Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@18:45:22 GMT

هشدار درباره موج دوم شیوع کرونا در کره جنوبی و آلمان

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۷۲۹۵

هشدار درباره موج دوم شیوع کرونا در کره جنوبی و آلمان

خبرگزاری ایسنا: با رسیدن همه‌گیری بیماری کووید ۱۹ به سومین ماه متوالی در اروپا، کارشناسان آلمانی دریافتند که مدیریت قابل قبول و رضایت بخش بحران در مراحل اولیه می‌تواند بعدها به فشار و بار مضاعفی تبدیل شود.

از آنجایی که وضعیت شیوع کروناویروس در آلمان و فشاری که همه گیری این بیماری در ایتالیا و اسپانیا به نظام سلامت وارد کرد یکسان نبوده، مقامات آلمانی به شکل فزاینده‌ای در تلاش برای متقاعد کردن مردم بر لزوم رعایت دقیق فاصله‌گذاری اجتماعی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون این پدیده موسوم به "پارادوکس پیشگیری" نگرانی‌ها را در مورد موج دوم همه‌گیری به همراه داشته است.

روز چهارشنبه «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان از بازگشایی تدریجی فروشگاه‌ها، مدارس، مهدهای کودک و حتی رستوران‌ها و کافه‌ها خبر داد.

طبق قوانین جدید بهداشتی که روز چهارشنبه اعلام شد مقرر شده است این قوانین در کنار تسهیل محدودیت‌ها اجرایی شوند اما قوانین پیشنهادی چنان پیچیده هستند که بسیاری احساس می‌کنند می‌توان کلیه آنها را نادیده گرفت.

به گزارش روزنامه گاردین، به عنوان مثال استفاده از ماسک که اکنون در مغازه‌ها و وسایل حمل و نقل عمومی اجباری است به طور پیوسته رعایت نمی‌شود.

هشدار درباره موج دوم شیوع کرونا در کره جنوبی
با تایید موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در کره جنوبی و چین، مقامات بهداشتی سئول درباره موج دوم شیوع کرونا در کره هشدار دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آناتولی، در کره جنوبی و چین که بخشی از محدودیت‌های اجتماعی کرونا را از چندی پیش لغو کرده بودند موارد جدیدی از ابتلا به ویروس کووید-۱۹ اعلام شده است. این خبر نگرانی مقامات سئول از بروز موج دوم شیوع کرونا در کره جنوبی را به دنبال داشته است.

امروز کمیسیون ملی بهداشت چین اعلام کرد ۱۷ مورد جدید ابتلا شناسایی شده است که ۱۰ مورد از آن‌ها از خارج از مرز‌های این کشور وارد شده‌اند. موضوع نگران‌کننده‌تر آن است که برای دومین روز متوالی مواردی از ابتلا در شهر ووهان، مرکز استان هوبی، که مرکز اولیه شیوع این بیماری بود، تایید شده است. در این شهر برای نزدیک به ۴۰ روز به دلیل قرنطینه شدیدی که اعمال شده بود موردی از ابتلا گزارش نمی‌شد.

بنا بر اعلام رسمی مقامات بهداشت چین تاکنون بیش از ۸۲ هزار نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که بیش از چهار هزار و ۶۰۰ نفر از آن‌ها جان باخته‌اند.

در کره جنوبی نیز که دولت کاهش محدودیت‌ها را اعلام کرده بود در شبانه روز گذشته، ۳۵ مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ اعلام شده است که از تاریخ ۹ آوریل این رقم بالاترین تعداد مبتلایان را نشان می‌دهد. این موارد ابتلا سبب شده است دولت دستور تعطیلی یک سری از مراکز تفریحی را که احتمال تجمع مردم در آن وجود دارد، صادر کند. این موضوع سبب افزایش نگرانی‌ها از موج دوم ابتلا به کرونا در کره جنوبی شده است.

به دنبال شناسایی موارد جدید ابتلا به کرونا در کره جنوبی، رئیس‌جمهور این کشور از مردم خواست سطح احتیاط و هوشیاری خود را کاهش ندهند. کره جنوبی یکی از موفق‌ترین کشور‌ها در مهار ویروس کروناست. این کشور در همان مراحل اولیه شیوع با انجام آزمایش‌های گسترده مانع همه‌گیری شدید این بیماری شد. تاکنون نزدیک به ۱۱ هزار نفر در کره جنوبی به کرونا مبتلا شده‌اند و ۲۵۶ نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: فردا

کلیدواژه: موج دوم شیوع کرونا آلمان کرونا در کره جنوبی جدید ابتلا همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۷۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • خراسان جنوبی زیر رگبار رعد و برق
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان جنوبی
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • یخبندان و سرما در راه خراسان جنوبی/ صدور هشدار سطح زرد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت