و بابت این موضوع خوشحال هستم.

هادی غلامی، مسئول صندوق مردم نهاد روستای کوشه سفلی در این زمینه اظهار کرد: در سال ۱۳۹۸ با همت بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) صندوق قرض‌الحسنه مردم نهاد روستای کوشه سفلی شروع به کار کرد که با استقبال بی نظیر مردم رو به رو شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر این صندوق ۱۳۰ عضو دارد، بیان‌کرد: صندوق قرض‌الحسنه مردم نهاد روستا ۱۰۳ فقره وام درون صندوقی از محل پس‌انداز خرد مردمی، بین اعضا در جهت اشتغالزایی اعطا کرده است و پیگیری برای وام از محل اعتبارات تبصره ۱۶ قرض‌الحسنه بسیج سازندگی به مبلغ ۹۰۰ میلیون داشتیم.

اشتغالزایی برای جوانان روستا

غلامی افزود: تسهیلات تبصره ۱۶ موجب اشتغالزایی ۱۴ نفر از جوانان روستایی را در بخش‌های پرورش دام سبک، حوله بافی، گلیم بافی، احداث گلخانه و کارگاه نجاری و…فراهم کرد.

مسؤول صندوق مردم نهاد روستای کوشه سفلی یادآور شد: همچنین پیگیری جهت اخذ تسهیلات اشتغالزایی بین دستگاهی در حوزه اشتغالات خرد خانگی به مبلغ ۳۴۰ میلیون تومان داشتیم.

غلامی گفت: با پیگیری صندوق مردم نهاد و بسیج سازندگی حضور تولید کنندگان صندوق را در بازارچه‌هایی محلی، نمایشگاه‌های داخلی و تهران و … را در چندین نوبت داشتیم که موجب درآمدزایی برای جوانان روستای کوشه سفلی شد.

وی ادامه داد: از طرفی توزیع جوجه مرغ تخم گذار بومی را در قالب طرح معیشتی خانوار طی سه نوبت داشتیم که به طور متوسط به هر خانوار ۲۰ جوجه مرغ واگذار شد.

مسئول صندوق مردم نهاد روستای کوشه سفلی با اشاره به اهمیت انتقال آب در روستا گفت: همچنین با پیگیری صندوق مردم نهاد روستا اخذ مبلغ ۲۶۰ میلیون تومان از کمک خیرین برای پروژه انتقال آب روستا و همچنین احداث کارگاه خیاطی را داشتیم.

قصه پرغصه ای که به شادی ختم شد

غلامی تأکید کرد: قریب ۳۰ سال بود که روستای کوشه سفلی از آب کشاورزی محروم بود و این قصه پرغصه جریان داشت که در سال‌های اخیر به همت جوانان روستا، صندوق مردم نهاد و بسیج سازندگی توانستیم در سال ۹۷ پروژه انتقال آب روستا را از مزارع بالا دست کلید بزنیم.

وی اظهار کرد: در حال حاضر شاهد جاری شدن آب روستا، برگشت کشت و کار در مزارع و مهمتر از همه مهاجرت معکوس به روستا هستیم.

مهدی هنری، رئیس بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی در این زمینه اظهار کرد: بسیج سازندگی فقط هدایت و راهبری صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم نهاد را دارد و خود مجموعه دخل و تصرف و حق امضا و… ندارد تا در جهت رفع مشکلات همه با هم قدم بردارند.

تلاش برای رفع مشکل آب روستا

وی با اشاره به اینکه در همان جلسات اول صندوق مردم نهاد روستای کوشه سفلی مطرح شد که بزرگترین مشکل روستا بحث آب است، ادامه داد: علت اینکه پروژه آب روستا به نتیجه نرسید این نکته بود که خود پروژه از چندین ریز پروژه تشکیل شده بود و یک دستگاه به تنهایی نمی‌توانست آن را حل کند.

رئیس بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان‌جنوبی ادامه داد: تجهیز و بهره برداری چاه کشاورزی، انتقال برق به چاه کشاورزی، انتقال آب به اراضی و … از جمله ریز پروژه‌های این پروژه اصلی انتقال آب به مزارع روستای کوشه سفلی بود.

هنری با بیان اینکه در این راستای از کمک‌های قرارگاه محرومیت زدایی سپاه استفاده کردیم، ادامه داد: البته در این راستا مردم روستا نیز خودشان پای کار بودند.

مهاجرت معکوس با برگشت آب به مزارع روستا

وی گفت: پله پله پروژه را پیش بردیم و امروز شاهد هستیم که بعد از ۳۰ سال آب به مزارع روستای کوشه سفلی رسیده و از اواخر سال ۱۴۰۲ کشاورزی به صورت جدی به روستا برگشت و شاهد بازگشت امید به روستاییان و مهاجرت معکوس در کوشه سفلی هستیم.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: کار مجموعه بسیج سازندگی در حوزه اشتغال تنها پرداخت تسهیلات نیست بلکه حلقه‌های مفقوده در این زمینه را شناسایی و در زمینه تولید و بازاریابی هدایت و راهبری داریم.

کد خبر 6096672

دیگر خبرها

  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • پلیس در خط مقدم مبارزه با بدحجابی
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • انقلاب اسلامی تبلور مکتب سیاسی امام صادق(ع)
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود