Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-30@15:04:01 GMT

طراحی و ساخت رادیو و آنتن‌های مایکروویو در ایران

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۹۳۶۸

طراحی و ساخت رادیو و آنتن‌های مایکروویو در ایران

ساعت 24-یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت رادیو و آنتن های مایکروویو دانش بنیانی شد.ساخت و تولید محصولات ارتباطی پایه و سیستمی مایکروویو با قابلیت رقابت با نمونه‌های خارجی هدف و بهانه تشکیل یک شرکت دانش‌بنیان در کشور شد. محصولاتی پرکاربرد در صنعت مخابراتی که هر سال برای واردات آن‌ها ارز زیادی از کشور خارج می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده و پیشرو در ساخت و تولید محصولات ارتباطی پایه و سیستمی مایکروویو با طراحی و ساخت کاملا داخلی و قابل رقابت با نمونه‌های خارجی شامل سخت‌افزار و نرم‌افزار است.

بومی‌سازی رادیو و آنتن‌های مایکروویو در فرکانس‌های مختلف را دنبال کردیم و توانستیم در این حوزه تا حد زیادی نیاز کشور را رفع کنیم.

پرستو محبی‌نژاد مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان این مطلب، گفت: شرکت ما سال ۷۹ با همکاری تعدادی از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های معتبر و با حمایت مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت مخابرات پایه‌ریزی شد.

وی درباره تولیدات این شرکت‌، بیان می‌کند: ارائه سیستم های دسترسیWLL  وآنتن های مختلف شبکه تلفن سیار از جمله آنتن indoor ، xpole ، single و آنتن‌های مایکروویو در فرکانس‌های مختلف به شبکه مخابراتی کشور و دیگر مشتریان از جمله خدمات ارائه شده در شرکت ما است.

همچنین تولید رادیوهای دیجیتال کم ظرفیت در باند ۹۰۰ مگا هرتز با ظرفیت‌های۲ ، ۱۲ ، ۲۴ و۳۰ کانال و رادیوهای پرظرفیت ۸mb/sec  در باند ۸GHZ و رادیوهای مایکرویو دیجیتال با ظرفیت ۱۶E۱ در فرکانس‌های ۴.۴ ، ,۷,۸۱۵ ، ۱۸ و ۲۳ گیگاهرتز هم با تلاش ۱۰ نفر از متخصصان کشور که در این شرکت فعالیت می‌کنند میسر شده است.

این شرکت دانش‌بنیان با کمک‌های مادی و معنوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توانسته محصولاتی با کیفیت جهانی تولید کند که قابل عرضه به دیگر کشورها است. محصولات شرکت به صورت غیر مستقیم توسط دیگر ارگان‌ها به کشورهای متقاضی صادر شده است؛ اما هنوز خود شرکت برای صادرات محصول اقدام نکرده است.

منبع: مهر

منبع: ساعت24

کلیدواژه: آنتن های مایکروویو شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۹۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان