Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسنعلی اصغری مدیر کل آموزش و پرورش استان در جلسه ستاد کرونا که روز دوشنبه در استانداری برگزار شد اظهار داشت: بازگشایی مدارس از روز شنبه برای رفع اشکال صورت می‌گیرد و باید اطلاع رسانی مناسبی صورت گیرد تا والدین نگرانی نداشته باشند

وی اظهار داشت: در مدارس همه کارها برای گند زدایی و ضد عفونی صورت گرفته و خانواده‌ها نباید نگران حضور فرزندانشان در مدارس باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغری تصریح کرد: از ۱۷ خرداد ماه آزمون‌ها برگزار خواهد شد که درخواست می‌کنیم سالن‌های بزرگ ورزشی در اختیار قرار گیرد تا آزمون‌ها در سالن‌ها باشد.

نصرت الله علیرضایی فرماندار آوج هم گفت: باشگاه داران ورزشی در این شهرستان منتظر اعلام رفع محدودیت هستند تا با تهیه پروتکل بهداشتی برای آغاز فعالیت‌ها اقدام کنند.

وی خواستار بازگشایی مساجد، باشگاههای ورزشی با رعایت نکات بهداشتی شد.

محمد افشار مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری هم بیان کرد: تعدادی از گرمابه داران دارند درخواست بازگشایی واحدهای صنفی خود را دارند که باید بررسی شود.

وی گفت: جاده سلامت از ترافیک بالایی برخوردار است و در برخی مواقع با مزاحمت موتور سوران مواجهیم که انتظار برخورد از سوی نیروی انتظامی را داریم.

افشار یادآور شد: به نظر می‌رسد شرایط عادی شده و اصناف و بازار شلوغ شده که این وضعیت نگران کننده است.

محمد نصیری فرماندار شهرستان البرز هم گفت: شهرداری الوند نگران معیشت رانندگانی است که سه ماه حقوق نگرفته اند و این مشکل باید برطرف شود.

وی افزود: فعالیت حمل و نقل عمومی مشکل شده و مردم به خودروهای شخصی روی آورده اند که نیازمند نظارت بیشتر است.

نصیری در خصوص مشکلات کمپ‌های ترک اعتیاد و نظارت بر سرویس کارخانجات هم مطالبی بیان کرد.

صدیقه ربیعی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هم گفت: درخواست‌هایی برای بازگشایی مهد کودک‌ها و بوستان‌ها ارائه شده که با تعیین پروتکل‌های بهداشتی می‌توان برای آنها تصمیم گرفت.

حسین بی نیاز مدیرکل روابط عمومی استانداری هم اظهار داشت: کماکان در کمیته اطلاع رسانی با کمک خبرنگاران و روابط عمومی دستگاه‌ها برای اطلاع رسانی اقدام شده و تاکنون ۹ هزار مورد تولید محتوی صورت گرفته است.

وی بیان کرد: وقتی وضعیت بیماری در استان رو به کاهش و بهبود اعلام می‌شود بدون شک رعایت نکات بهداشتی با حساسیت کمتری از سوی شهروندان انجام می‌شود که برای آن باید تدبیر کرد.

بی نیاز گفت: نسل جوان وقتی از کاهش آمار مبتلا مطلع می‌شوند دور همی ها را بیشتر می‌کند که این موضوع نیازمند بررسی بیشتری است.

ولی زاده نماینده دادگستری هم گفت: اعلام وضعیت سفید یا قرمز نسبی است و آمارها نباید ما را از رعایت بهداشت غافل کند.

وی در خصوص حضور دانش آموزان ابتدایی در مدارس گفت: کودکان ابتدایی مراقبت از خود را بلد نیستند و سرویس‌های بهداشتی برای کودکان خطرناک است و این بازگشایی موقت نباید بهانه‌ای برای دریافت کامل شهریه باشد.

ولی زاده یادآور شد: در خصوص کمپ‌های نگهداری از معتادان باید مراقبت‌های بیشتری صورت گیرد و در خصوص برخورد با پدیده روزه خواری هم سه شعبه ویژه رسیدگی به امور روزه خواری دایر شده است.

مریم بیدخام مدیرکل امور اجتماعی استانداری قزوین هم گفت: با فرا رسیدن فصل گرما نمی‌توان مردم را بیش از این محدود کرد لذا با تعریف پروتکل جدید بهداشتی باید مردم را به رعایت موارد تشویق کرد.

وی اظهار داشت: برای شب احیا می‌توانیم برخی امامزاده‌ها و مساجد را با رعایت فاصله اجتماعی مهیا و آماده برگزاری مراسم کرد.

