Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-01@23:47:52 GMT

ریسک بالای ابتلا به کرونا در میان افراد چاق

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۸۷۰۲

ریسک بالای ابتلا به کرونا در میان افراد چاق

رویداد۲۴ بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد افراد چاق با احتمال بیشتر ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ با شدت بالا مواجه هستند.

در حال حاضر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، چاقی شدید را فاکتور پرخطر ابتلا به ویروس کرونا شدید فهرست می‌کند. طبق اعلام این مرکز، چاقی شدید در قالب شاخص توده بدنی ۴۰ یا بالاتر تعریف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این مطالعه، تیمی از محققان آلمانی، بریتانیایی و آمریکایی به بررسی این موضوع پرداختند.

داده‌های مربوط به ۳۸۳ بیمار از چین نشان داد که چاقی با ۱۴۲ درصد احتمال ریسک بیشتر ابتلاء به ذات‌الریه شدید ناشی از ویروس کرونا مرتبط بود.

در مطالعه‌ای گسترده بر روی بالغ بر ۴۰۰۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در نیویورک مشخص شد چاقی شدید ریسک پرخطر اصلی بستری شدن در بیمارستان است.

در مطالعه‌ای دیگر بر روی ۱۲۴ بیمار در فرانسه مشخص شد بیماران چاق بسیار بیشتر نیاز به دستگاه تهویه مکانیکی دارند.بیشتر بخوانید: وقوع سکته مغزی در ۵ درصد بیماران کرونایی/تکذیب عدم ابتلای افراد معتاد و سیگاری به کرونا

همه این موارد بیانگر این مطلب است که چاقی فاکتور پرخطر مهمی در ابتلا به بیماری کووید ۱۹ است.

دکتر «نوربرت استفان»، سرپرست تیم تحقیق از مرکز تحقیقات دیابت آلمان، توضیح می‌دهد: ما به این نتیجه رسیدیم که چاقی ممکن است افراد را در معرض بالا ابتلا به ویروس کرونا حاد قرار دهد و حتی خطر مرگ در آن‌ها بیشتر است.

به گفته محققان، یکی از دلایل ارتباط بین چاقی و  ابتلا به ویروس کرونا این است که افراد چاق دارای مقاومت بیشتری در مجاری هوا، حجم کمتر ریه‌ها و ماهیچه‌های تنفسی ضعیف‌تری هستند. این فاکتور‌ها موجب می‌شود فرد بیشتر در معرض ابتلا به ذات‌الریه قرار گیرد و فشار زیادی به قلب بیاید.

چاقی همچنین با ابتلا به دیابت، بیماری قلبی و بیماری کلیوی مرتبط است که همگی ریسک ابتلا به بیماری کووید ۱۹ را افزایش می‌دهند. منبع: مهر لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۸۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • رضا شیخی درگذشت
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند