Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیادمسکن گلستان از اجرای ۴۸۷ پروژه عمرانی برای جبران خسارت سیل در روستاهای استان خبر داد و گفت: تا کنون ۷۶ میلیارد تومان برای جبران خسارت‌ها به استان اختصاص یافته است. ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۷ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

سیدمحمد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان با بیان اینکه بازسازی خسارت‌های ناشی از سیل به زیرساخت‌ها و تأسیسات روستایی همچنان ادامه دارد، اظهارداشت:  در سیل فروردین ماه پارسال به بیش از 400 روستا خسارت وارد شد که همزمان با ارزیابی و بازسازی و نوسازی واحدهای مسکونی، جبران خسارت‌ها در این بخش نیز در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برآوردهای کارشناسی از وارد آمدن خسارت 283 میلیارد تومانی به زیرساخت‌های عمرانی در روستاهای استان، حکایت دارد. عمده خسارت‌ها به جاده‌ها، پل‌ها، کانال‌های انتقال آب، ایجاد مجاری سیلاب در برخی روستاها و غیره وارد شده است.

تنها 80 میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل به زیرساخت‌های خرم‌آباد در نظر گرفته شدتسنیم بررسی کرد؛ علت افزایش خسارت سیلاب به روستاهای شهداد / باز هم پای تصرفات غیرقانونی در میان استفرصتی دوباره برای جبران خسارت سیل‌زدگان؛ کشاورزان خوزستانی بازمانده از سامانه خسارت دریافت می‌کنند

مدیرکل بنیاد مسکن استان با اشاره به اختصاص اعتبارات ملی و استانی برای جبران خسارت سیل به روستاها بیان داشت: 76 میلیارد تومان شامل 50 میلیارد تومان اعتبار ملی و 26 میلیارد تومان از اعتبارات حوادثی استانی و دهیاری‌ها برای جبران خسارت سیل به تأسیسات روستایی اختصاص پیدا کرد.

وی گفت: برای جبران این خسارت‌ها در فاز نخست 487 پروژه عمرانی را در 250 روستا طراحی کردیم که در حال اجراست. این پروژه‌ها شامل بهسازی محیط، احداث جدول و کانال، زیرسازی آسفالت، ایمن‌سازی و تثبیت روستا، ساخت پل و غیره است.

حسینی بیان داشت: عملیات اجرایی 75 درصد این پروژه‌ها آغاز شده و میانگین پیشرفت فیزیکی آنها نیز حدود 44.5 درصد است.

انتهای پیام/582/ی

R41471/P/S6,70/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برای جبران خسارت سیل میلیارد تومان زیرساخت ها خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۰۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • خسارت سیلاب به مسیرهای ارتباطی روستایی در ایلام
  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت