Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@10:19:51 GMT

اصفهان| شهر کویری زواره بوستان گل محمدی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۲۲۵۸

اصفهان| شهر کویری زواره بوستان گل محمدی می‌شود

گل محمدی به واسطه مقاومت در برابر کم‌آبی گزینه بسیار مناسبی برای شهر‌های کویری و کم آب همچون زواره است و برخی از کشاورزان زواره‌ای به سمت کاشت این محصول رفته‌اند. ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۲ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زواره، وجود درختچه‌های گل محمدی در بسیاری از خانه‌های زواره حکایت از قدمت محصول گل محمدی در این شهر کویری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو سالی است که کشت گل محمدی به صورت گسترده در شهر زواره آغاز شده است. هنرستان کشاورزی 22 بهمن زواره در اقدامی 2 هکتار از زمین‌های این هنرستان را به کشت گل محمدی اختصاص داده است که امسال در دومین سال، موفق به برداشت 700 کیلوگرم گل محمدی شد.

زواره به واسطه گرمای زودرسی که نسبت به دیگر مناطق تولید کننده گل محمدی در کشور دارد می‌تواند جزء نخستین مناطق برداشت کننده گل محمدی در کشور باشد.

کاشت گل محمدی با توجه به اینکه مصرف آب کمی دارد می‌تواند نقش مهمی در  تغییر الگوی کشت در بخش زواره و توسعه مزارع کشت گیاهان دارویی از جمله گل محمدی داشته باشد.

در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد زواره کاشت گل محمدی را از سال گذشته در سطح دو هکتار از زمین‌های این دانشگاه آغاز کرد. این دانشگاه امسال نخستین بار گل محمدی از بوستان گل محمدی خود که به نام شهید مدافع وطن امید اکبری نامگذاری کرده است برداشت کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زواره گفت: این دانشگاه در نظر دارد سطح زیر کشت گل محمدی خود را به 5 هکتار افزایش دهد.

وی گفت:  با توجه به شرایط خشکسالی و کمبود منابع آب، پرورش گل محمدی، جایگزین خوبی برای محصولات پر مصرف آب است.

دریاچه طبیعی کویر زواره خشک شد / تشکیل دریایی از نمک در دل کویردستانی که به یاری نیازمندان می‌رود؛ توزیع روزانه 2000 پرس غذای گرم بین نیازمندان زوارهتلألو نزولات آسمانی در دل کویر/ دریاچه «دق سرخ» زواره اردستان پس از 65 سال احیا شد+فیلم

مصطفی صادقی با بیان اینکه گل محمدی مقاومت زیادی در شرایط کم آبی مناطق کویری دارد و فاصله بین آبیاری بین 7 تا 20 روز تغییر می‌کند، گفت: سازگاری گل محمدی، با خشکی و شوری از دیگر ویژگی‌های توسعه کشت این محصول است به طوری که، در پهنه‌هایی که آب شور است، تاثیر چندانی در کیفیت گل محمدی دیده نمی‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زواره از برگزاری جشنواره گل محمدی از سال آینده در این دانشگاه خبر داد و گفت: این جشنواره به منظور توسعه کاشت گل محمدی برگزار خواهد شد.

بخشدار زواره با اشاره به حمایت از بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در کاشت گل محمدی در این بخش گفت: توسعه بوستان‌های گل محمدی سبب رونق صنعت گردشگری منطقه خواهد شد.

سید مهدی آموزگار افزود: شرایط اقلیمی مناسب زواره زمینه علاقه مندی کشاورزان برای کاشت این گل محمدی در زواره به همراه داشته است.

گلاب و اسانس در بازارهای جهانی مشتری زیادی دارد و مقاومت گل محمدی در برابر حمله آفات و بیماری‌ها از ویژگی‌های کشت گل محمدی در مناطق کویری از جمله شهر کویری زواره است.

انتهای پیام/ 174/ی

R41346/P/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کاشت گل محمدی کشت گل محمدی گل محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۲۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرحوزه علمیه اصفهان در نشست مدیران مدرسه علمیه حوزه علمیه اصفهان، یکی از چالش‌های پیش روی حوزه‌های علمیه و دیگر مراکز علمی- آموزشی حتی دانشگاه‌ها را جذب جوانان دانست و گفت: بدانید برای خدا می‌خواهید حوزه را اداره کنید و وابسته به جایی نیستید و درصورتیکه تلاش کنید افرادی را جذب دین کنید، با احساس مسئولیت بهتری کار می‌کنید.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژادخطاب به مدیران مدارس علمیه افزود: مدرسه علمیه‌ای در اختیار ما قرار گرفته است و همه می‌خواهیم یک کار را انجام دهیم و آن ترویج دین است، همچنین باید مدنظر داشت این که کشور به روحانیون عالم و باسواد نیاز دارد و ما نیز در گوشه‌ای می‌خواهیم به وظیفه خود عمل کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه اصفهان گفت: یکی از موانع رونق جذب افراد به حوزه‌های علمیه، تسهیل شدن مسیر ورود به دانشگاه‌ها و دریافت مدارک متعدد دانشگاهی با گذشت چهار سال و یا کمتر است که این افزایش ورود به دانشگاه‌های مختلف کشور بدون برنامه بلند مدت و نیازسنجی، برای آینده کشور، احساس نگرانی و خطر فراهم می‌کند.
آیت الله طباطبایی نژاد افزود: مسئله دیگری که بر آن تاکید داریم این است که در سال اول دوره طلبگی بیشتر به مسئله اعتقادی طلاب و آشنایی با قرآن کریم پرداخته شود، به دلیل این که اگر طلبه در طول مسیر از طلبگی انصراف داد علمی آموخته باشد.
عضو خبرگان رهبری، مغتنم شمردن فرصت انسان سازی را در حوزه علمیه امری ضروری بیان کرد و گفت: خداوند توفیق داده که می‌توانید انسان بسازید و این بسیار مهم است، البته سختی نیز دارد و اساتید ملزم هستند درحین تدریس، مسائل اخلاقی را نیز بیان کنند و علاوه بر آن بهتر است از همان سال اول به طلبه گفته شود هفته‌ای یک روایت حفظ کند.

دیگر خبرها

  • آغاز کاشت نشا برنج در شالیزار‌های بابل + فیلم
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • (ویدئو) کاشت نهال به‌جای درختان قطع شده در جنگل‌های هیرکانی
  • دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • تکذیب قطع درختان در بوستان ستارخان تهران
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • کاشت ۲۰۰ اصله نهال در گلپایگان
  • خسارت ندیدن بناهای بافت تاریخی زواره
  • الو! یه تغییر دائمی چند؟