Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@15:18:50 GMT

کارت سوخت خود را به دلالان ندهید

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۴۰۵۹

کارت سوخت خود را به دلالان ندهید

خبرگزاری میزان- رییس انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فرآورده‌های نفتی سراسر کشور گفت: کسب سود از کارت سوخت شخصی از لحاظ قانونی تخلف است و صرفا برای استفاده دارنده خودرو در نظر گرفته شده است. تاریخ انتشار: 14:23 - 22 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۹۸۸۵

خبرگزاری میزان - ایلنا نوشت: اسدالله قلی‌زاده با اشاره به اینکه قرار دادن کارت سوخت در اختیار افراد سودجو و سوءاستفاده از این کارت‌ها به معضلی برای جایگاه‌داران تبدیل شده است، اظهار داشت: برخی افراد کارت سوخت شخصی خود را در اختیار دلالان قرار می‌دهند تا آن‌ها سهمیه سوخت کارت را به قیمت آزاد بفروشند و مابه‌التفاوت را تقسیم کنند، این اقدام برای کسب سود انجام می‌شود و از لحاظ قانونی تخلف است و با توجه به سیستم‌های هوشمند کارت سوخت در جایگاه‌ها و دوربین‌های مداربسته دقیق امکان رهگیری این تخلف وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس انجمن صنفی صاحبان اماکن فروش و عرضه فرآورده‌های نفتی سراسر کشور افزود: سهمیه شارژ شده در کارت‌های سوخت با قیمت یارانه‌ای است و صرفا برای استفاده دارنده خودرو در نظر گرفته شده کسب سود از این سهمیه و فروش آزاد آن از لحاظ قانونی تخلف است.

وی تصریح کرد: وقتی از کارت سوخت شخصی سوءاستفاده شده و سهمیه آن به خودرو‌های دیگر فروخته می‌شود در واقع از دو حالت خارج نیست، یا اینکه کارت گم شده یا به سرقت رفته است که در این‌صورت صاحب کارت بلافاصله باید برای ابطال کارت از طریق مراجعه به پلیس+۱۰ اقدام می‌کرد و اگر اینکار انجام نشده، در واقع احتمال همکاری با افراد سودجو است و یا اینکه دارنده کارت با اراده کارت خود را در اختیار شخص دیگر قرار داده است که عمل وی تخلف است و طبق قانون تعزیرات حکومتی و قوانین مربوطه قضایی، دستورالعمل پیشگیری و مبارزه با قاچاق و عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی، با صاحب کارت و فرد سودجو توسط دستگاه‌های مسئول و قوه قضاییه برخورد می‌شود و بعضا امکان دارد جرایم میلیاردی و قطع سهمیه برای صاحب کارت در نظر گرفته شود.

قلی‌زاده خاطرنشان کرد: جایگاه‌داران مخالف سهمیه‌بندی سوخت بوده‌اند چراکه مشکلات مربوط به این موضوع به سمت جایگاه‌ها سرازیر می‌شود و این در حالی است که هیچ دخل و تصرفی در تصمیم‌سازی نداشته‌اند، جایگاه‌داران ضابط قضایی و انتظامی نیستند و با توجه به حجم بالای توزیع سوخت نمی‌توانند از لحاظ قانونی و عملیاتی از فروش سهمیه کارت سوخت وسیله نقلیه به خودرو‌های دیگر جلوگیری کنند و هیچ مسئولیتی در این خصوص ندارند. بار‌ها به کارکنان سکو‌ها هشدار لازم را داده‌ایم، ولی جهت جلوگیری از ادامه معضلات باید صاحبان کارت و افراد سودجو پاسخگو باشند.

در همین زمینه: آیا ذخیره سهمیه بنزین در کارت‌های سوخت افزایش یافته است؟

وی با بیان اینکه بزودی بنر اطلاع رسانی در این زمینه در جایگاه‌ها نصب خواهد شد، از مردم خواست که از مشکلات احتمالی در خصوص کارت سوخت، جلوگیری کنند و کارت خود را در اختیار افراد سودجو قرار ندهند.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سهمیه بندی بنزین کارت سوخت لحاظ قانونی افراد سودجو کارت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۴۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا گفت: به زودی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، مهدی سیدهاشمی اظهار کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی مالکان خودروهای نوشماره و خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

وی افزود: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر محافظت می‌شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام و بررسی‌های لازم انجام شده است و به جمع‌بندی خوبی رسیدیم.

هاشمی ادامه داد: در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که در پی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا تنها اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش دریافت و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت‌سنجی و پس از آن تأیید شدن یا نشدن را به این سامانه اعلام می‌کند.

کد خبر 749653

دیگر خبرها

  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • آتش سوزی خودروی پراید در جایگاه سوخت آستارا
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا
  • کارت سوخت این خودرو ها باطل می شود
  • دستگیری یک قاچاقچی با ٣٢ کارت سوخت در بم
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • سهمیه سوخت خودر‌وهای بدون بیمه قطع می شود(+ عکس نامه)
  • بازداشت قاچاقچی با ۳۲ کارت سوخت در بم