بیدخام نظارت بر پیاده روی مردم در جاده سلامت و برخورد با برخی موتورسواران متخلف و مزاحم را نیز خواستار شد.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا آموزش و پرورش استان ترافیک حمل و نقل عمومی خانواده دانش آموزان سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی هم گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۸۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است

ایسنا/مازندران استاد دانشگاه فرهنگیان گفت: همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است.

اسفندیار نظری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری مرحله اول کنکور انسانی که روز پنج شنبه ۶ اریبهشت برگزار شد و کنکور تجربی که فردا جمعه ۷ اردیبهشت انجام می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان آزمون دانشگاه فرهنگیان را همزمان با کنکور سراسری پاسخ می‌دهند و ۳ دفترچه دریافت می‌کنند اما آزمون فرهنگیان یک مرحله‌ای و فقط در اردیبهشت برگزار می‌شود. 

این استاد دانشگاه گفت: دانش آموزان برای قبولی در کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان باید مجموعه ای از عوامل و امتیازات را دریافت کنند تا داوطلب به عنوان قبول نهایی معرفی شود و در این راستا تاثیر آزمون سراسری، ۱۵ درصد، آزمون اختصاصی تربیت معلم ۱۰ درصد، سوابق تحصیلی ۵۰ درصد و ارزیابی شایسته معلمی ۲۵ درصد است.

نظری در پاسخ به این سوال که همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است یا ضعف اظهار کرد: چون جذب در دانشگاه فرهنگیان ازمون تخصصی، عمومی و گزینش دارد کارخوبی است که تکلیف دانش اموز مشخص شود و تا خردادماه نتیجه به دانش اموز اعلام شده تا در تیر ماه تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: دو مرحله‌ای بودن کنکور فرصت خوبی است و پس از اعلام نمرات خام و درصدها فرصت دوباره‌ای برای داوطلبان ایجاد می‌شود.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به اینکه تراز نمرات در قبولی تاثیر مهمی دارد، ادامه داد: تراز برای انتخاب رشته نباید زیر ۶ هزار باشد؛ تراز بر اساس نمرات معدل و سوالات کنکور است که پس از آن تراز نهایی برای قبولی اعلام می‌شود.

نظری در پاسخ به این سوال که دلیل سخت بودن ازمون شبه نهایی چه بود، گفت: دانش آموزی که در سوالات مفهومی دچار مشکل است در تست زدن هم با مشکل مواجه می‌شود، پس لازم است معلمان مهارت پاسخ دادن به سوالات تشریحی را به دانش آموزان بیاموزند.

وی به دانش‌آموزان توصیه کرد، فرصت طلایی امتحان نهایی را از دست ندهند و معلمان باید سبک تدریس را تغییر داده و دانش‌اموزان به جای کتاب تست، کتاب کار بخوانند.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، ادامه داد: کنکوری‌ها انتخاب رشته را بر اساس میزان استعداد، علاقه، توانایی و آینده شغلی انجام دهند.

نظری در پاسخ به این سوال، آیا علت عدم حضور دانش آموزان پایه دوازدهم در مدارس کاهش کیفیت آموزشی است؟ اظهار کرد: بزرگترین عامل افت تحصیلی حضور نیافتن دانش آموز در کلاس‌های درس است. در این راستا مدیران مدارس می‌توانند این مهم را مدیریت کنند به طور مثال، کلاس‌های ورودی پایه دوازدهم از ۱۵ اردیبهشت انجام شود، همچنین مدیران برای تابستان دانش‌اموزان نیز می‌توانند برنامه داشته و درس‌های سال‌های گذشته را تکمیل کنند نه اینکه تدریس سال دوازدهم تحصیلی را در تابستان آغاز کنند که این آسیب زننده است.

ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی

وی با تاکید بر اهمیت حضور دانش اموزان در کلاس درس افزود: غیبت دانش اموزان در پایه دوازدهم بیشتر در مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی به چشم می‌خورد؛ دانش آموزان پایه دوازدهم مدارس دولتی و شاهد بیشتر در کلاس‌ها شرکت می‌کنند و این تبعیض است.

این استاد دانشگاه گفت: وقتی برنامه‌ای اصولی برای دانش‌آموز وجود ندارد دانش آموز کلاس را ترک‌ می‌کند و این ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی است. همچنین معلمان می‌توانند به علت عدم حضور دانش اموز در مدرسه طبق مقررات عمل کرده و درس مورد نظر را حذف کنند و دانش آموزان باید این مسئله را جدی بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت