Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@07:44:07 GMT

پرخاش به خبرنگار آسیایی‌تبار؛تریبون ترامپ جدا شد

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۰۰۷۵

پرخاش به خبرنگار آسیایی‌تبار؛تریبون ترامپ جدا شد

دونالد ترامپ در این نشست خبری به انجام ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار آزمایش کرونا در آمریکا اشاره کرد و گفت: توانایی انجام آزمایش در اینجا بیشترین توسعه را در سطح جهان داشته است.

این در حالی است که تاکنون سه مقام ارشد پزشکی آمریکا به دلیل نگرانی از احتمال ابتلا به کرونا، خود را در قرنطینه قرار داده‌اند و روز گذشته هم خبرهایی مبنی بر قرنطینه مایک پنس معاون اول ترامپ، منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سوال که روز گذشته معاون اول شما خود را در قرنطینه قرار داد چرا که برخی از کارکنان کاخ سفید به کرونا مبتلا شده‌اند، آیا نشان دهنده شکست سیستم مراقبتی نیست، گفت: ما با یک دشمن نامرئی روبرو هستیم، این افراد چندبار آزمایش کرونا داده بودند که منفی بود و یکبار مثبت شد.

رئیس جمهوری آمریکا افزود: این نگران کننده و نشان‌دهنده شکست سیستم مراقبتی نیست.

ترامپ در جواب به این سوال که شما از کارکنان خود هر روز آزمایش کرونا می گیرید، چه زمانی این برای همه شهروندان فراهم خواهد شد که آنها هم هر روز آزمایش انجام دهند؟ گفت: به زودی این ظرفیت فراهم خواهد شد.

وی وقتی با این سوال مواجه شد که آیا این تبعیض نیست که کارکنان کاخ سفید هر روز آزمایش انجام دهند و مردم عادی از چنین امکانی برخوردار نباشند، مدعی: اگر ما چنین کاری نکنیم، شما به سرعت این سوال را مطرح می‌کنید که چرا از کارکنان خود آزمایش نمی‌گیرید.

مردم در هر شرایطی می‌میرند!

خبرنگاری پرسید که در توئیت‌هایتان انگیزه دموکرات‌ها برای تداوم تعطیلی به خاطر ایمنی، سیاسی دانسته‌اید در حالیکه انگیزه خودتان برای بازگشایی اقتصاد به خاطر انتخابات پیش رو، سیاسی است.

رئیس جمهوری آمریکا پاسخ داد: اگر به پنسیلوانیا به عنوان نمونه نگاه کنید، می‌بینید که مردم می‌خواهند برگردند اما تعدادی از مقامات می‌گویند شما نمی‌توانید. مردم در ایالت‌های آبی(دموکرات) خواستار بازگشتن به فعالیت هستند.

ترامپ افزود: آنها می‌خواهند که کشورمان بازگشایی شود و من هم چنین می‌خواهم. البته می‌خواهم با ایمنی این بازگشایی انجام شود اما می‌خواهم که باز شود.

وی در ادامه اظهارات شگفت‌انگیز خود گفت: فراموش نکنید که مردم در شکل‌های دیگری هم می‌میرند.  اگر همه چیز را تعطیل کنید، درهای خانه‌ها را ببندید و اجازه تحرک به آنها ندهید، باز هم مردم خواهند مرد.

رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا افزود: به معتادان، به خودکشی‌ها و چیزهای دیگری که اتفاق می‌افتد، نگاه کنید. مردم در این راه‌ها می‌میرند که می‌توانید پرونده‌ای با ارقام بالاتر ایجاد کنید.

ترامپ ادامه داد: برخی از مردم و من توجه داده‌ایم که برخی ایالت‌ها می‌توانند سریع‌تر حرکت کنند در حالی که ایمنی را هم داشته باشند. برتری با ایمنی است اما مردم در موقعیت تعطیلی هم می‌میرند.

برآشفتگی از سوال خبرنگار آسیایی‌تبار

خبرنگار آسیایی‌تباری پرسید: بارها گفته‌اید که آمریکا بهتر از هر کشور دیگری عمل کرده است، پس چرا آمار جان‌باختگان آمریکا هر روز بیشتر از دیگر کشورها است؟

رئیس جمهوری آمریکا که از این سوال برآشفته بود، پاسخ داد: در تمام جهان، هر روز تعداد زیادی جان خود را از دست می‌دهند. شاید باید این سوال را از چین بپرسید. این سوال را از من نپرس، این سوال را از چین بپرس؛ باشد؟! اگر از آنها بپرسید شاید پاسخ غیرمعمول دریافت کنید.

