Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامان سالور کارگردان فیلم سینمایی «سه کام حبس» که در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره سرانجام اکران این فیلم سینمایی گفت: ما هم مثل همه منتظر بهبود شرایط برای اکران فیلممان هستیم، به نظرم اکران اینترنتی در اینجا که هنوز خیلی قوانین کپی‌رایت در آن نهادینه نشده و خیلی از این اتفاقات نوپاست، برای فیلمی مثل «سه کام حبس» که می‌تواند پتانسیل خوبی در جذب مخاطب داشته باشد، مناسب نیست، چون ما بازخوردهای خوبی از اکران این فیلم در جشنواره گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته پس از جشنواره هم تغییراتی در فیلم ایجاد کردیم به طوری که چند دقیقه کوتاه‌تر و ریتم آن بهتر شد. به نظرم جشنواره می‌توانست با «سه کام حبس» مهربان‌تر باشد البته این رویداد ثابت کرده که ترکیب هیات داورانش نسبت به فیلم‌های مستقل نه سر سازگاری دارد و نه مهربان هستند. به هر حال فکر می‌کنم برای فیلمی مثل «سه کام حبس» سالن سینما بهترین جای اکران خواهد بود و ما همچنان منتظریم تا ببینیم در شروع به کار دوباره سینماها، چه اتفاقی رخ می‌دهد و سرنوشت فیلم‌هایی که در حال و در نوبت اکران بودند، چه خواهد شد.

این کارگردان افزود: با توجه به محتوای «سه کام حبس» که یک فیلم اجتماعی است و بازیگران شناخته شده‌ای هم که دارد، قرار بود اکران دوم نوروزی به این فیلم اختصاص پیدا کند حالا با این آشفتگی و بهم ریختگی نمی‌شود حدس زد که اکران آن در چه زمانی خواهد بود، به هر حال گذشته از قضیه کپی‌رایت و قاچاق فیلم در شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای، بهترین جا برای نمایش فیلمی مثل «سه کام حبس» پرده سینماست، چون رنگ و نور آن به دلیل قصه خاصش، متفاوت است. امیدوارم با تمهیداتی که اندیشیده می‌شود در این مورد عجله نشود چون این روزها شاهد این موضوع هستیم که در کشورهای دیگر عجله شده و آمارها را می‌بینیم.

سالور توضیح داد: همیشه نمایش فیلم‌های اکران نوروزی تا اواخر اردیبهشت طول می‌کشید و به نظرم تنها یک نوبت اکران عقب افتاده‌ایم. ترافیک اکران همیشه وجود داشته است، خیلی از فیلم‌ها به دلایل مختلفی نوبت اکران دریافت نکرده‌اند برای مثال شاید این فیلم‌ها پتانسیل برقراری ارتباط با تماشگر را نداشته‌اند، بازیگر مطرحی در آن‌ها حضور نداشته است و... با این وجود فکر می‌کنم «سه کام حبس» می‌تواند مخاطب خود را پیدا کند و این ترافیک اکران هم حل می‌شود، چون همیشه فیلم‌های مستقل از این ترافیک ضربه خورده‌اند و این موضوع برای ما چیز جدیدی نیست.

این کارگردان در پایان گفت: فیلمساز همیشه دوست دارد فیلم بسازد، همیشه ایده دارد و در تب و تاب است اما متاسفانه بخشی از روند فیلمسازی را ما تعیین نمی‌کنیم برای مثال بین ساخت فیلم ششم و هفتم من چیزی نزدیک ۷ سال تاخیر افتاد چون حاضر نبودم با هر شرایطی فیلم بسازم امیدوارم باز هم این همه فاصله نیفتد و بتوانیم زودتر فیلمی بسازیم.

کد خبر 4922880 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: سامان سالور فیلم سه کام حبس پریناز ایزدیار ویروس کرونا برنامه تلویزیونی شبکه دو سیما موسیقی ایرانی تئاتر ایران شیوع کرونا فیلم کوتاه فیلم سینمایی رادیو نمایش شبکه پنج سیما ویژه برنامه تلویزیونی ماه رمضان ماه مبارك رمضان کنسرت آنلاین سه کام حبس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۰۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن مناسب برای انجام تست دیابت

اعظم کوه‌کن، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی کاهش یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. گام نخست برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد. 

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم برای پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام نخست، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین گام، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد. 

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • تم تولد پسرانه چیست؟
  • «شیعه مدیون قال صادق هاست»
  • «شیعه مدیون قال صادق‌هاست» در تهران اکران شد
  • استایل جذاب شبنم قربانی و الناز حبیبی در اکران مردمی تمساح خونی در مشهد + عکس
  • اکران «قهرمانان ایران» در یکی از بزرگترین بیلبوردهای شهر تهران
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • حماس: منتظر پاسخ اشغالگران هستیم/ دستانمان روی ماشه است