Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@17:10:11 GMT

رشد ۱۶۳ درصدی جابجایی کالای اساسی از بندر چابهار

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۹۲۱۲

رشد ۱۶۳ درصدی جابجایی کالای اساسی از بندر چابهار

ایوب کرد در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: علی رغم تأثیر منفی بحران ناشی از بیماری همه گیر کرونا بر بخش حمل و نقل عمومی جاده‌ای مسافر، حمل و نقل عمومی جاده‌ای بار و خصوصاً جابجایی کالاهای اساسی از بندر چابهار به سایر نقاط کشور، به مدد شرکت‌های حمل و نقل فعال و رانندگان وظیفه شناس، از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عمده کالاهای حمل شده از بندر چابهار را در این مدت شکر، برنج، گندم و ذرت عنوان کرد و افزود: در سال جاری تعداد ۷ فروند کشتی حامل کالای اساسی با مجموع تناژ ۴۲۱ هزار و ۲۹۸ تن، در بندر چابهار پهلو گرفته است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با یک فروند کشتی ۲۷ هزار و ۵۰۰ تنی، تعداد کشتی پهلو گرفته افزایش ۶ برابری و تناژ وارده افزایش رشد بیش از ۱۴ برابر را نشان می‌دهد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان تاکید کرد: به منظور حفظ سلامت متصدیان شرکت‌های حمل و نقل و رانندگان ناوگان عمومی حمل و نقل کالا، تمام موارد بهداشتی طبق پروتکل‌های وزارت بهداشت و درمان در پایانه‌های عمومی بار استان رعایت شده است.

کرد در پایان با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده برای ناوگان حامل کالای اساسی گفت: اختصاص لاستیک از جمله مشوق‌های پیش بینی شده برای رانندگان کالای اساسی و ضروری بوده است به طوری که تا تاریخ ۱۹ اردیبهشت، تعداد سه هزار و ۴۸ حلقه حواله لاستیک برای ناوگان فعال در این زمینه صادر شده است.

کد خبر 4922436

منبع: مهر

کلیدواژه: ایوب کرد بندر چابهار ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین شهرکرد ایلام گرگان ماه مبارك رمضان زلزله مواسات کمک به نیازمندان بیرجند جهش تولید کالای اساسی بندر چابهار حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۹۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

به گزارش خبرگزاری مهر، مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترک ایران و چین، گفت: به طور کلی و در سال‌های گذشته بیش از ۳۳ درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار کالای صادراتی ما چین است البته ترکیب صادراتی ما به همه کشورها بر اساس آمار گمرک بیش از ۸۰ درصد کالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ به غیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان که تولیدی بوده است.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین در یک گفت‌وگوی رادیویی، تاکید کرد: ۹۱ درصد کالای صادراتی ما به چین از فراورده‌های نفتی است که اصولاً در ترکیب صادرات مشکل داریم. در بازارهای بین‌المللی کیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر کیفی رقیب ندارد که بازار دست ایران است.

وی با بیان اینکه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصت‌ها و چالش‌های صادرات به چین را بررسی کردیم، خاطرنشان کرد: حدود ۵ سال پیش بر کالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشکالات صادرات به چین کارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مرکبات، فرش و صنایع دستی، سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران به عنوان کالای غذایی صادرات انجام شد.

این مسؤول افزود: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده که در سال‌های اخیر با پیدا کردن بازارهای متنوع در این کشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفتیم.

حریری لیست کالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان کرد: سال گذشته ماشین آلات الیاف نانو و هایتک به چین صادر کردیم و درصدد پیدا کردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه‌ها، کفش دست سوز و شیرینی و شکلات، در حوزه ظروف آشپزخانه پلیمری که تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاک مردانه با برندهای معتبر متمرکز شدیم.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین در پایان تصریح کرد: همه کالاهای تولید کشور که در فرایند تولید میزان ارز آن کمتر از ۲۵ درصد هزینه کالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده کنیم.

کد خبر 6097279 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین