Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@04:14:13 GMT

گیاه اقاقیا چه خواصی دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۳۴۶۳

گیاه اقاقیا چه خواصی دارد؟

گیاه اقاقیا دارای خواص بی‌شماری مانند درمان مشکلات گوارشی، کاهش استرس ، درمان علائم سرماخوردگی و کاهش وزن است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، اقاقیا درختی است با گل‌های زیبا و برگ‌های سبز رنگ که بلندی آن به ۱۰ تا ۲۷ متر می‌رسد. گل‌های این درخت معمولاً در اواخر اردیبهشت ماه رشد می‌کنند؛ این گل‌ها به رنگ سفید و بسیار معطر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میوه درخت اقاقیا به رنگ قهوه‌ای است و معمولاً در آبان ماه می‌رسد. قسمت قابل مصرف این گیاه شامل دانه‌ها، گل‌ها و ریشه گیاه است. در ادامه به بررسی بعضی از خواص درمانی گیاه اقاقیا می‌پردازیم:

گیاه اقاقیا و درمان مشکلات گوارشی

گیاه اقاقیا حاوی ۹۰ درصد فیبر خوراکی است؛ این نوع فیبر که در آب حل می‌شود، بخش مهمی از رژیم غذایی را تشکیل می‌دهد و به بهبود سیستم گوارش کمک می‌کند. استفاده از این گیاه برای درمان ترش کردن، سوزش و التهاب معده بسیار موثر است. به افرادی که از سوزش معده رنج می‌برند توصیه می‌شود که بعد از هر وعده غذایی یک فنجان از دمنوش این گیاه را بنوشند؛ به منظور تهیه دمنوش این گیاه، افراد می‌توانند یک قاشق چای خوری از گل‌های خشک شده این گیاه را در یک فنجان آب جوشیده بریزند و اجازه دهند به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد.

کاهش استرس و اضطراب با گیاه اقاقیا

نوشیدن دمنوش این گیاه باعث ایجاد احساس آرامش در سیستم عصبی انسان می‌شود. به منظور درمان خستگی‌های روزمره، به ویژه خستگی ذهنی و حالت‌های عصبی، افراد می‌توانند یک فنجان دمنوش گیاه اقاقیا بنوشند؛ ترکیب این گیاه با گل لیمو، تاثیر آن را دو چندان می‌کند.

گیاه اقاقیا و درمان علائم سرماخوردگی

گیاه اقاقیا دارای ترکیبی است که به تسکین التهاب غشای مخاط دهان کمک می‌کند. از زمان‌های قدیم، از این گیاه برای درمان زخم دهان و علائم سرماخوردگی استفاده شده است، هم اکنون نیز از این گیاه برای تولید بسیاری از داروهای سرماخوردگی استفاده می‌شود. علاوه بر این، صمغ اقاقیا به تسکین سرفه کمک می‌کند و از گلو در برابر تحریکات محافظت می‌کند.

کاهش وزن با گیاه اقاقیا

از آنجایی که گیاه اقاقیا سرشار از فیبر است، به افراد کمک می‌کند برای مدت طولانی‌تری احساس سیری داشته باشد و از پرخوری پرهیز کنند. همچنین نتایج مطالعات محققان نشان می‌دهد که مصرف آدامس اقاقیا به دلیل داشتن فیبر فراوان، برای درمان چاقی بسیار موثر است.

کد خبر 418891

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گياهان دارويي خواص درمانی کاهش وزن داروهاي کاهش وزن کاهش وزن موثر زخم معده بیماری های گوارشی سرماخوردگی آنفلوآنزا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گیاه اقاقیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۳۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب

به گزارش خبرآنلاین از بهداشت نیوز، مصرف کرفس به مقابله با التهابات بدن کمک می‌کند و در بهبود گوارش و کنترل وزن نیز نقش دارد. کرفس را می‌توان علاوه بر افزودن به انواع غذاها در ترکیب سالاد نیز استفاده کرد. در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این سبزی خواهیم پرداخت که به ترتیب عبارتند از:

۱. خوراکی با خاصیت ضدانعقادی

کرفس منبع غنی از ویتامینK محسوب می‌شود که این ویتامین نقش اساسی در انعقاد خون دارد. یک پیمانه کرفس خرد شده می‌تواند ۳۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند.

۲. محافظت از قلب

کرفس جزء سبزیجاتی است که از سلامت قلب و عروق محافظت می‌کند. این تاثیر به‌دلیل تنظیم فشار خون است که ناشی از مقدار فراوان پتاسیم خواهد بود. خوردن کرفس همچنین سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد زیرا فیبرهای آن در دفع کلسترول از روده‌ها تاثیر دارند و مانع از ورود کلسترول به خون می‌شوند.

۳. ضدالتهاب طبیعی

آنتی‌اکسیدان‌های کرفس در کاهش التهابات بدن نقش دارند. از همین‌رو، توصیه می‌شود برای بهبود التهابات ناشی از نقرس و آرتریت حتما کرفس در رژیم غذایی گنجانده شود. به‌علاوه، فلاونوئیدهای موجود در کرفس از عضلات و بافت‌های همبند محافظت و آنها را تقویت می‌کنند.

۴. بهبود عملکرد گوارش

از گذشته‌های دور مردم از خواص کرفس برای مقابله با اسیدیته معده استفاده می‌کردند. در واقع، کرفس تاثیرات بسیاری برای سیستم گوارش دارد که از جمله می‌توان به بهبود یبوست تحت‌تاثیر فیبرهای فراوان اشاره کرد. خوردن کرفس ترشح بزاق و شیره گوارشی را تحریک کرده و عملکرد گوارش را در افرادی که هضم آهسته دارند یا بی‌اشتها هستند، تسهیل می‌کند. همچنین، به نظر می‌رسد کرفس مخاط معده را تقویت و از بروز زخم‌های گوارشی پیشگیری می‌کند.

۵. سرشار از ویتامین‌های C و فولات

کرفس یکی از بهترین منابع ویتامینC محسوب می‌شود. این ویتامین تاثیر آنتی‌اکسیدانی قوی دارد و جذب آهن همچنین سنتز کلاژن و تقویت عملکرد ایمنی بدن را تسهیل می‌کند. یکی دیگر از ویتامین‌هایی که به مقدار فراوان در کرفس وجود دارد، ویتامینB۹ یا فولات است که برای خانم‌های باردار طی سه ماه نخست بارداری ضروری است تا از بروز ناهنجاری‌های عصبی جنین جلوگیری شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902515

دیگر خبرها

  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • رفتار انسانی یک «اورانگوتان» برای اولین‌بار؛ تهیه ضماد برای درمان زخم!
  • ماجرای حصار‌کشی در پارک لاله چیست؟ شهرداری درختان لاله را هم قطع می‌کند؟
  • ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟
  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا
  • شرایط نگهداری گیاه زامیفولیا ، پوتوس ، گندمی ، سانسوریا و... | کدام گیاهان برای آپارتمان مقاوم هستند؟
  • روش‌های تکثیر گیاه برگ انجیری در خانه