Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@05:52:10 GMT

انتقال 9 تُن طلا از ونزوئلا به ایران شایعه‌ای بی‌اساس است

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۱۶۰۹

انتقال 9 تُن طلا از ونزوئلا به ایران شایعه‌ای بی‌اساس است

سفیر ایران در ونزوئلا ضمن رد شایعات رسانه‌های غربی در خصوص انتقال 9 تُن طلا به ایران از ونزوئلا تصریح کرد که نه دولت ایران چنین محموله‌ای را دریافت کرده و نه تاکنون بنزین ایران وارد ونزوئلا شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «حجت‌الله سلطانی» سفیر ایران در ونزوئلا در مصاحبه‌ای ادعاهای اخیر پایگاه تحلیلی بلومبرگ در ارتباط با انتقال 9 تُن طلا به ایران از ونزوئلا در قبال کمک ایران به این کشور آمریکای لاتین در احیای پالایشگاههای بنزین را رد کرد و آن را شایعه‌ای بی‌اساس توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این خصوص توضیح داد: «من دریافت 9 تُن طلا توسط دولت ایران را رد می‌کنم. این یک شایعه بی‌اساس و در حقیقت تله رسانه‌ها است که در حالت انتشار و توزیع است و ادعایی کاملاً نادرست است».   وی با رد ادعاهای رسانه‌های غربی گفت: «تا امروز، بنزین ایران وارد ونزوئلا نشده است. تا امروز، دولت‌های دو کشور، گفت‌وگوهایی را در زمینه همکاری دوجانبه در زمینه تجاری انجام داده‌اند اما تاکنون سوخت ایران وارد ونزوئلا نشده است».   سفیر ایران در ونزوئلا در ادامه در پاسخ به سؤالی در خصوص ماهیت پروازهای اخیر هواپیماهای ایران به ونزوئلا توضیح داد: «در روزهای اخیر، میانگین 10 تا 17 پرواز تجاری (از ایران) به ونزوئلا برای انتقال فوری تجهیزات مورد نیاز کاتالیزور برای فعال‌سازی مجدد مجتمع پالایشگاه پاراگوانا صورت گرفته است که در حال حاضر این مسئله در تحقق روابط جامع میان کشورهای ما بعنوان یک اولویت محسوب می‌شود».   بنابر گزارش فارس، سلطانی ضمن تأکید بر همکاری دو کشور در مقابله با ویروس ناشناخته «کووید-19» گفت: «همکاری دولت ایران با مردم ونزوئلا در زمان‌های بحرانی مستحکم‌تر شده است و هم‌اکنون روابط ما به ویژه در عرصه همکاری تجاری مستحکم‌تر از هر زمانی است. ما اینجاییم تا بیشترین کمک را به مردم ونزوئلا ارائه دهیم».   سلطانی ضمن تأکید بر تلاش ایران برای کمک به کشورهای آمریکای لاتین در مقابل تحریم های آمریکا گفت: «ما از کشورهای آمریکای لاتین که تحت تحریم غیرقانونی هستند حمایت می‌کنیم».   وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر حضور کارشناسان فنی ایران در پالایشگاههای ونزوئلا گفت: «من حضور کارشناسان فنی ایران در پالایشگاههای ونزوئلا را رد می‌کنم. کارشناسان نفت ما در این کشور حضور ندارند. در حال حاضر نیازی به حضور این افراد وجود ندارد و ونزوئلا به تعداد کافی کارشناس در حوزه نفتی دارد اما اگر در آینده، به همکاری فنی ما نیاز باشد، ما آماده ارائه خدمات هستیم».   سلطانی در ادامه ضمن تأکید بر توسعه روابط تجاری دو کشور ایران و ونزوئلا ادامه داد: «در حال حاضر ما به تقویت روابط در زمینه‌های تجاری، گردشگری و همکاری تجاری برای تولید لبنیات و مواد شوینده علاقمندیم».   سفیر ایران در کاراکاس در توضیح روابط دیپلماتیک ایران و ونزوئلا گفت: «تأمین رفاه مردم دو کشور در چارچوب قوانین بین‌الملل یک امر قانونی و مشروع است. ایران و ونزوئلا سابقه بیش از 60 سال روابط دوجانبه بر اساس احترام دوجانبه را دارند. پس از گذشت ۲۰ سال از انقلاب بولیواری در ونزوئلا، ما راه طولانی را (همراه با ونزوئلا) آمده‌ایم به نحوی که شرکت‌های ایرانی تولیدات خود را در ونزوئلا ارتقا بخشیده‌اند. در چارچوب این موضوع، ما ۱۸ نیروگاه انرژی را برای رفاه مردم ونزوئلا ایجاد کرده‌ایم.»   این دیپلمات ایرانی سپس در پایان مصاحبه خود بر لزوم ایستادگی مردم ونزوئلا در مقابل سیاست‌های امپریالیستی آمریکا تأکید کرد و گفت: «شجاعت مردم ونزوئلا در مواجهه با تلاش‌های امپراطوری آمریکا برای تسلط و تحت کنترل درآوردن حاکمیت ونزوئلا امری ضروری است و ما به کمک یکدیگر شکست‌ناپذیر خواهیم بود».   انتهای پیام/    

منبع: دانا

کلیدواژه: سفیر ایران مردم ونزوئلا دو کشور ت ن طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است

رئیس‌جمهوری با اشاره به هدف‌گذاری برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی میان ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار در سال، گفت: زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد.

به گزارش شانا به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، سیدابراهیم رئیسی امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت‌) در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوندهای تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران - اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تأکید کرد.

وی با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تأمین‌کننده همه این اهداف دانست و افزود: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فی‌مابین را متحول کرد، ازاین‌رو در گام نخست، برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

رئیس‌جمهور با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان ازجمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به‌ویژه در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تأمین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر، به‌ویژه دفاع از مردم مظلوم فلسطین، رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

رئیسی بر اهمیت تبادل هیئت‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال‌شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تأکید و تصریح کرد: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به‌عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات مؤثر باشد و درمقابل، حضور بیگانگان در منطقه نه‌تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود سبب ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان نیز در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فی‌مابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف کرد و افزود: پیشرفت هرکدام از دو کشور ایران و پاکستان سبب پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

وی با اشاره به مرزهای طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تأکید کرد.

نخست‌وزیر پاکستان با تأکید بر هدف‌گذاری برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فی‌مابین به ۱۰ میلیارد دلار در سال گفت: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف ازجمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بینجامد.

در این دیدار، همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تأکید، و بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدهای خود در زمینه انرژی تسریع کند.

دیگر خبرها

  • ارتقای روابط تجاری با افتتاح یک مسیر ریلی جدید + فیلم
  • اردوغان: دیگر روابط تجاری با اسرائیل نداریم
  • رئیسی در نشست خبری با رئیس جمهور سریلانکا: ایران آماده انتقال فناوری به کشورهای دیگر است
  • رئیسی: ایران آماده انتقال فناوری به کشورهای دیگر است
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان، دو همسایه ای که در تجارت غریبه بودند + جدول
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است