Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دوران کرونا که لمس هر چیز ترس از مبتلا شدن را در پی دارد، فناوری صدای دیجیتال می‌تواند اثر مثبتی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از خبرگزاری فرانسه، تحلیلگران معتقدند سیستم‌های صوتی مانند «دستیار گوگل»، «الکسا» و «سیری» در سال‌های اخیر شاهد رشد شدیدی بوده‌اند و شیوع ویروس کرونا می‌تواند این سرعت را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دستیاران صوتی نه‌تنها به سؤال‌ها پاسخ داده و خرید انجام می‌دهند، بلکه برای کنترل خانه هوشمند و طیف وسیعی از برنامه‌های تجاری و پزشکی نیز مورداستفاده قرار می‌گیرند که باعث افزایش علاقه افراد به دنبال محدود کردن تماس‌های فیزیکی می‌شود.

جاناتان کالینز، تحلیلگر شرکت فنی ABI می‌گوید: صدا ورود قابل‌توجهی در فضای خانه هوشمند داشته است و کنترل صدا می‌تواند به معنای اجتناب از لمس سطوح معمولی در اطراف خانه مانند تلفن‌های هوشمند، کنترل تلویزیون، کلید لامپ، سیستم گرمایش و سرمایش، دستگیره درها و موارد دیگر باشد.

این بیماری همه‌گیر انگیزه مضاعفی برای کنترل صدا در خانه را فراهم می‌کند که به آگاهی و پذیرش طیف وسیعی از وسایل خانگی و کاربردهای هوشمند دیگر کمک خواهد کرد.

شرکت ABI تخمین می‌زند که فروش دستگاه کنترل صوت برای دستگاه‌های خانگی هوشمند در سال گذشته به 141 میلیون واحد رسید و در سال 2020 نزدیک به 30 درصد در سطح جهان رشد خواهد کرد. همچنین تعداد دستگاه‌های درحال استفاده تا سال 2024 با بیشترین تعاملات در تلفن‌های هوشمند، به 8.4 میلیارد می‌رسد.

قفل‌ها و زنگ هوشمند

کالینز اظهار داشت که انتظار می‌رود علاقه زیادی به قفل‌ها و زنگ هوشمند، به همراه سایر سیستم‌های خانه هوشمند، برای رفع نیاز به تماس فیزیکی و تعامل چهره به چهره درنتیجه شیوع بیماری کرونا، به‌وجود بیاید.

گرینگارت، یک تحلیلگر فناوری، گفت که داده‌ها هنوز در دسترس نیست اما این که به نظر می‌رسد، در پی اعمال قرنطینه در کشورهای جهان، استفاده از دستیار صوتی افزایش یافته است. انتظار می‌رود در پاسخ به نگرانی‌های بهداشتی و ایمنی، طیف گسترده‌تری از برنامه‌های تجاری برای فناوری‌های صوتی باشد.

وی گفت: با نگاه به جلو، فضاهای اداری باید به سمت استفاده از واپایش‌های بدون لمس حرکت کنند، که برای این منظور استفاده از صدا و حسگرهای حرکتی می‌تواند راه‌حل مناسبی باشد.

چشم‌انداز این فناوری پس از کرونا

جولیان ایسا، مشاور یک مؤسسه آینده‌پژوهی گفت: به نظر می‌رسد از زمان شروع ویروس کرونا، استفاده از دستیاران صوتی افزایش پیدا کرده است. چراکه کاربران زمان بیشتری را نسبت به قبل در خانه به سر می‌برند و از با دستگاه‌های خود کار می‌کنند. آنها همچنین برای جلوگیری از لمس کردن سطوح سعی می‌کنند از دستیاران صوتی استفاده کنند. همچنین انتظار می‌رود به‌ویژه در مناطقی مانند مراکز درمانی، فروشگاه‌ها و غیره، این فناوری رشد بسزایی داشته باشد.

یکی از نمونه‌های که در حال حاضر استفاده می‌شود، کلینیک Mayo می‌باشد که با استفاده از سیستم صوتی Alexa آمازون، به افراد امکان می‌دهد علائم کرونای خود را ارزیابی کرده و اطلاعاتی را درباره این ویروس به دست بیاورند.

همچنین یک استاد مهندسی کامپیوتر در فلوریدا، به دنبال توسعه روبات‌های پزشکی مجهز به گفتار است که می‌تواند به محدود کردن تماس جسمی و سرایت ویروس کمک کند. وی گفت این تلاش می‌تواند به یك روبات پزشكی "انسان‌نما" منجر شود كه قادر است بسیاری از وظایف پزشكان یا پرستاران به عهده بگیرد.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: فناوری الکسا سیری صدای دیجیتال دستیار صوتی گوگل دستیاران صوتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۱۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از دیلی میل، کشاورزان سالانه ۱۲۸ هزار دلار صرف خرید کود‌های مصنوعی برای رشد محصولات خود می‌کنند. اما ادرار می‌تواند یک جایگزین مقرون به صرفه باشد، زیرا حاوی نیتروژن و فسفر است که برای حفظ و ارتقای رشد محصول ضروری است.

کود گاوی در حال حاضر برای کمک به رشد محصولات زراعی استفاده می‌شود، اما دانشمندان استدلال کرده اند که ادرار آنقدر‌ها متفاوت نیست و می‌تواند جایگزین سازگاری با محیط زیست به جای تخلیه در توالت باشد.

هر فرد به طور متوسط سالانه ۱۳۲ گالن ادرار دفع می‌کند که می‌تواند به ۱۳ پوند کود تبدیل شود.

«دیویانا گراسیا رودریگرز» «Divina Gracia P. Rodriguez» پژوهشگر این طرح می‌گوید: ادرار انسان به اندازه طلا ارزش دارد. به تمام کود‌هایی که تا اکنون از دست داده ایم فکر کنید. زمان آن فرا رسیده است که ما شروع به جمع آوری و استفاده از پسماند خود کنیم.

محققان در حال ساخت سرویس‌های بهداشتی هستند که می‌توانند ادرار را از آب باقیمانده جدا کنند. این شیوه پیش از این در «باهیردار» در اتیوپی آزمایش شده است. پس از جدا شدن از آب، ادرار را می‌توان خشک و به گلوله‌های بی بو و ارزانی تبدیل کرد که می‌تواند در زمین‌های کشاورزی پخش شود تا محصولات را بارور کند.

اگرچه ممکن است این مفهوم برای بیشتر افراد جذاب به نظر نرسد، اما «آن اسپورکلند» «Anne Spurkland» استاد و محقق پزشکی در دانشگاه اسلو این فناوری را کاملا ایمن توصیف می‌کند.

وی می‌گوید راهی برای استفاده از این روش در خانه وجود دارد که یک قسمت ادرار را با ۹ قسمت آب مخلوط کرده و مایع را با آب پاش کوچکی روی خاک سبزیجات اسپری کنید. باکتری‌های خاک، نیتروژن را به واحد‌های سازنده جدیدی تبدیل می‌کنند که گیاهان از آن استفاده می‌کنند.

در حالی که این ایده ممکن است عجیب به نظر برسد، اما محققان دانشگاه میشیگان در مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۰ تایید کردند که کود ادراری را می‌توان بدون ترس از گسترش عفونت‌های مقاوم به آنتی بیوتیک استفاده کرد.

دانشمندان نگران بودند افرادی که کود ادراری به کشاورزان را ارائه می‌دهند ممکن است دچار عفونت‌های دستگاه ادراری (UTIs) و حاوی DNA باکتری باشند. این مطالعه نشان داد که اگر ادرار، تازه مصرف نشده و به مدت ۱۰ ساعت در انکوباتور کهنه شده باشد، ژن‌های مقاوم به آنتی بیوتیک ۹۹ درصد کاهش پیدا می‌کند.

دکتر «کریستا ویگینتون» «Krista Wigginton» یکی دیگر از مجریان این پژوهش می‌گوید: انسان، سالیان سال، ادرار را جمع آوری و از آن به عنوان کود استفاده کرده است، اما پس از اختراع سیستم فاضلاب، این کار متوقف شد.

وی افزود: ما اکنون در تلاشیم تا بفهمیم با این سیستم زیرساختی که داریم، چگونه می‌توانیم در مورد آنچه که وارد سیستم فاضلاب می‌شود متفاوت فکر کنیم و برخی از آن محصولات ارزشمند را قبل از اینکه با هر چیز دیگری مخلوط و رقیق شوند، جذب کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • (تصاویر) این زن زندگی خود را وقف گربه‌ها کرد
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است