Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ،دکتر لیلا محمود نیا افزود: مراجعه به‌موقع بیماران پیوند کلیه بسیار با اهمیت است و بیمارانی که جدیداً پیوند کلیه شده‌اند باید حداقل هر دو هفته یا ماهی یک‌بار حتماً ویزیت شوند.
متخصص داخلی و فوق تخصص کلیه، دیالیز و پیوند با اشاره به اینکه داروهای بیماران پیوندی باید مرتب تنظیم و کنترل شود، افزود: بیمارانی که عمل پیوند انجام داده‌اند به دلیل مصرف داروهای تضعیف‌کننده ایمنی، ضعف در سیستم ایمنی دارند اما بعضاً به دلیل ترسی که از ابتلا به کرونا دارند به پزشک مراجعه نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به بیمارانی که عمل پیوند کلیه انجام داده‌اند توصیه کرد: بیمار یا یکی از نزدیکان وی با رعایت همه هشدارهای بهداشتی، با استفاده از ماسک و دستکش جهت ویزیت یا دریافت دارو به پزشک مراجعه کنند، در حال حاضر با تدابیر اندیشیده شده برای ویزیت محدود بیمار، کلینیک‌ها چندان شلوغ نیستند که نگرانی بابت تجمع و تراکم جمعیت ایجاد شود.
دکتر محمود نیا عنوان کرد: نباید مصرف داروهای پیوند بیماران کلیوی حتی یک روز هم قطع شود یا به تعویق بیفتد، قطع یا تعویق دارو ممکن است به رد کلیه پیوندی که با سختی و مشقت بدست آمده و پیوند شده بیانجامد.
متخصص داخلی و فوق تخصص کلیه، دیالیز و پیوند با تأکید بر اینکه چه بیمار و چه همراه وی زمان مراجعه به مراکز درمانی باید همه هشدارهای بهداشتی را رعایت کنند، خاطرنشان کرد: استفاده از ماسک و دستکش ضروری است، ماسک حتماً نباید N۹۵ یا فیلتردار باشد، ماسک‌های سه لایه یا ماسک‌های پارچه‌ای با الیاف خوب و پوشش‌دهنده نیز کافی است.
وی اضافه کرد: فرد بیماری که به مراکز درمانی مراجعه می‌کند باید مرتب دست‌هایش را ضدعفونی کند، چنانچه از دستکش استفاده می‌کند آن را هم باید ضدعفونی کند چراکه استفاده از دستکش به معنای مصونیت نیست.
دکتر محمودنیا به بیماران با نارسایی‌های حاد کلیه یا آن‌هایی که جدیداً دچار این عارضه شده‌اند، اشاره و تصریح کرد: این بیماران باید به‌موقع مراجعه کنند چون نارسایی کلیه اگر در شرایط حاد بوده یا جدیداً ایجاد شده باشد حدود سه ماه فرصت دارد تا نارسایی بازگردانده شود، اگر از این سه ماه بیشتر شود وارد فاز مزمن می‌شود و دیگر قابل برگشت نیست، نارسایی کلیه باید در همان سه‌ماهه اول که تشخیص داده شد برگردانده شود.
متخصص داخلی و فوق تخصص کلیه، دیالیز و پیوند تأکید کرد: بیمارانی که دفع پروتئین دارند، بیماران با انواع التهاب کلیه و... باید مرتباً تحت کنترل باشند و هر سه ماه یا ۶ ماه یک‌بار توسط پزشک ویزیت شوند.

46

کد خبر 1387300

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۱۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی هماهنگ‌کنندگان اهدای عضو کشور در بیمارستان فرهیختگان

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز،اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران و سمینار هماهنگ کنندگان اهدای عضو از ۴ اردیبهشت ماه آغاز شده و تا روز جمعه ۷ اردیبهشت ماه در بیمارستان فرهیختگان ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/ تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان

«سمینار هماهنگ کنندگان اهدای عضو» با حضور دکتر ناصر سیم فروش، دکتر محسن نفر، دکتر علیرضایی، دکتر دهقانی و دکتر حمیدرضا غلامرضایی در بیمارستان فرهیختگان برگزار شد. حدود ۳۰۰ نفر از هماهنگ کنندگان اهدای عضو در بیمارستان فرهیختگان گرد هم آمدند.

اهداء عضو در ایران به دو صورت انجام می پذیرد از «اهداء کننده زنده» و «از اهداء کننده مرگ مغزی». اهدای ارزشمندی که در تراز بخشیدن حیات و زندگی به انسانهاست و فراتر از هر بخششی است. سمینار «هماهنگ کنندگان اهدای عضو» تشکیل شده از کسانی هستند که در این مسیر خیر گام برداشته اند و هماهنگی بین اهداء کنندگان عضو و خانواده های آنها را ایجاد و تسهیل می نمایند و که بخش مهمی در فرایند پیوند عضو محسوب می شود.

البته در روزهای آتی نیز در خصوص هماهنگی با گیرندگان اهدا عضو نیز مباحثی ادامه خواهد داشت.

بخش دیگر مربوط به کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران» در روز چهارشنبه قدردانی از بزرگان و پیشکسوتان نفرولوژی و پیوند کلیه خواهد بود. کسانی که عمر گرانبهای خود را صرف درمان و آموزش و تعلیم و تربیت در این حیطه کرده اند.

در تمامی روزهای این مراسم -تا ۷ اردیبهشت ماه- مسائل علمی و به روز در حوزه های نفرولوژی، اورولوژی، پیوند کلیه در پنل های مختلف توسط اساتید ارائه می شود. شرکت در این همایش رایگان بوده و دارای امتیاز بازآموزی است. افراد برای ثبت نام می توانند به سامانه آموزش مداوم پزشکی کشور با شناسه بازآموزی ۱۹۸۴۰۶ اقدام کنند.

انتهای پیام /

کد خبر: 1228352 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • مادربزرگ ۵۴ ساله قلب مصنوعی و کلیه خوکی دریافت کرد
  • برای اولین بار یک زن همزمان پمپ قلب و پیوند کلیه خوک دریافت کرد
  • اولین فردی که همزمان پمپ قلب و کلیه خوک دریافت کرد
  • انجام ۱۰ عمل اهدای عضو در خوزستان در ۵ روز
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • از اولین پیوند کلیه در ایران تا حس و حال اهداکنندگان
  • دومین روز از اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان
  • گردهمایی هماهنگ‌کنندگان اهدای عضو کشور در بیمارستان فرهیختگان
  • رتبه نخست ایران در پیوند کلیه در خاورمیانه
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است