خبرنگار پرسید چرا به طور مشخص چنین حرفی را به من گفتید؟

ترامپ پاسخ داد: من به تو گفتم، به هرکسی که چنین سوال نامناسبی را بپرسد، می‌گویم.

در پایان هم ترامپ به خبرنگاری که از او خواسته بود تا سوالش را بپرسد به دلیل اینکه اجازه داد این خبرنگار آسیایی تبار ادامه انتقاد از پاسخ ترامپ را داشته باشد، مجال پرسش نداد و نشست خبری را ترک کرد.

برچسب‌ها ویروس کرونا دونالد ترامپ پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دونالد ترامپ ویروس کرونا دونالد ترامپ خبرنگار آسیایی رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۰۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که پیونگ‌یانگ در پاسخ به استفاده واشنگتن از حقوق‌بشر به عنوان ابزاری برای تهاجم، رفتار خصمانه و ضد کره شمالی، گزینه‌های قاطع و محکمی را برای حفاظت از حاکمیت و امنیت خود انتخاب خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا هفته پیش گزارش سالانه خود را درباره «مسائل اساسی حقوق‌بشر» در کره شمالی را منتشر کرد و این کشورا را به «نقض حقوق‌بشر» متهم کرد.

سخنگوی کره شمالی همچنین با اشاره به پرتاب ماهواره کره جنوبی در ماه آوریل از فشارهای دولت آمریکا برای توقف آزمایش‌های موشکی و سایر پرتاب‌ها انتقاد کرد؛ واشنگتن مدعی است که آزمایش‌های موشکی کره شمالی، «نقض قطعنامه‌های سازمان ملل» است.

آزمایش‌های موشکی کره شمالی اخیراً به علت رفتارهای تحریک‌آمیز و آزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی در شبه‌جزیره کره افزایش یافته است. هفته پیش رسانه‌های رسمی و دولتی کره شمالی اعلام کردند که ارتش این کشور یک آزمایش موشکی موفق دیگر را انجام داده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) در این‌باره گزارش داد که «اداره موشکی کره شمالی روز جمعه یک کلاهک بزرگ طراحی‌شده برای موشک کروز راهبردی «هواسال-۱ آرآ-۳» و همچنین یک موشک ضدهوایی «پیولجی۱-۲» را با موفقیت آزمایش کرد.»

بنابر این گزارش این موشک ضدهوایی، نوع جدیدی از موشک‌های ضدهوایی است.

این رسانه کره شمالی با اشاره به اینکه «این آزمایشها هیچ ربطی به شرایط پیرامونی ندارد.» افزود: آزمایش این تسلیحات بخشی از فعالیت‌های منظم و معمولِ اداره موشکی و موسسات علوم دفاعی وابسته به آن است.

در اوایل آوریل هم کره شمالی اعلام کرد که یک موشک مافوق صوتِ میان‌بردِ جدید با سوخت جامد را آزمایش کرده و رسانه های دولتی نیز تصاویری از پرتاب آن را با نظارت کیم جونگ اون رهبر کره شمالی منتشر کردند.

به نوشته الجزیره موشک‌های کروز از جمله مجموعه‌ای در حال رشد از سلاح‌های کره شمالی هستند که برای غلبه بر دفاع موشکی منطقه (آمریکا و کره جنوبی) طراحی شده‌اند. این موشک‌ها زرادخانه عظیم موشک های بالستیک کره شمالی از جمله انواع قاره پیما که گفته می شود در قاره ایالات متحده هدف قرار می گیرند را تکمیل می کنند.

تحلیلگران می گویند فناوری موشکی ضدهوایی عرصه‌ای است که کره شمالی می تواند در همکاری نظامی عمیق خود با روسیه از آن بهره‌مند، زیرا این دو کشور در مواجهه با رویارویی های جداگانه و تشدیدشونده خود با آمریکا همسو می شوند.

آمریکا و کره جنوبی کره شمالی را به ارائه گلوله های توپخانه و سایر تجهیزات به روسیه برای کمک به گسترش توانایی جنگی این کشور در اوکراین متهم کرده اند؛ اتهامی که پیونگ‌یانگ و مسکو آن را رد می‌کنند.

کره شمالی از زمان دومین آزمایش هسته‌ای خود در سال ۲۰۰۹ تحت تحریم های شدید بین المللی قرار گرفته، اما توسعه برنامه های هسته ای و تسلیحاتی این کشور بی وقفه ادامه داشته دارد.

کد خبر 6089441

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • تراز تجاری ایران با آفریقا باید علاوه بر مثبت بودن پایدار باشد
  • حرف دل مردم در تریبون نماز جمعه زده شود
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله