Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه نیویورک تایمز در یادداشتی به شیوه عملکرد و رویکرد رئیس جمهور آمریکا در مواجهه با ویروس کرونا در این کشور انتقاداتی را وارد کرده است. ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه نیویورک تایمز در یادداشتی با اشاره به اینکه آمریکا بیشترین آمار مرگ و میر و ابتلا به کرونا را در جهان دارد، آورده است حیثیت ایالات متحده به دلیل رویکرد مرگبار دونالد ترامپ به شدت آسیب دیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این یادداشت با اشاره به کمک های ایرلندی ها به قبایل بومی آمریکا که از ویروس کرونا آسیب دیده‌اند، آمده است، هر چند این اقدام سخاوتمندانه است اما نشان می دهد چگونه احساس تاسف برای ملتی شروع شده که بر اثر نادانی مرگبار ترامپ در چنگ این بیماری مسری گرفتار شده‌اند.

«فینتان او توول» در «ایریش تایمز» نوشت: «کشوری که ترامپ وعده داده بود تا دوباره بزرگش کند، هرگز در تاریخ خود اینگونه  رقت انگیز نبوده است. آیا آمریکا حیثیت خود را پس از این داستان شرم آور باز خواهد یافت؟» 

یک میلیون و سیصد هزار نفر آمریکایی به کرونا مبتلا شده‌اند. آمریکا پنج درصد جمعیت جهان را دارد اما نزدیک به 33 درصد مبتلایان جهانی از آمریکا هستند. بیش از 80 هزار نفر جان خود را از دست دادند. آماری که باعث شده تا آمریکا در رتبه اول جهانی از نظر شمار مبتلایان و قربانیان کرونا قرار بگیرد.

نویسنده در پایان یادداشت خود در پاسخ به سوال نویسنده ایرلندی، آورده است: «تا یک مدتی حیثیت آمریکا احیا نخواهد شد. پس از انتخاب ترامپ تصویر ما در خارج ضربه سختی خورد و این روند ادامه دارد. هم اکنون اکثر جهان اعتمادی به رهبری رئیس جمهور ندارند.»

شیوع کرونا در آمریکا زودتر از تاریخی بوده که دولت ترامپ می‌گویدمشاور ترامپ: کار کردن در کاخ سفید ترسناک استواکنش ترامپ به انتقادهای اوباما درباره عملکردش در مواجهه با کروناکارزار مخفیانه جمهوری‌خواهان برای شکست ترامپ در انتخاباتآزمایش کرونای دستیار شخصی ایوانکا ترامپ مثبت اعلام شد


انتهای پیام/

R1016169/P/S8,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا" دونالد ترامپ ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا دونالد ترامپ ویروس کرونا اخبار آمریکا دونالد ترامپ ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۵۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان اظهار داشت برای دولت جو بایدن درباره چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه وجود داشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفت برای دولت بایدن درباره مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه، عدم اصرار بر مشروط بودن توافق و تاکید به عقب نشینی و مبارزه با تروریسم، خروج از توافق و سرانجام پذیرش مشروط توافقنامه دوحه، وجود داشت.

وی افزود رئیس جمهور بایدن گزینه خروج مشروط نیروها از افغانستان را انتخاب نکرد در حالی که گزینه پذیرش مشروط توافق دوحه را توصیه کرده بودم.

خلیلزاد ادامه داد «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا هم نظر من را توصیه کرده بود اما افراد دیگری در دولت واشنگتن با این استدلال که طالبان حملات‌ خود را علیه نظامیان آمریکایی از سر می‌گیرند از پذیرش توصیه ما خودداری کردند.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان خاطرنشان کرد نخستین گام‌ها به سوی گفتگو درباره توافق با طالبان در دولت اوباما برداشته شده بود.

خلیلزاد: آمریکا امید به پیروزی برابر طالبان را از دست داده بودموافقت «بلینکن» با ارائه اسناد بررسی خروج نظامی آمریکا از افغانستان به کنگره خلیلزاد: خروج نظامیان آمریکایی دلیل تشدید جنگ در افغانستان نیست

خلیلزاد اظهار داشت کاخ سفید و شورای امنیت ملی آمریکا روند کامل عقب‌نشینی نظامی در سال 2021 را هدایت می‌کردند و در ماه آگست که خروج مرگبار اتفاق افتاد، تصمیم مهم درباره تعامل با طالبان از سوی شورای امنیت ملی دولت جو بایدن گرفته می‌شد.

وی خاطرنشان کرد دولت اشرف غنی با اصل آزادی زندانیان مخالف نبود بلکه با تعداد زیاد آن مخالف بود.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان با اشاره به تاثیر خروج نظامی آمریکا تصریح کرد این روند تاثیر روانی داشت و بر موازنه قدرت برای دولت اشرف غنی تاثیر منفی گذاشت.

خلیلزاد درباره برنامه‌ریزی احتمالی وزارت خارجه آمریکا در افغانستان هم گفت که این وزارتخانه فاقد هرگونه برنامه‌ریزی بود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • بازدید استاندار گیلان از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم
  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند
  • دادگاه نیویورک ترامپ را ۹۰۰۰ دلار جریمه کرد
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم