Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@14:47:15 GMT

«آگلونما» تصفیه‌کننده هوا

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۸۵۰۳

«آگلونما» تصفیه‌کننده هوا

ایسنا/همدان آگلونما یکی از گیاهان آپارتمانی است که بومی چین و فیلیپین بوده و در کشور چین گیاه خوش یمن به حساب می‌آید. آگلونما گیاهی مناسب برای منازل، مکان‌های عمومی و ادارات بوده و برای تصفیه سم‌های بِنزِن و فُرمالدهید مناسب است.

سازمان NASA گیاه آگلونما را در صدر فهرست ۱۰ برترین گیاه پاک‌کننده‌ی هوا قرار داده چراکه به طور طبیعی این گیاه توانایی پاکسازی هوای اطرافش را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گیاه از خانواده شیپوری بوده و به علت زیاد بودن برگ‌ها و شکل برگ، در مکان‌های کوچک جلوه بیشتری دارد، به ویژه زمانی که در گلدان‌های گرد قرار بگیرد.

آگلونما گیاه همیشه سبز آپارتمانی، با ساقه کوتاه و برگ‌های نیزه‌ای شکلی است که طول این برگ حدود ۱۰ تا ۲۵ سانتی متر است و پهنای ۱۰ تا ۱۵ سانتی متری دارد. لکه‌های برگ متفاوت بوده و اغلب نظم خاصی را رعایت می‌کنند.

این گیاه در مناطق کم نور و شرایط سخت از نظر خشکی نیز مقاوم است. گل های این گیاه به شکل شیپوری و سفید رنگ است. 

برگ‌های پژمرده می‌تواند نشانه‌ای از نور یا آب نامناسب باشد به‌طوریکه با تابش زیاد نور خورشید گیاه ضعیف و پژمرده می‌شود و در نور کم نیز برگ‌ها ضعیف خواهد شد.

ترکیبی از لبه‌های زرد و قهوه‌ای، خاک مرطوب و برگ‌های نازک اغلب به علت آب زیاد است همچنین برگ‌های کاملاً زرد یا قهوه‌ای و خاک خشک معمولاً به علت کم آبی است.

بهترین شرایط برای نگهداری آگلونما

گیاه آگلونما به نور غیرمستقیم و متوسط نیاز دارد اما در محیط‌های کم نور نیز به رشد خود ادامه می‌دهد. اتاق‌های قسمت شمالی ساختمان بهترین شرایط نوری را برای این گیاه تأمین می‌کند.

نیاز آبی گل آگلونما نسبتاً بالا بوده و لازم است خاک گلدان در فاصله بین دو آبیاری همواره مرطوب و نه خیس باشد. هفته‌ای دوبار آبیاری در تابستان برای گیاه کافی است اما در زمستان هفته‌ای یکبار نیز مناسب است. توجه داشته باشید آبیاری بیش از حد به ویژه در زمستان باعث زرد شدن برگ‌های گیاه می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گیاهان آپارتمانی استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۸۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد برای مقابله با ریزگردها

پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در اقدامی نوآورانه برای مبارزه با پدیده مخرب ریزگردها همسو با اجرای مسئولیت‌ اجتماعی، طرح کشت تحقیقاتی و پایلوت ۱۰ هزار بوته گیاه کاپاریس در منطقه پیرامون را انجام داد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی گاز ایران، این طرح که با هدف مقابله با ریزگردها اجرا شده، نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر پالایشگاه برای استفاده از راهکارهای نوآورانه محیط‌زیستی به‌منظور بهبود شرایط اکولوژیک منطقه است.

گیاه کاپاریس به‌دلیل تحمل زیاد در برابر خشکی و شوری، به‌عنوان گزینه‌ای ایدئال برای کاشت در مناطق بیابانی و خشک انتخاب شده است. این گیاه نه‌تنها در مقابله با ریزگردها مؤثر است، بلکه به‌دلیل داشتن خواص دارویی، می‌تواند به‌عنوان یک منبع درآمد پایدار برای کشاورزان منطقه نیز عمل کند.

موفقیت این طرح می‌تواند الگویی برای دیگر مناطق شهرستان سرخس باشد و گامی بزرگ برای حفاظت محیط‌زیست و توسعه پایدار تلقی شود. امید است با توسعه این نوع کشت‌ها، شاهد کاهش قابل توجهی در مشکلات ناشی از ریزگردها در منطقه باشیم.

دیگر خبرها

  • روش‌های تکثیر گیاه برگ انجیری در خانه
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • اقدام پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد برای مقابله با ریزگردها
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه