Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ویروس کرونا که این روز‌ها دغدغه اصلی تمام افراد در سطح کره زمین است باعث شده تا اصول بهداشتی را کمی جدی‌تر رعایت کنیم؛ به همین علت برخی افراد هنگام خروج از منزل حتما از ماسک و دستکش یک بار مصرف استفاده می‌کنند و پس از رسیدن به خانه آنرا با رعایت اصول بهداشتی دور می‌اندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفحه کلید عابر بانک به دلیل استفاده افراد مختلف از آن، یکی از راه‌های انتقال ویروس کرونا است. لازم است هنگام استفاده از عابر بانک توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیریم.

-سعی کنید نقل و انتقال پول و یا وجه خرید را با اپلیکیشن نصب شده روی موبایل انجام دهید تا نیازی به استفاده از سیستم‌های عابر بانک را به حداقل برسانید.

-هنگام کار با دستگاه از دستکش‌های یک بار مصرف یا دستمال کاغذی استفاده کنید و در طول انجام عملیات بانکی هرگز دست خود را به بینی، چشم‌ها و دهان نزنید.

-در صف عابر بانک حداقل یک متر از نفر جلویی فاصله بگیرید. کارت بانکی خود را پس از استفاده در دستمال کاغذی یا کیسه نایلونی قرار داده و در اولین فرصت آن را ضدعفونی کنید.

-تا می‌توانید از دریافت وجه نقد خودداری کرده و در مواقع ضروری پول دریافتی را در داخل کیسه نایلونی قرار داده و در جیب خود بگذارید.

-پس از اتمام عملیات بانکی دستمال کاغذی یا دستکش یک بار مصرف را در محیط رها نکنید و حتما آن را داخل زباله دردار بیندازید. تا حد امکان از پول نقد استفاده نکنید و عملیات پرداخت و انتقال وجه را به صورت الکترونیکی انجام دهید.

وزارت جهانی بهداشت توصیه زیادی به شستشوی مداوم دست‌ها دارد؛ به همین علت برای پیشگیری از ابتلا به کرونا این نکته را جدی بگیرید. از آن جایی پیشگیری بهتر از درمان است؛ بنابراین تمام اصول بهداشتی را جدی گرفته و با جان خود با دیگران بازی نکنید.

بعد از استفاده از وسایلی مانند کارت عابر بانک حتما آن‌ها را ضدعفونی کنید و در پایان دستانتان را بشویید و اگر کارت شما روی زمین افتاد با دستمال کاغذی آن را برداشته و با کمی الکل ضدعفونی اش کنید. اگر وسایل ضدعفونی کننده در دسترستان نبود حتما در کیسه پلاستیکی بیندازید و پس از رسیدن به منزل این کار را انجام دهید.

بیشتر بخوانید: 

بازگشایی‌های پساکرونا در کشور‌های مختلف چگونه است؟

نکات مهم درباره پیشگیری از کرونا توسط مشتریان بانک‌ها

کارت‌های بانکی سلامت شما را به خطر می‌اندازد؟/ بمب‌های میکروبی که در کارت خوان‌ها جاخوش کرده‌اند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس دستمال کاغذی عابر بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۶۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش

نظارت ها رضایت بخش نیست

جلیل میرمحمدی می افزاید: در حوزه نظارت بر تولید و عرضه آب معدنی های موجود در بازار، متأسفانه نظارت های سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و سازمان صنعت، معدن و تجارت رضایت بخش نیست.

جلیل میر محمدی،عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی

وی تصریح می کند: درصد قابل توجهی از آب های به اصطلاح معدنی که در اختیار مردم قرار دارد آب معدنی نیست بلکه آب لوله کشی شهر است که آن را با اشعه ماورای بنفش ضدعفونی می کنند و با تفاوت قیمت چند ده برابری نسبت به آب شهری به فروش می رسانند.

چرا آب معدنی؟

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس ادامه می دهد: بسیاری از املاح مورد نیاز بدن در آب شهری نیز وجود دارد اما پایین آمدن کیفیت آب شهری و افزایش شدت سختی آب، سبب شده مردم به مصرف آب معدنی گرایش پیدا کنند.

وی بیان می کند: آب معدنی ها در بطری هایی ذخیره می شود که در شرایط غیراستاندارد و به ویژه در برابر نور خورشید، در معرض فعل و انفعالات شیمیایی قرار می گیرند و برخی مواد مضر برای بدن در آب آزاد می شود.

چه باید کرد؟

میرمحمدی می گوید: باید نظارت ها توسط سازمان های ذی ربط، پر رنگ تر باشد تا اگر احتمالا آب معدنی واقعی نیست، تنها به خاطر یک برچسب و اسم و برند، به وسیله سودجویان به خورد مردم داده نشود.

وی با تأکید بر لزوم نظارت مستمر بر کیفیت آب معدنی ادامه می دهد: از نکات مهم در حوزه نظارتی، نگهداری آب معدنی در مکان های بهداشتی و استاندارد است. همچنین سازمان های ناظر باید عدم صدور مجوز برای استفاده مجدد از بطری های یکبار مصرف که با شست و شو، دوباره وارد چرخه تولید شود را جدی بگیرند چراکه در غیر این صورت بطری آب معدنی بار میکروبی بالایی خواهد داشت و می تواند برای سلامت مردم بسیار مشکل آفرین باشد.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس می افزاید: نظارت مداوم بر کیفیت آب به لحاظ بار میکروبی، املاح سنگین و موارد مختلف آزمایشگاهی، در محل تولید و عرضه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

مدیرکل پیشین دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اذعان می دارد: بسیاری از مردم به لحاظ معیشتی، دسترسی به آب معدنی ندارند. بنابراین آب لوله کشی مورد نیاز آنان از نظر فلزات سنگین، املاح، نیترات ها باید به طور جامع بررسی شود تا کاملا بهداشتی باشد.

وی تصریح می کند: بخش قابل توجهی از آب مصرفی مردم به غیر از سختی آب، مشکل خاصی ندارد و قابل شرب است به طوری که گاهی از آب های معدنی هم بی ضررتر است.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس درباره توصیه برخی کارشناسان به مصرف آب چاه به جای آب معدنی می گوید: چنانچه آب چاه تصفیه و ضدعفونی نشده باشد بار میکروبی بالایی خواهد داشت که برای بدن مضر است.

وی می افزاید: خوشبختانه بیش از ۹۵درصد مردم جامعه به آب شرب بهداشتی دسترسی دارند بنابراین توصیه به مصرف آب چاه در چنین شرایطی منطقی نیست و می تواند سبب بروز مشکلاتی برای سلامتی مردم شود.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • الزام رعایت ملاحظات ایمنی و اچ‌اس‌ئی هنگام تعمیرات نیروگاه ها
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • چرا بعد از دستشویی، شستشو با آب بهتر از پاک کردن با دستمال است؟
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین