Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@13:05:05 GMT

رشد ۱۰ درصدی تولید برگ سبز چای

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۷۶۶۶

رشد ۱۰ درصدی تولید برگ سبز چای

حبیب جهان ساز رئیس سازمان چای در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزیگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت خرید تضمینی برگ سبز چای اظهار کرد: بنابر آخرین آمار تاکنون ۱۶ هزار و ۶۲۱ تن برگ سبز چای با ارزش بالغ بر ۷۶ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده است.

وی افزود: امسال برگ سبز چای به سبب سرمای هوا نسبت به مدت مشابه سال قبل با تاخیر ۱۰ روزه برداشت شد و همواره پیش بینی می‌شود طی ۴ تا ۵ روز آینده به دلیل افزایش عملکرد عقب ماندگی‌برداشت جبران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهان ساز درباره آخرین وضعیت مطالبات چایکاران بیان کرد: تاکنون ۱.۵ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران پرداخت و طی امروز و فردا ۶ تا ۷ میلیارد تومان دیگر به حساب چایکاران واریز می‌شود.

رئیس سازمان چای ادامه داد: امسال پیش بینی می‌شود برداشت برگ سبز چای به ۱۳۰ تا ۱۳۵ هزار تن برسد که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد رشد دارد.

وی با اشاره به اینکه سالیانه ۱۰۰ هزار تن چای خشک مورد استفاده قرار می‌گیرد، بیان کرد: اگر امسال ۱۳۰ تا ۱۳۵ هزار تن برگ سبز چای برداشت شود، حدود ۳۰ هزار تن چای خشک از این میزان استحصال می‌شود که با این وجود ۳۰ درصد نیاز کشور از تولید داخل و مابقی واردات تامین می‌شود.

رئیس سازمان چای در پایان درباره اینکه پتانسیل خوداتکایی چای در داخل وجود دارد یا خیر، تصریح کرد: با وجود آنکه پتانسیل تولید چای در گیلان و تا حدودی غرب مازندران است، از این رو به دلیل رطوبت، دما و نوع خاک تا ۵۰ درصد نیاز کشور به شرط حمایت و احیای باغات رها شده در داخل وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برگ سبز چای مطالبات چایکاران برگ سبز چای هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۷۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران

ایسنا/ایلام مدیر جهاد کشاورزی دهلران ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا در شهرستان دهلران گفت: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع کلزا تولید شده که این میزان در طول تاریخ کشاورزی شهرستان دهلران بی سابقه است.

«جلال یوسفی» در گفت‌وگو با ایسنا از آغاز برداشت محصول استراتژیک گندم از مزارع آبی و دیم شهرستان دهلران خبر داد و گفت: در سال زراعی جاری  ۶۷ هزار هکتار از اراضی زراعی  شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران عنوان کرد: تا امروز بیش از ۲۵ هزار تن  از این مزارع استحصال گردیده که پیش‌بینی می‌شود  این میزان به ۲۳۰ هزار تن برسد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷ مرکز خرید فعال در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان منطقه است و همچنین هماهنگی‌های لازم به منظور تامین سوخت کمباین‌ها و انجام معاینه فنی انجام گرفته است.
یوسفی افزود: در حال حاضر ۲۵۰ کمباین در مزارع شهرستان جهت برداشت محصول مشغول فعالیت هستند و هماهنگی‌های لازم برای ورود کمباین‌های  بیشتر به منطقه صورت گرفته  که بزودی در شهرستان مستقر خواهند شد و با توجه به اینکه نرخ برداشت غلات توسط کمباین از همان روزهای ابتدایی برداشت به طرق  مختلف به سمع کشاورزان و کمباین داران رسیده است، کشاورزان عزیز می توانند در صورت مشاهده  هرگونه تخلف به جهاد کشاورزی مراجعه  تا از طریق مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی  برخورد گردد.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران  ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا  در این شهرستان بیان کرد: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع  کلزا تولید شده است که این میزان در طول تاریخ  کشاورزی شهرستان دهلران بی‌سابقه است.
یوسفی در پایان با تاکید بر صدمات جبران ناپذیر آتش زدن بقایا از کشاورزان تاکید کرد و گفت: با توجه به تاثیرات مخرب این عمل بر کاهش جذب عناصر غذایی توسط ریشه، کاهش ظرفیت نگهداری آب، کاهش میکروارگانیسم‌های مفید خاک و همچنین افزایش فشردگی و سله بندی خاک(سفت شدن بافت خاک) از سوزاندن کاه و کلش و بقایای گیاهی در مزارع جداً خودداری نمایند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • یک گرم چای سنواتی هم تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • چای سنواتی تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • عطر گل‌محمدی در گلستان‌های کرمانشاه پیچید
  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • تولید گندم را به ۱۹ میلیون تن می رسانیم
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم