Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، آمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا تقریبا یک سوم کل مبتلایان جهان را شامل می‌شود و از سوی دیگر بیش از ۸۰ هزار نفر در این کشور جانشان را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست داده‌اند. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مدعی است انجام آزمایشات گسترده تشخیص ابتلا به کرونا عامل اصلی آمار بالای این کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در مصاحبه‌ای که با شبکه ای‌بی‌سی داشت مدعی شد «می‌دانید بیش از یک میلیون پرونده پزشکی تشکیل داده‌ایم. ما بیش از هر کشور دیگری از شهروندانمان آزمایش کرونا می‌گیریم. ما هم اگر آزمایشات کمتری انجام می‌دادیم آمار کمتری را ثبت می‌کردیم.»

این در حالی است که کارشناسان اعتقاد دیگری دارند و انجام گسترده آزمایشات را عامل اصلی آمار بالای ابتلا در آمریکا نمی‌دانند. «استفانی سیلورا» متخصص اپیدمیولوژی از دانشگاه «مونتکلر» در نیوجرسی در این خصوص گفت «اینکه گفته شود، چون آزمایش‌های زیادی انجام شده است، موارد بیشتری از ابتلا به کرونا شناسایی کردیم، درست نیست. در مقایسه با جمعیت آمریکا در این کشور نسبت به سایر کشور‌ها آزمایش‌های بیشتری انجام نشده است.»

بنا بر اعلام رسمی مقامات آمریکا، این کشور پس از رفع مشکلاتی که در ابتدای شیوع کرونا برای راه‌اندازی آزمایشگاه‌های تخصصی وجود داشت، تا کنون بیش از هشت میلیون تست تشخیص کرونا انجام داده است و در حال حاضر روزانه حدود ۳۰۰ هزار آزمایش در حال انجام است.

هرچند این رقم از تعداد آزمایش‌های انجام شده در هر کشور دیگری در جهان بیشتر است، اما در مقایسه با کل جمعیت آمریکا رقم بالایی نیست. سیلورا گفت «چندین کشور در جهان هستند که تعداد آزمایش انجام شده در آن‌ها در هر یک میلیون نفر جمعیت، به مراتب از آمریکا بیشتر بوده است. در کشور‌هایی مانند آلمان، ایتالیا، اسپانیا و روسیه آزمایش‌های بسیار بیشتری به نسبت آمریکا انجام شده است.»

از سوی دیگر رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شده بود که این کشور بیش از مجموع کل کشور‌های دیگر جهان آزمایش کرونا انجام داده است. اما آمار چیز دیگری را نشان می‌دهد: فقط سه کشور روسیه، ایتالیا و آلمان در مجموع تاکنون ده میلیون تست انجام داده‌اند که این رقم از هشت میلیون آزمایشی که در آمریکا انجام شده بسیار بیشتر است.

سیلورا در ادامه توضیحاتش اضافه کرد «شمار مطلق تست‌ها اهمیت چندانی ندارد و مهم آن است که چند درصد جمعیت یک کشور آزمایش شده‌اند. تاکنون در آمریکا ۲.۵ درصد کل جمعیت کشور تست شده‌اند که این رقم بالایی نیست.»

از سوی دیگر، کارشناسان معتقدند مسئله اصلی در این همه‌گیری زمان انجام آزمایش‌هاست و این موضوع اهمیت بسیار بالاتری در مقایسه با تعداد آن‌ها دارد. «مایکل تنگ» ویروس‌شناس آمریکایی در این خصوص در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی آلمان گفت «حتی اگر در مورد سخنان رئیس‌جمهور آمریکا چندان هم سخت‌گیر نباشیم باید بپذیریم که تعداد بالای تست، کمک چندانی به ارزیابی شیوع ویروس در یک کشور نمی‌کند. مهم زمان انجام تست است.» او در توضیح این گفته اضافه کرد که برای درک اهمیت زمان انجام آزمایش‌ها باید به عملکرد کشور‌هایی مانند کره جنوبی که در ابتدای همه‌گیری تست‌های زیادی انجام دادند توجه کنیم و یا برخی از کشور‌ها با اعمال قرنطینه و دور کردن افراد مبتلا از سایر مردم مانع گسترش بیشتر این ویروس در همان مراحل اولیه شدند.

سیلورا، متخصص اپیدمیولوژی، نیز همین موضوع را تایید می‌کند و معتقد است مشکلی که آمریکا در ابتدای همه‌گیری برای انجام آزمایش‌ها داشت از دلایلی اصلی آمار بالای ابتلا به کووید-۱۹ در این کشور است بطوریکه این کشور اکنون نسبت به سایر کشور‌های جهان آلودگی بسیار بیشتری به ویروس جدید کرونا دارد. سیلورا در این خصوص گفت «نه تنها دولت فدرال در واشنگتن بلکه ایالت‌های آمریکا هم خیلی دیر به این همه‌گیری واکنش نشان دادند.» او در ادامه اضافه کرد «در حالت ایده‌آل، هنگام شیوع همه‌گیری باید هرچه سریعتر وارد عمل شد و مانع گسترش ویروس در جامعه شد. اما متأسفانه در آمریکا انجام آزمایش و یافتن افراد مبتلا زمانی آغاز شد که برای مهار اوضاع خیلی دیر شده بود.»

آمار رسمی تعداد مبتلایان به ویروس جدید کرونا در جهان ۴،۲۰۱،۷۶۷ اعلام شده که آمریکا با ۱،۳۶۷،۹۶۳ نفر مبتلا و بیش از ۸۰ هزار مورد فوتی، در صدر کشور‌های جهان قرار دارد. عملکرد دولت ترامپ در مقابله با این همه‌گیری از سوی بسیاری به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است. رئیس‌جمهور آمریکا علاوه بر عملکرد ضعیف به دلیل اظهارنظر‌های عجیب و غیرکارشناسی مانند خوردن مواد ضدعفونی کننده برای در امان ماندن از این ویروس در مرکز توجه‌ها و انتقادات قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا شیوع کرونا در آمریکا رئیس جمهور آمریکا انجام آزمایش ها انجام شده همه گیری کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۷۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود

علیرضا زالی، در پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مرکز همایش‌های برج میلاد، همکاران علوم آزمایشگاهی را پیش‌قراولان نهادینه‌سازی کیفیت ارایه خدمات سلامت دانست و افزود: هیچ بخشی از نظام سلامت به میزان علوم آزمایشگاهی پایبندی به حوزه کیفیت را تجربه نکرده است.

وی با اشاره به اینکه کمتر دانشجوی علوم آزمایشگاهی است که به شاخص‌های کیفی این رشته آشنا نباشد، گفت: از سال ۱۳۸۶ که شاخص ISO ۱۵۱۸۹ وارد مجموعه مدیریتی و نظارتی آزمایشگاه‌ها شد که هر دو مولفه مدیریتی و تکنیکال در آن ممزوج است. توجه سیستماتیک فرآیند محور به اصول کیفیت با نگاه سامانگر متخصصان ازمایشگاهی، تضمین کیفیت در این حوزه را به همراه دارد.

زالی با تاکید بر جایگاه انکارناپذیر علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، تصریح کرد: در کالبد سلامت پیاده سازی اصولی هیچ جزئی اعم از تشخیص، پیشگیری، غربالگری، درمان، پیگیری و رصد اجتماعی بدون علوم آزمایشگاهی محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر وابستگی به علوم آزمایشگاهی با وجوه متنوع‌تر و جذاب‌تری همراه شده است.

زالی گفت: علوم آزمایشگاهی از حرفه‌هایی است که سند مستند و قابل ارجاع در اختیار مراجعه کننده و بیمار قرار می‌دهد. این سند افتخارآمیز، پیامدی است که خروجی تلاش‌ها، کیفیت سنجی و اصالت کاری کارشناسان و متخصصان را نشان می‌دهد.

وی، برای درک بهتر نقش علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، عنوان کرد: در حال حاضر شش هزار آزمایشگاه تشخیص طبی در عرصه سلامت مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه توسط بخش خصوصی اداره می شود.

زالی از انجام سالانه بیش از ۲ میلیارد آزمایش با حداقل خطا در سطح کشور خبر داد و گفت: همکاران علوم آزمایشگاهی با وجود تمام سختی‌ها و خسارت‌های اقتصادی، همواره با نظام سلامت همراه بودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر اهمیت به‌روز بودن دانش فراگیران، کارشناسان و متخصصان تاکید کرد و گفت: جهان پزشکی امروز در آستانه تحول بزرگی است، در همین راستا همکاران علوم آزمایشگاهی باید آماده دگردیسی جسورانه برای انطباق با یافته‌های نوین آزمایشگاهی باشند.

وی تصریح کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی نباید نادیده گرفته شود، چراکه قدرت یادگیری این ابزار می‌تواند نقش مهمی در گرفتن نمونه، آنالیز کردن، کیفیت سنجی و تشخیص دقیق ایفا کند. علوم آزمایشگاهی باید در مسیر پزشکی فرادقیق و پزشکی فردمحور گام بردارد تا در شکاف علم روز غرق نشود.

زالی در پایان گفت: در عین افتخار به خدمت‌رسانی‌های میهن دوستانه همکاران علوم آزمایشگاهی در روزهای سخت، در مسیر نوآوری و فناوری‌های نوین باید شتابان حرکت کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • دعوای مجلس و دولت بالا گرفت؛ ماجرا چیست؟
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی