Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- در حالی که نگرانی ها در مورد تداوم مازاد عرضه و افت شاخص های اقتصادی ناشی از بحران کرونا موجب شده تا تاثیر کاهش تولید نفت توسط برخی تولیدکنندگان بزرگ کم اثر شود، قیمت نفت روز دوشنبه شاهد کاهش حدود ۱ دلاری بود.

 

به نقل از رویترز، قیمت هر بشکه نفت برنت امروز با 73 سنت معادل 2.4 درصد افت به 30 دلار و 24 سنت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت نفت خام آمریکا هم امروز با 81 سنت معادل 3.3 درصد افت به 23 دلار و 93 سنت رسید.

قیمت هر دو شاخص نفتی در طی 2 هفته گذشته و همزمان با بازگشایی اقتصادی در برخی کشورها و افزایش نسبی تقاضا برای مصرف سوخت شاهد رشد بوده است. ضمن اینکه حجم جهانی تولید نفت نیز رو به کاهش گذاشته است.

اما نشانه های احتمالی از موج دوم شیوع ویروس کرونا در شمال شرق چین و کره جنوبی سرمایه گذاران را بار دیگر نگران ساخته است. این در حالی است که کشورهای بیشتری در حال برنامه ریزی برای کاهش محدودیت های اجتماعی هستند و این می تواند به تقاضا برای نفت کمک کند.

تونی نونان تحلیلگر بازار نفت در شرکت میتسوبیشی کورپوریشن گفت: «آنها برخی از محدودیت ها را برداشته اند اما این آیا این بدان معناست که نقطه اوج بحران سپری شده است؟»

همزمان با شیوع بحران کرونا و افزایش حجم ذخایر نفت جهان، تقاضا برای نفت حدود 30 درصد افت کرده است. حسیب احمد تحلیلگر موسسه گلوبال دیتا گفت: «شرکت های نفتی در حال دست و پنجه نرم کردن با چالش های مختلف ناشی از افت ناگهانی تقاضا هستند.» وی افزود: «آمریکای شمالی با کمبود شدید ظرفیت مخازن ذخیره نفت مواجه است... دیر یا زود ظرفیت ذخیره نفت آمریکا پر خواهد شد.»

نگرانی از پر شدن ظرفیت مخازن ذخیره نفت آمریکا ماه گذشته سبب شد تا قیمت نفت خام این کشور برای اولین بار منفی شود.

تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۸۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت چند دلار شد؟

قیمت نفت در معاملات روز سه‌شنبه بازار آسیا که مذاکرات آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس در قاهره، به آرام کردن نگرانی‌های بازار نسبت به احتمال تشدید درگیری در خاورمیانه کمک کرد، کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۱۰ سنت معادل ۰.۱۱ درصد کاهش، به ۸۸ دلار و ۳۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۳ سنت معادل ۰.۱۶ درصد کاهش، به ۸۲ دلار و ۵۰ سنت در هر بشکه رسید. قرارداد ماه آتی هر دو شاخص، روز دوشنبه، با بیش از یک درصد کاهش، بسته شد.

نفت خام که پس از واکنش ایران به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در اوایل آوریل، به بالاترین حد از اکتبر صعود کرده بود، در مسیر ثبت چهارمین رشد ماهانه در آوریل قرار دارد. مناقشات در خاورمیانه و اوکراین و محدودیت عرضه اوپک پلاس، قیمت نفت را تقویت کرده است اما ابهامات در خصوص سیاست پولی آمریکا و ذخایر بالای محصولات نفتی، بر دورنمای تقاضا برای نفت، سنگینی می‌کند.

ئیپ جون رونگ، استراتژیست بازار در شرکت آی جی در این باره گفت: ادامه مذاکرات برای آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس، باعث شده است نرخ ریسک اضافی در قیمت نفت، ضعیف‌تر شود و همزمان، نشست بانک مرکزی آمریکا هم باعث احتیاط در کوتاه مدت شده است. نگه داشتن نرخ‌های بهره بالا به مدت طولانی‌تر، ممکن است باعث رشد بیشتر ارزش دلار شده و ریسک‌هایی را برای دورنمای تقاضا برای نفت ایجاد کند.

مذاکره کنندگان حماس پس از گفت‌وگوها با میانجی‌های قطری و مصری درباره پاسخ به پیشنهاد آتش‌بس رژیم صهیونیستی، برای مشاوره با مقامات ارشد، روز دوشنبه قاهره را ترک کردند.

دو منبع امنیتی مصری اظهار کردند: انتظار می‌رود این هیات دو روز دیگر، گزارش دهند. در حالی که نمایندگان حماس به قاهره رفتند، ده‌ها فلسطینی در حملات هوایی رژیم صهیونیستی در روز دوشنبه، جان باختند. نیمی از قربانیان در شهر رفح بودند که رهبران خارجی از رژیم صهیونیستی می‌خواهند به آن حمله نکند.

در این بین، ادامه عملیات دریایی نیروهای مسلح یمن در منطقه دریای سرخ، کفی را برای قیمت نفت ایجاد کرده و اگر اختلال عرضه پیش بینی شود، ممکن است نرخ ریسک اضافی در قیمت‌ها منعکس شود.

بر اساس گزارش رویترز، در بخش اقتصادی، سرمایه‌گذاران منتظر نشست اول مه فدرال رزرو هستند و از آنجا که نرخ تورم بالاتر از هدف بانک مرکزی آمریکا باقی مانده است، بازار انتظار هیچ گونه کاهش نرخ بهره را ندارد که می‌تواند دلار آمریکا را تقویت کرده و به تقاضا برای نفت ضربه بزند.

دیگر خبرها

  • قیمت نفت چند دلار شد؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت