Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضاپور مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان با اشاره به بارندگی‌های استان زنجان گفت: بارندگی‌ها امسال هم خوب بوده و در اثر بارندگی‌ها، میزان ورودی آب سدهای استان زنجان در چند سال اخیر 300 درصد افزایش یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یوسف رضاپور در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا؛ اظهار کرد: ورودی آب به پشت سدهای این استان در سال آبی جاری نسبت به سال آبی گذشته که بارندگی بصورت سیلاب وارد سدهای استان شد، کاهش 18 درصدی داشته اما نسبت به سال 97 بیش از سه برابر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به میزان ورودی آب سدهای استان زنجان عنوان کرد: میزان ورودی آب به پشت سدهای این استان 213 میلیون مترمکعب بوده که این میزان نسبت به سال گذشته 18 درصد کاهش یافته اما نسبت به سال 97 بیش از 300 درصد افزایش داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان در مورد وضعیت بارش‌های سالجاری بیان کرد: امسال بارندگی‌های بسیار مطلوبی در اغلب استان‌های کشور از جمله زنجان را شاهد بودیم که در میزان ذخیره آب در سدها و سطح آب‌های زیرزمینی تاثیرگذار بود.

وی بیان کرد: بارندگی‌های استان نسبت به سال گذشته 8 درصد کاهش دارد اما این میزان نسبت به آمار بلند مدت 33 درصد افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان به وضعیت آب‌های زیرزمینی استان نیز اشاره و عنوان کرد: 5 دشت استان همچنان در حالت بحرانی قرار دارند و روند مصرف آب‌های زیرزمینی در این دشت‌ها بیشتر از میزان ورود آب به سفره‌های زیرزمینی است.

رضاپور بیان کرد: مصرف بیش از میزان آب وارده به سفره‌های زیرزمینی می‌تواند ذخایر آبی را در آینده با بحران جدی مواجه کند.

وی با بیان اینکه در مجموع سطح تراز آب‌های زیرزمینی در این استان سالیانه حدود ۷۷ سانتیمتر پایین می‌رود گفت: اگر کشاورزان و بهره‌برداران مصرف آب را رعایت نکنند در ۲۰ سال آینده با بحران آب مواجه خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان در مورد میزان مصرف آب‌های زیرزمینی در استان زنجان بیان کرد: مصرف آب‌های زیرزمینی در استان یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب بوده که ۸۵ درصد منابع آبی استان در بخش کشاورزی و مابقی در بخش صنعت و آب شرب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی در پایان با اشاره به ساخت سد مشمپا و آب رسانی به روستاهای پایین دست این سد افزود: سد مشمپا نیز با هدف تامین آب ۲۱۹ روستای استان به میزان ۳۲.۵ میلیون مترمکعب بوده و آب واحدهای صنعتی به میزان ۱۷.۵ میلیون مترمکعب توسط این سد تامین خواهد شد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان آب های زیرزمینی میلیون مترمکعب استان زنجان نسبت به سال ورودی آب مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۹۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه را ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: بیشترین میزان ذخیره سدها به ترتیب مربوط به سدهای گاوشان و داریان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی مرادی امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره سدهای استان کرمانشاه، اظهار کرد: از مجموع ظرفیت حدود یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون مترمکعبی سدهای استان، هم اکنون ۶۴.۹۱ درصد آن پُر است.

وی میزان ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه را ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان ذخیره سدها به ترتیب مربوط به سدهای گاوشان و داریان است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه درباره وضعیت سرریز سدهای استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها سد «تنگ حمام» در شرایط سرریز قرار دارد و ظرفیت مابقی سدهای استان تکمیل نیست، چراکه در کنار ورودی که این سدها دارد، خروجی و مصرف نیز دارد.

مرادی با بیان اینکه آورد سدهای استان از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تاکنون حدود یک میلیارد و ۷۲۵ میلیون مترمکعب بوده است، اضافه کرد: بیشترین آورد را در سد داریان به میزان حدود ۱.۴ میلیارد مترمکعب داشتیم، اما این سد دارای نیروگاه است و میزان خروجی آب آن نیز قابل توجه است.

وی گفت: پس از داریان بیشترین آورد سدهای استان در سال آبی جاری مربوط به سد گاوشان با حدود ۷۲ میلیون مترمکعب و کمترین نیز مربوط به سد گیلانغرب به میزان ۱.۶ میلیون مترمکعب بوده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه درباره آورد حاصل از بارش‌های اخیر، عنوان کرد: هنوز بخشی از رواناب حاصل از بارش‌ها وارد سدها نشده است و آورد این بارش‌ها در آمار هفته آینده خود را نشان خواهد داد.

کد خبر 750708

دیگر خبرها

  • ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است
  • بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه
  • وزش باد نسبتا شدید زنجان را فرا می‌گیرد
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • سامانه بارشی و سرد بهاری در راه مازندران
  • افزایش سطح آب رودخانه دز/ بوستان‌های ساحلی دزفول تخلیه شدند
  • سامانه بارشی دیگری در راه مازندران
  • تخلیه بوستان‌های ساحلی دزفول در پی افزایش دبی «دز»/ هشدار خودداری از حضور در مناطق تفریحی
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز
  • ثبت ۱۰۸ میلی‌متری باران در رومشکان